..................Dusic píše:Jeste malickost...Kalendar akci,srazu apod. ? Je nekde k mani? Nenalezl jsem ani prislusne vlakno,nebo uz pro oci nevidim.
Kolegáčku " Dusicu "

Moderátor: Blue Lanos
..................Dusic píše:Jeste malickost...Kalendar akci,srazu apod. ? Je nekde k mani? Nenalezl jsem ani prislusne vlakno,nebo uz pro oci nevidim.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Dusic píše:Mam velkou prosbu na vsechny Matizkare....pokud nekdo mate doma,nebo znate odkaz na elektronickou formu knihy "jak na to Matiz 72." prosim ozvete se mi na mail,popripade mi poslete link.
objednal jsem si papirovou verzi a dnes mi z nakladatelstvi napsali,ze bohuzel doslo k nezname chybe a knihu mi poslou az po novem roce.Coz je fajn.....problem je ten,ze nechci riskovat rozvody a oleje. Pokud jste nekdo z okoli Mlade Boleslavi a nabidnete mi svou papirovou "Matiz bibli" rad ji odkoupim.Tez poslu bez reci prachy na ucet tomu,kdo mi posle ten funkcni odkaz......Mam jeste zitra cas,pak uz jsou vanoce.
Predem diky vsem ochotnym a opravdu to nemam kvuli tomu,ze bych setril..jak jsem v nadsazce psal v jinem postu.
S pozdravem Dusič dusic@seznam.cz
jeste malickost...stacil by mi scan stranek o rozvodech a vymene oleje v motoru a prevodovce.i kdyz na vymenu oleje v motoru snad nepotrebuju manual.
akorat ohledne mnozstvi,ale nekde jsem vycetl,ze 2,7l
.......................Vojta píše:Tak doufám, že Matýska dovezeš ukázat na Olšovec
A to si kolegáčku myslíšDusic píše:Mno vy mi davate...ten Olsovec pisu do kalendare,ale....musel bych dat 292km do obliceje tam a pak to same zpet...uvidime...preci jen na to nejsem sam a manzelka je pro me posledni instance,takze pokud ona rekne ano,tak doklopytame...Aby se muj Matej pred tema vasema nestydel....vsichni mate urcite nablyskany a udrzovany mladiky a muj opryskanej harcovnik ma mnoho sramu a liseje.Mno kazdopadne to hned nezamitam a budu o tom velmi premyslet.
Krasny den a at nam to vrni
Dusič
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |