Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
Re: spotřeba
Hele hanzy trosku klid, ty mas z dieselu nejake trauma z detstvi nebo co? Ja osobne bych diesel taky nebral, ale je to kazdeho volba, tak je nech byt a mindraky si jdi ventilovat nekam jinam
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
- Reklama
- Hanzy
Hele kecalo ty mindraky a blbe pripominky na me detstvi si nech pro nekoho jineho!Jednoduse naftaky delaji kraval a znecistuji ovzdusi a lidi je kupujou jen diky nizsi spotrede nebo si to teda mysli ale otravujou nas tim hlukem a dymem vsechny ostatni!
Mimo tohle to je mysleno taky z humornou nasazkou nebo kdyby vazne jak je videt nake chytlavky zamindrakovane by to asi polozilo tak but tak laskav a sam se uklidni
Ze nesnasim kraval dym a smrad si muzu psat kdekoli a nikdo mi to zakazovat nebude
Mimo tohle to je mysleno taky z humornou nasazkou nebo kdyby vazne jak je videt nake chytlavky zamindrakovane by to asi polozilo tak but tak laskav a sam se uklidni
Ze nesnasim kraval dym a smrad si muzu psat kdekoli a nikdo mi to zakazovat nebude
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Já mám pocit že jste vy dieselaci nějaký chytlivý
Na fóru si píšeme své názory a dojmi s auta .
Pokud má Hanzy nějaký názor na nafťaký a já ho sdílím taky, tak může napsat co chce
A myslím VÍM že to je 99 % myšleno s humorem
Nevím proč se toho tak chytáte a urážite, nebo na tom bude něco pravdy a vám se to nelíbí tak prskáte .
A narážky na dětství, rodiče, rasu atd. si můžete odpustit
Píše se to s humorem , tak to tak berte
Každý má svůj názor na "motor" a může si ho slobodně vyjádřit.
Na fóru si píšeme své názory a dojmi s auta .
Pokud má Hanzy nějaký názor na nafťaký a já ho sdílím taky, tak může napsat co chce
A myslím VÍM že to je 99 % myšleno s humorem
Nevím proč se toho tak chytáte a urážite, nebo na tom bude něco pravdy a vám se to nelíbí tak prskáte .
A narážky na dětství, rodiče, rasu atd. si můžete odpustit
Píše se to s humorem , tak to tak berte
Každý má svůj názor na "motor" a může si ho slobodně vyjádřit.
Carthell Prg
- Dimco Nubira 97
Jedine TDI... a benzín ? jedine T-čko... napríklad 1.6T alebo 1.8T ale benzínovú atmosféru ani zadara ked už niečo tak s turbom
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
No jo, Hanzy je nejaky podrazdeny! Neviem odkedy nove dieselove motory dymia, ale nevadiiii... A keby zakazali diesele tak si samozrejme kupime benziny...ale s TURBOM.
Aaa tymto padom to ukoncujem a uz ziadne narazky na socky, detstvo a diesele (vtip) atd...
Aaa tymto padom to ukoncujem a uz ziadne narazky na socky, detstvo a diesele (vtip) atd...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
vrátim sa k téme. bspotreby,bratranec CRUZEov,ASTRA, 1,4 66kkw, na zimných gumách spotreba 6,77 L na 100 uspokojivý výsledok nad mieru,no skoro ako na Šunkovcovi
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Tak pánové založil jsem na Pokecu téma: Benzín, nafta nebo plyn?. Bylo by asi dobré se špičkovat tam než na tomto tématu , ne? Zbytečně to tady zaplňujeme invektivami atd.. Děkuji.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
- Dimco Nubira 97
Tak tak silný OT
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
- Hanzy
Ja a podrazdeny nee to se stat nemuzeKjub píše:No jo, Hanzy je nejaky podrazdeny! Neviem odkedy nove dieselove motory dymia, ale nevadiiii... A keby zakazali diesele tak si samozrejme kupime benziny...ale s TURBOM.
