co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: co ma dnes potešilo
...to Vazoune, taky se připojuji s přáním pro alvina - dobrú práci a zase svou oblíbenou značku...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den tak ... vážení , dnes nás potěšil svou návštěvou kolega " Ríša " který dodržel své slovo ... a stavil se na kávičku . Kdyby se byl ozval dopředu, mohl by býval dostat i oběd. Takhle si jej musel někde koupit v našich končinách ... doufám, že se někde najedl. I tak mu s Aničkou děkujeme za návštěvu ... sice krátkou ale i tak nám udělal velikou radost . " Richarde " děkujeme ahoj " Vazoun a Anička "
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Taká čerstvá snímka z dneška,dílečko náhody,ale síce na čom jazdím,ale čo mám stále v srdci a duši vidno aj to poradie ,chlapi,Ďakujem Vám
- Přílohy
-
- unkovec&veľrybák.JPG (39.53 KiB) Zobrazeno 1525 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
alvine jednou budeš mít i nového sparka
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
.............................. Ano,ano v této nádherné barvičce mu jej přeji ... už aby byla práce a pak za nějaký čas, aj toto autí ... že " Alvinku ?ladinek píše: alvine jednou budeš mít i nového sparka
Sorry-nechcem tu politiku roztierať ,lebo to nemá potom konca kraja
Ale musím to sem napísať -no Čo ma dnes potešilo?
Výsledky VOLIEB SR !!!!!!!!!!!
A co tě potěšilo,kokot Fico???Muco píše:Sorry-nechcem tu politiku roztierať ,lebo to nemá potom konca kraja
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
mňa že sa konečne Gágaj Táraj Prďus nedostal do parlamentu Cocot Fiko mi ani tak nevadí,oni sú čert ako diabol všetci, Prďus mi je vyslovene fyzicky a na jeho hlasový prejav som priam patologicky alergický.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Petr S. píše:A co tě potěšilo,kokot Fico???Muco píše:Sorry-nechcem tu politiku roztierať ,lebo to nemá potom konca kraja
Ano! Potešil ma,že ide konečne do p..reč! A HZDS je už dúfam len zlým snom a zapíše sa do čiernej kroniky SR...
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Dnes me potesilo setkani s Vojtou po delsi dobe, bylo to fajn odpoledne, jen skoda, ze to tak rychle uteklo
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Pěkný den
Já měl včera docela dobrej den Jeli jsme se ženou na kontrolu do IKEMu.Už cesta i když od Mělníku pršelo a v Praze taky a to člověk musí mýt oči opravdu na šťopkách,když jedete ve spičce kolem osmý ráno od hajdrichijády k Václaváku a dál a tři pruhy a k tomu samozřejmě křižovatky teď někteří janci jezdí z jednoho do druhýho ale projeli jsme v pořádku i když pomalu porád v rytmu valčíku /krok sun krok / Ono je to zruba asi patnáct km ale ty jsem projel za hodinu Ale to je jedno ale výsledky dopadly dobře a to je důležitý
Tak to mě potěšilo nejvíc
No a jinak hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Já měl včera docela dobrej den Jeli jsme se ženou na kontrolu do IKEMu.Už cesta i když od Mělníku pršelo a v Praze taky a to člověk musí mýt oči opravdu na šťopkách,když jedete ve spičce kolem osmý ráno od hajdrichijády k Václaváku a dál a tři pruhy a k tomu samozřejmě křižovatky teď někteří janci jezdí z jednoho do druhýho ale projeli jsme v pořádku i když pomalu porád v rytmu valčíku /krok sun krok / Ono je to zruba asi patnáct km ale ty jsem projel za hodinu Ale to je jedno ale výsledky dopadly dobře a to je důležitý
Jo jo Láďo máš pravdu včera jsem si to v podvečer hnal z Roztok u Prahy - centrum Prahy - cca 15km - tak v pohodě 20 minut a to jsem si říkal pátek večer - poprchává...jak kdyby auta vymřeli...jinak normálně když je zácpa tak není problém to jet hodinu!!To asi všichni Pražáci se hnali na BAHNA 2010 - prý tam bylo okolo 50 000 lidí....Topol píše:Pěkný den
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Topol, tak Ti k tým dobrým výsledkom gratulujem a nech je to čím dalej len lepšie
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
--------------------kesko píše:Topol, tak Ti k tým dobrým výsledkom gratulujem a nech je to čím dalej len lepšie
Ke gratulaci se přidávám a " Vladimíre " drž se zatím jsem také v pohodě což mne také potěšilo
-
- Kontaktovat uživatele:
Vládíku všetko nech sa v dobré obrátí a strašne sa tešíme až sa zasa uvidíme lebo aj pre mna je je chlapský stisk to najkrajšie a preto sa drž Jo a hlavne aby to s Tebou vydržala Milenka tak aj jej prajeme to najlepšie.
A držme sa všetci nech sa vždy stretávame v plnom množstve
A držme sa všetci nech sa vždy stretávame v plnom množstve