Bol to Ford C-max a predpokladam ze 1.6TDCI.
Moderátor: Blue Lanos
No prave v tom je ten for, ze o auta sa fakt zaujimamtomask píše:Tak tohle bych nikde neříkal ani nepsal, tys vůbec nepoznal že je to diesel![]()
A nebo si jezdil hluchý a slepí![]()
Tomu fakt nerozumím, ty asi nebudeš moc fanda do aut a řízení.
jece píše:Jazdil som s desiatkami roznych aut a chcem tym povedat, ze v interieri su moderne diesle pekne odhlucnene.
Ešte pár príspevkov tohto typu a niektorým ľuďom na tomto fóre, jazdiacim na benzín, sa zrúti svet, v ktorom žijúKjub píše:Ja som isiel na Hyunday i30 1.6 diesel a tiez som sa toho kamarata ktoremu patril pytal, ci to nieje nahadou neni benzin. A bol to predsa len diesel. Uplne isiel ticho. Teda tichsie ako Cruze...
Hlavne že ste jazdili niekoľko dní po meste + cca 90 km po diaľnici a potom si tankoval "len" 7 (slovom sedem!!!) litrov nafty. Asi sa stal zázrak. S takýmito kecami choď kŕmiť kačeny alebo choď na Star Trek forum.jece píše:Minuly rok som sa pred kolegom riadne zahanbil. Na sluzobke sme mali pozicane auto z pozicovne a niekolko dni sme s autom jazdili po meste a cca 90 km po dialnici. Pred odovzdanim auta bolo povinnostou doplnit nadrz doplna a tak som zasiel na benzinku a auto pristavil k benzinovemu stojanu. Kym som z auta vystupil, benzinar ma predbehol a tvrdil, ze to je diesel, a aby som potiahol k naftovemu stojanu. A fakt, na vicku nadrze bola nalepka dieselUveril som az vtedy, ked do nadrze sa zmestilo len 7l nafty
![]()
Bol to Ford C-max a predpokladam ze 1.6TDCI.
Motor posluchal na sebamensie stlacenie plynoveho pedalu a pekne tahal bez akehokolvek oneskorenia. Ziadny turboefekt. Na dialnici tocil mozno aj na 3 tisic otacok a mal som plne ruky prace so soferovanim a s orientaciou na talianskej dialnici, tak som si nestihol vsimnut ani do kolko je ten otackomer. Vsetky tieto "rusive" vplyvy sposobili, ze som si nevsimol, ze je to dieseltomask píše:A co tak jízda, otáčky motoru atd ?
Hodnotenie z auto.cz:Kjub píše:Ja som isiel na Hyunday i30 1.6 diesel a tiez som sa toho kamarata ktoremu patril pytal, ci to nieje nahadou neni benzin. A bol to predsa len diesel. Uplne isiel ticho. Teda tichsie ako Cruze...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |