Československý sraz Daewoo/Chevrolet Plumlov 2008
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
tak som si to prepočítala. Ak by som išla cez Starý Hrozenkov, tak si nadídem cca 20 km. Pôjdem cez Strání a navrhujem stretnutie medzi Kunovicami a Uherským Hradišťom na benzínovej pumpe. Podľa mapy.cz by to mala byť OMV a podla Googleho by to malo byt cca 0,5 km od zeleznice. (Trieda maršala Malinovského). Pozrite to, či nie som mimo trasu
http://www.mapy.cz/#x=140164288@y=13236 ... _132332942
http://www.mapy.cz/#x=140164288@y=13236 ... _132332942
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Hanzy
A jeje toz s navigackama vas muzem cekat tak v nedeli na obed...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Budapest Viden ano ale ja tam nejezdim a tak neresim jen pres Viden do Chorvatska a tod cele a rek bych ze tty filmy jsou nejvetsi vyuziti...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
teda, nechci malovat certa na zed, ale doufam, ze stihnu dat auto do srazu dohromady...
v patek jsem se konecne dokopal zajet nechat vymenit zimaky za nove letnaky (Continental EcoContact EP - vypadaji slusne ) a co se nestalo... auto zvedl do luftu a vypadla pruzina zadni napravy... chvili jsem na to koukal jak oparenej, dalsi chvili to rozdejchaval a pak uz jenom shanel nekoho s podvalem, pac se mi s tim moc nechtelo jet... nakonec nezbylo nic jinyho nez pruzinu naraficit zpatky a odjet domu... servisak mi rikal, ze za 10 let co tam dela, to videl prvne ... to zas bude palka za opravu zrovna ted, kdyz tak desne smrdim korunou... napred se odporouci baterka, ted pruzina, k tomu rovnou prihodim silentblok tlumice... achjoooo... doufam, ze mi penizky z aktualnich dvou zamestnani opravy pokrejou, jinak si pujdu hodit masli kdyz se to sere, tak se to sere...
v patek jsem se konecne dokopal zajet nechat vymenit zimaky za nove letnaky (Continental EcoContact EP - vypadaji slusne ) a co se nestalo... auto zvedl do luftu a vypadla pruzina zadni napravy... chvili jsem na to koukal jak oparenej, dalsi chvili to rozdejchaval a pak uz jenom shanel nekoho s podvalem, pac se mi s tim moc nechtelo jet... nakonec nezbylo nic jinyho nez pruzinu naraficit zpatky a odjet domu... servisak mi rikal, ze za 10 let co tam dela, to videl prvne ... to zas bude palka za opravu zrovna ted, kdyz tak desne smrdim korunou... napred se odporouci baterka, ted pruzina, k tomu rovnou prihodim silentblok tlumice... achjoooo... doufam, ze mi penizky z aktualnich dvou zamestnani opravy pokrejou, jinak si pujdu hodit masli kdyz se to sere, tak se to sere...
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
n3oklan:Tohle znam taky moc dobre...nejhorsi to bylo kdyz me zrovna vyhodili z prace,zcela neopravnene a pod vyhruzkami jsem musel podepsat hodinovou vypoved a tak jsem byl bez penez a posralo se auto...zase vcera problemek...zkousel jsem to protahnout na dalnici a uz tak ve 140 se dost klepe volant a pripada mi,ze tam neco klepe...takze to musim nechat zkontrolovat...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Goose : klepajici se volant mi vyresila vymena cepu rizeni... byly uz lehce vymlaceny nastesti to nebyla takova palka jako za predni cast vejfuku, kterou jsem v ty dobe taky menil
Goose píše:No ja to necham zkontrolovat a uvidime...snad to bude levna zalezitost...
za komplet novy cepy se vesele vejdes do 2000, dalsi vec je, kolik budou chtit za vymenu... ja davam za praci na aute pakatel - bud vubec nic, nebo minimum na pokryti nakladu na shaneni ND pred chvili jsem od sveho "servisaka" dorazil a mam dohodnutou vymenu tech prdlejch pruzin... zarovnen i ten silentblok a baterka... mel bych se vejit do 5kKc, takze srazu uz snad nic nebude bratit zacinam se na nej tesit cim dal tim vic
panove dost OT mimo tema !!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Honza Beneš
no asi tak ti to povim i kdyz se to daewoo srazu netyka, co jsem mel moznost poznat tak na sraz astra kdyz se prihlasi 30 lidi tak jich minimalne 28 dorazi, kdyz se stejny pocet prihlasi na daewoo akci prijede stezi 20 a nekdy ani to ne, sliby chyby ale na foru plno kecu....Honza Beneš píše:Život je otázkou priorit, takže já nevim, jak tyhle druhořadý akce můžou vůbec někoho odklonit od Daewoo srazu!!milosh píše:A navic se jeste ve stejnem terminu kona i Opel Astra sraz Ostrava, mno...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet