Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co mě dnes nepotěšilo
http://www.youtube.com/watch?v=CIXsKfGV ... re=related tie špiny... typický 16 ventil ale bez rozdeľovača.... aj ja chcem
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
- Reklama
tak mě dneska nepotěšili 2 věci a to že jdu ráno ke svému miláčkovi a koukám že u řidiče se válí zrcátko tak obcházím auto a koukám že někdo serval kompletně celej stěrač a poškrábal jak kapotu tak i blatník jsem byl tak ráno nasranej že kdyby se mě ten parchant dostal pod ruku tak bych asi vraždil,obvolával jsem snad 8 servisů nikde jsem to nesehnal skladem,moje poslední šance bylo BS auto v Brně kde budu ráno projíždět a tam ho mají skladem
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
...to je k nasrání, ti parchanti si daj pár panáku a to je pak výsledek, tedy řezat a zase řezat, když to rodiče dřív nedělali a parchanti rostly jako dříví v lese
inu mějte se fajn
inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Svině!!! Tobych byl schopen zabit! Fčera zamnou dojel kámoš a dorána mu někdo obešel totok: http://www.ford.cz/Cars/FocusRS Závist je typická česká vlastnost. Komplet měl obejíté auto fčetně kapoty a kufru. M
Honda CBR 954 RR Fireblade
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
sekačka AL-KO :-)
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
tak koukám že jsem ještě dopadl dobře,mě oprava vyjde cirka do 2 tisíc ale ten lak na Fordu bude hoooooodně drahej,jo jsou to SVINĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!Pardon že jsem tak sprostej ale nasralo mě to,v roce 2009 kdy jsem kupoval auto tak týden po koupi mě čurák nedal přednost a srazil mě zrcátko,kokot a dneska toto tak to je už na mě trochu moc
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
No máto "pěkně" do živého, bylo mi z toho úpe špatně a toto není moje auto. Prostě hnus. M
Honda CBR 954 RR Fireblade
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
2000 tis to ještě naštěstí jde,ale je to hrozný,já ho chytit tak neodejde,během uplynulých 5 let se ze mě stal vlivem okolních událostí celkem agresivní člověk v určitých situacích,bohužel , ale i bohudík.Líp se mě pak spí.18lukin18 píše:tak koukám že jsem ještě dopadl dobře,mě oprava vyjde cirka do 2 tisíc ale ten lak na Fordu bude hoooooodně drahej,jo jsou to SVINĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!Pardon že jsem tak sprostej ale nasralo mě to,v roce 2009 kdy jsem kupoval auto tak týden po koupi mě čurák nedal přednost a srazil mě zrcátko,kokot a dneska toto tak to je už na mě trochu moc
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
jo Ladinku to já ho chytit tak neodejde,bych ho tam domlátil idiota
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
čím víc je auto nápadný, tím víc přitahuje tyhle blbečky co si léčej komplexy , bohužel šedivý felicie si nikdo ani nevšimne i kdyby byla uvnitř ze zlata
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
jojo Conpet to máš pravdu,Ve Vysokém Mýtě jezdí jen 3 Avejka takže prostě závist
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Lukine to je smůla, některý lidé se nedají nazvat lidmi.
Škoda že pro takové lidi není dostateční postih
Škoda že pro takové lidi není dostateční postih
Carthell Prg
to tomask ...no vono to je taky o všímavosti druhých, známý šel se psem cvičeným ovčákem Dagem a borec ne nejmladší s bejsbolovou pálkou likvidoval zaparkovaným autům okna, zp. zrcátka ...no prostě vše co mu přišlo do rány a tak pustil psa, ten rychle pochopil, že pálka je nebezpečná, byl koneckonců cvičený, blbec byl spacifikován velmi rychle ale Pavel měl problémy v práci přišel o tři hodiny pozdě, prostě MP musela přivolat státní, nemá přístup do registru a sepsat protokol, škoda se přehoupla vysoko přes 100tisíc já si to už přesně nepamatuji a na to není čas a navíc postihy jsou malý, ten blbec to dostal k náhradě ale jsme u vymahatelnosti.
inu mějte se fajn
inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
mělo by to být jak v Indii, sekat ruce on by byl pořádek hned slušných lidí by se to netýkalo, ty šlapou brázdu
Edmund Burke
Edmund Burke
...no ladinku ty mi překvapuješ svou radikálností, sekat ruce, to je snad nepřiměřené, ve škole nesmíš použít výchovné facky a teď tohle i když by to nejspíš nebylo na škodu výchově, myslím ovšem jenom ty výchovné facky. Já vím, ty jsi asi na druhém stupni a tam to je už o něčem jiném. Jinak můj známý, kdysi dávno nestačil zasáhnout, přijížděl autem, když jeho manželka šla po Žižkově a cikán se jí snažil ukradnout kabelu přes rameno, ...no přehlídl Borka ( vlčák s výcvikem s hranic ) a ten cikána trochu roztrhal, Radek mi říkal, já viděl snad až kost o svalech nemluvě, inu všichni jsme mu řekli vykašli se na to cikán se s tím chlubit nebude, utek. Jinak hrozilo utracení psa za napadení. To byl koneckonců milej pes já jsem si s ním hrál a nosil mu tenisáky. A to je jenom o přiměřenosti.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Kolikrát po shlédnutí tel. novin a jiných věcí, pedofilie, zavraždění kvůli 50 kč šikana učněma žáky 1. stupně......tam mi ta radikálnost poněkud schází a uvědomuju si , že v tom budou za 15 let vyrůstst i moje děti a děti dětí atd. takže tak
Serpico: nejsem na druhém stupni, jsem v zařízení kde jsou v uvozovkách děti 17-22 let s problémy v chováni. ps:minulej týden kvůli napadení učněm jeden skočil z okna aby mu utekl ,honil ho s nožem.Den před tím ho vyloučili ze studia.Je to hnědočech.Pokud si někdo myslí že něco spraví po dobrým a domluvou je naivní.To nepatří tobě ,říkám to obecně.To sekání ruk je v nadsázce, ale dal bych ho do lomu a tam by dělal za jídlo a pobyt na ubytovně do doby než by splatil škodu.
co tohle taky stačí pokárání??ptám se představte si Vaše dítě v té situaci......co uděláte???? http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... -otec.html
Serpico: nejsem na druhém stupni, jsem v zařízení kde jsou v uvozovkách děti 17-22 let s problémy v chováni. ps:minulej týden kvůli napadení učněm jeden skočil z okna aby mu utekl ,honil ho s nožem.Den před tím ho vyloučili ze studia.Je to hnědočech.Pokud si někdo myslí že něco spraví po dobrým a domluvou je naivní.To nepatří tobě ,říkám to obecně.To sekání ruk je v nadsázce, ale dal bych ho do lomu a tam by dělal za jídlo a pobyt na ubytovně do doby než by splatil škodu.
co tohle taky stačí pokárání??ptám se představte si Vaše dítě v té situaci......co uděláte???? http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... -otec.html
Edmund Burke
Edmund Burke