Jo hele Ski na čo by si potreboval palubák há veď sa prosim ťa pozri na svoj podpis a pri tej výbave chceš šporiť

Daewoo Lanos 1,6 16v - Sebring + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
To to krotiť je na úkor spotreby nie

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-peha- píše: Jo hele Ski na čo by si potreboval palubák há veď sa prosim ťa pozri na svoj podpis a pri tej výbave chceš šporiť![]()
Daewoo Lanos 1,6 16v - Sebring + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
To to krotiť je na úkor spotreby nie![]()
![]()
![]()
Muco píše:Keďže sa tu spomínali aj zuby,Vážení priatelia sadnite si a čítajte...
Volám sa "muco" a som jedinečný exemplár možno jeden z mááála na svete,ktorý má ešte stále mliečne zuby(teda len jeden)...
Mal som mať strojček na zuby,lenže pan doktor-keďže som mal cca 10 rokov-povedal,že musíme počkať,pokial narastú "dvojky" a vypadnú mliečne zuby.Takže stále som v očakávaní-![]()
![]()
![]()
Mám už nejakých 37 rokov,dvojky nemám vôbec "prerezané" ,trojky su zatial OK a štvorka nalavo je stále mliečna(pozn. mam to asi takto .:1-3-4-5 atd)...![]()
-dobre čítate,nepomýlil som sa
![]()
![]()
![]()
Už sa asi nedočkám strojčeka,lebo na rontg.snímku je vidieť,že tam nič nevidieť...![]()
Presne povedané,trvalka pod tým mliečakom nie je ,takže zachrańuje sa ten zub,ako sa len dá,pretože je v ňom menené olovo už XXXL krát a ak idem p.zubarovi,je mu jasné,že ide opäť zalepiť mliečak.Kolko krát tam idem,tolko krát sa pozerá na ten snímok a nevie prísť na to,z akého zvieraťa to je...
Rád by mi urobil mostík(dokonca už nervačí,ale kontroluje sa zatial),lenže neviem,čo to urobí s mojim "chlebíkom".Viete,že som-..."ja nic,ja muzikant"- a to doslovne![]()
![]()
![]()
A to by asi v kocke bolo všetko![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |