Dobrý deň, Chcem Vám potvrdiť našu účasť na zraze. Predbežne by sme chceli priviesť 3 až 4 autá. Camaro Cruze SW Aveo 4 dv. Možno Malibu rieši importér. Viete mi prosím napísať začiatok, koniec prípadne kde budú vystavené vozidlá?
Ťa že po carmaxe ďalšia účast potvrdená a ešte Corvette klub.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
smire666 píše:Tak mám blbú správu, tá firma v Šaštíne ohľadom piva tam je iba od pondelka do piatku. Neviem, kto by ten sud s pípou v piatok vyzdvihol a vrátil ho v pondelok... Zatiaľ to teda vyzerá na domáce zdroje po záverečnej v tej pizzérke
Mrzí ma to
tak v pátek to nebude pro mě problém ale musí se najít človíček který by to v pondělí vrátil
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Noooo takze predbezne ma Lanos vyteceny tlmic, rozmlatene ulozenia tlmicov.
Najlepsie na tom je to ze nemaju ani 15k KM nabehane shiiiiit a otazne je ci sa to stihne vymenit do stretka a ci tam nebude este daco dalsie.
Na stretko ale dufam dorazim.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
ako to bude s grilovackou? ake suroviny budu, ake si mozem doniest, na com a kde sa bude grilovat? mna alkohol nezaujima ale o hlade ostat nemienim a "pizzu" nemusim, aj tak asi tak 0,001 promile pizzerie robia pizzu, zvysok len hnusnu pomalovanu placku.