Jasne turbo benzin chybi ale to by jste zas resili ze hodne asi zere a nekoupite to za 20kc litr nebo nevyfasujete v robote...
I nove naftaky dymi jasne ze ne tolik jak ty starsi ale zacmoudi taky a a rachoti porad sice stale min ale jediny naftak co bych zatim snesl zvukove tak Audi Q7 4.2 8V to uz se dalo poslouchat ten zvuk i na volnobeh to je vic nez CRUZE 2X
Jinak uz vas necham mozna nebo me to bavi jak se certite a pisu to s humornou nadsazkou mimo ten rachot a dym samozrejme tak nesmutte a rano zmrzle naftaky zhavte a mejte na pameti ze my benzinaci uz jedem a v teple za to co vy zhavite a mrznete
A v klidu zase prdel i kdyz pravda....
Jsem na rehabkach zas ode dneska nebo vezl jsem se dnes zas 5km v SKODA OCTAVIA SCOUT 4x4 a jeste ted jsem z toho rozklepanej....
Spotreba opet pres 7 v senior tempu
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Jj a nebo mozna na duchod to bude dobre az pridu o sluch
K tematu co je pod 10l na 100km je tyrani motoru po suchu tak a mate to...
K tematu co je pod 10l na 100km je tyrani motoru po suchu tak a mate to...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Dimco Nubira 97
Tak si kúp LADU aby si bol spokojný že si vysoko nad 10l A zatiaľ čo ty si v tom teplúčku a vezieš sa ani nevieš že už vlastne len dýchaš prach turbodieselu pa pa a sladké sny
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Ty si taky rejpal! Ale v pohode. Inak by ma seriozne zaujimalo preco vlastne diesele tak "klepu" a benziny ne. Preco nevedia urobit tichy diesel. Aspon by Hanzy uz nemal co rypat!Hanzy píše:Ja a podrazdeny nee to se stat nemuzeKjub píše:No jo, Hanzy je nejaky podrazdeny! Neviem odkedy nove dieselove motory dymia, ale nevadiiii... A keby zakazali diesele tak si samozrejme kupime benziny...ale s TURBOM.
Jasne turbo benzin chybi ale to by jste zas resili ze hodne asi zere a nekoupite to za 20kc litr nebo nevyfasujete v robote...
I nove naftaky dymi jasne ze ne tolik jak ty starsi ale zacmoudi taky a a rachoti porad sice stale min ale jediny naftak co bych zatim snesl zvukove tak Audi Q7 4.2 8V to uz se dalo poslouchat ten zvuk i na volnobeh to je vic nez CRUZE 2X
Jinak uz vas necham mozna nebo me to bavi jak se certite a pisu to s humornou nadsazkou mimo ten rachot a dym samozrejme tak nesmutte a rano zmrzle naftaky zhavte a mejte na pameti ze my benzinaci uz jedem a v teple za to co vy zhavite a mrznete
A v klidu zase prdel i kdyz pravda....
Jsem na rehabkach zas ode dneska nebo vezl jsem se dnes zas 5km v SKODA OCTAVIA SCOUT 4x4 a jeste ted jsem z toho rozklepanej....
Spotreba opet pres 7 v senior tempu
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Dimco Nubira 97
Pretože všetko má svoje pre a proti.... nič nie je dokonalé a ani nebude prečo wanklerov motor nebol dokonalý ? Lebo to proste nejde mal velký výkon a malý obsah ale krátku životnosť diesel má velkú životnosť a klepe turbo diesel má velkú životsnoť aj výkon ale klepe a je náročnejší na údržbu, atmosferický benzín neklepe ale nemá takú životnosť ani výkon... jednoducho je to tak
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Ze ma diesel velkou vydrz, to jo, ale s turbem? Atmobenzin je oproti turbodieselu doslova nesmrtelny motor, ne?
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca