Pěkný den Plumlov za 18n3oklan píše:Kdo a kdy by jel ze severu cech ? Samotnymu se mi moc nechce, radsi bych za nekym nebo s nekym v zavesu - Vazounku, Topole, kdy planujete vyrazet ?
Mam vas asi nejbliz V patek bych mohl vyrazet po 16<sup>30</sup>
Jinac, bud dorazim sam, nebo se spolujezdcem a na spani bych videl stan nebo utroby Jesterky
fotbalek - ANO
zamek - ANO (nejsem proti, aspon se nekam podivam )
aspon nebudu sam prostorove jinak resenejBeda píše:už se mooc těšim, že Vás poznám osobně. Ale nelekejte se až uvidíte, že se z leganzy souká 200Kg obluda, to jsem jenom já
Minule jsem jel s Vazounem ale tentokrát nevím.Já chci vyjet už ráno v pátek 13 budu se stavovat v Letohradu.CHci se mrknout na tepelné čerpadlo typ a značku kterou chci tak tam je v provozu.Jestli máš zájem a nebo by si se mohl podívat na rodný dům madam Madelaine Albrightová (roz. Marie Jana Korbelová).A nebo se podívat na sáně které tam nechal Napoleon když utíkal z Ruska.Potom ještě Mohelnice.No a v neděli zpátky na Prostějov a vel.Meziříčí a jestli budu stíhat tak ještě Uhlířské Janovice.Já když jedu dál tak většinou plánuji dohromady víc zastávek aby se mi to trochu vyplatilo
Ať nám jezdí a nezlobí