Plyn bol montovaný v spoločnosti, ktorá mi bola doporučená priamo predajcom, s tým, že pokiaľ ho nechám namontovať tam tak nebude problém so zárukou. Samozrejme dohoda bola len ústna, ale so svedkami.celtikus píše:Jestli v tom chces mit jasno, kdo za poskozeni muze, budes si muset vzit znalce, ktery urci, zda jde o poruchu motoru zpusobenou vyrobni vadou nebo zpusobenou provozem na LPG. Pak muzes teprve zacit nejaky spor (prip. Soudni). Nevim vsak, jak mas sepsanou smlouvu s dodavatelem zarizeni LPG. Navic je tu ta moznost, ze to budou vsichni hazet na nekvalitni plyn, ktery jsi treba tankoval. Zkratka, bez znalecaku jsi v koncich. To je duvod nechat si montovat LPG primo u dodavatele auta.
Samotný predajca sa ani tej záruke nebránil, len nebolo ju možné uplatniť v plnom rozsahu, nakoľko by mohol nastať problém pri preverovaní oprávnenej reklamácie zo strany importéra - tak mi to bolo vysvetlené. Koniec koncov robotu mi vôbec nepočítali, platil som "len" za nové ventily a výbrus hlavy ventilov.