Československý sraz Daewoo/Chevrolet Plumlov 2008

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
Topol

Příspěvek od Topol »

n3oklan píše:Kdo a kdy by jel ze severu cech ? :roll: Samotnymu se mi moc nechce, radsi bych za nekym nebo s nekym v zavesu :lol: - Vazounku, Topole, kdy planujete vyrazet ?
Mam vas asi nejbliz :) V patek bych mohl vyrazet po 16<sup>30</sup>

Jinac, bud dorazim sam, nebo se spolujezdcem a na spani bych videl stan nebo utroby Jesterky :)

fotbalek - ANO
zamek - ANO (nejsem proti, aspon se nekam podivam :lol:)

Beda píše:už se mooc těšim, že Vás poznám osobně. Ale nelekejte se až uvidíte, že se z leganzy souká 200Kg obluda, to jsem jenom já :D :D
aspon nebudu sam prostorove jinak resenej :lol:
Pěkný den :D Plumlov za 18 ;)
Minule jsem jel s Vazounem ale tentokrát nevím.Já chci vyjet už ráno v pátek 13 budu se stavovat v Letohradu.CHci se mrknout na tepelné čerpadlo typ a značku kterou chci tak tam je v provozu.Jestli máš zájem a nebo by si se mohl podívat na rodný dům madam Madelaine Albrightová (roz. Marie Jana Korbelová).A nebo se podívat na sáně které tam nechal Napoleon když utíkal z Ruska.Potom ještě Mohelnice.No a v neděli zpátky na Prostějov a vel.Meziříčí a jestli budu stíhat tak ještě Uhlířské Janovice.Já když jedu dál tak většinou plánuji dohromady víc zastávek aby se mi to trochu vyplatilo ;)
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Reklama

n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

Ivoš píše:Na ten zámek se ještě optám, jestli by ses ještě přifařil, ale jinak jsem už počet lidí odeslal spojce, která zařídí zámek ;) Jinak fotbálek vítáme, tam jsou dveře otevřené stále :lol:
zamecek nemusim nutne navstivit, jestli je to uz nejak uzavreny... radsi si dam ten fotbalek, kdyz hned nevypustim dusi :lol:

Topol : hmmm, pochybuju, ze bych si vydupal volno... no, bud se pripojim k Vazounkovi nebo hold pojedu sam, no :) dneska jsem si sehnal dobrou tuc tuc hudbicku, tak ty kilometry buou utikat samy :lol:

Jeste takovej blbej dotaz - nemate nekdo kompresor na 12V ? :D nechce se mi nafukovat postel do stanu hubou :lol: jenom nevim, jestli se bude do stanu vejit... abych si nemusel pujcit obri stan pro 6 :lol:
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Slam

Příspěvek od Slam »

Ivoš píše:Na ten zámek se ještě optám, jestli by ses ještě přifařil, ale jinak jsem už počet lidí odeslal spojce, která zařídí zámek ;) Jinak fotbálek vítáme, tam jsou dveře otevřené stále :lol:
Jejda, to jsem teda zapomnel dodat, ze vedle me by se nejspis zamku zucastnila jeste jedna dospela osoba a dite skolou povinne (1.trida)... Takze jestli ty pocty musi byt presne, tak u me kdyztak prosim nahlas 2+1, jestli to jeste jde...

Co se tyce fotbalku, tak muj bracha (byl se mnou loni v Baldovci) ho jeste stale hraje zavodne a urcite by se nenechal premlouvat, jenze letos prave z duvodu fotbalu bude zrovna ten vikend, co je sraz, fandit nasim ve Svycarsku proti Turecku (tzn. datum srazu ne moc vhodne zvoleno pro naruzive fandy fotbalu ;))...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

minule to byl hokej, si nevyberes :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Topol

Příspěvek od Topol »

Jeste takovej blbej dotaz - nemate nekdo kompresor na 12V ? :D nechce se mi nafukovat postel do stanu hubou :lol: jenom nevim, jestli se bude do stanu vejit... abych si nemusel pujcit obri stan pro 6 :lol:[/quote]

Pěkný den :D Plumlov za 17 ;)
Ten kompresorek ti můžu vzít ;)
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Seoma [Crawler]

Příspěvek od Seoma [Crawler] »

Tak sem si na sraz vyžádal důležitý volno v práci.Tak doufám, že mě jako nováčka s Daewoo Nubi I rádi vezmete mezi sebe :) Mějte se a mejte se :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Mezi nami jsou vsechna Daewoo a jejich majitele a pribuzni vitani... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Však já to dneska s Ládinem proberu u piva...bydlí kousek ode mně..asi kilák :lol: v Pardubkách ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

No , dneska v novinách psali , že je někde v horách , myslím K2 ..? Ale už po něm jdou ......
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Slam + n3oklan: Ještě jsem zkontaktoval motospojku v Plumlově a přičetl 3 osoby....

Jinak cena vstupného pro dospělého je 50 Kč. Po rozhovoru s kastelánem uvidím, jestli třeba nebude nějaká množstevní sleva, když jde 20 lidí (z toho 3 děti - od Slama a Tomáše).
Seoma [Crawler]

Příspěvek od Seoma [Crawler] »

Goose,Tomáš : Z K2 jsem utek zase šťastně domu a mám klid.Už se ani nesnažej mě hledat :D Pádim to Nubirou po ulicích a sem vysmátej :D :D :D
Pajin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajin »

TAk bohuzel nedorazim vubec na sraz hrozne moc mne to mrzi kluci mohl to byt muj prvni srazik
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Přátelé, vy, kteří nedorazíte na sraz a máte objednanou kartičku, pokuste se s někým domluvit, aby vám jí vzal, protože na dobírku vás vyjde min o 100 % dráž...resp. dobírka je tuším někde okolo 120 Kč + cena kratičky...
Pajin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajin »

Ahoj kdo by byl schopen mi nejak predat klubovou karticku... jsem z opavy trebas ty hanzy mohl bys poslat normalne jako dopis treba nebo tak kdo bude na sraze samozrejmne pro toze ja :cry: :cry: vazne nebudu schopen prijit :cry: :cry: :cry:
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

slovaci peha + simone ak sa niekto chce pridať napiš SS ideme spodnou cestou tj cez nitru a pod
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Odpovědět

Zpět na „Srazy“