Pajin69 píše:Zdar pánové, tak už cca 3 hodinky mám doma svého nového mazlíka/supervůz - 2.0/163 k, bílá LT+. Nesmírná radost... Dnes v něm zřejmě i přespím.
Velmi rozumna volba Dojed na sraz 1.4 Litomerice Ten motor je super budes spokojeny
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
Š120L, VW Polo, Chevrolet Kalos hb, Chevrolet Aveo sdn, Chevrolet Orlando 1.8 LTZ přestavěn na LPG (systém OSCAR-N OBD/CAN s reduktorem MAGIC 3 a vstřikovači VALTEK T34) spotřeba na LPG
Pajin69 píše:Zdar pánové, tak už cca 3 hodinky mám doma svého nového mazlíka/supervůz - 2.0/163 k, bílá LT+. Nesmírná radost... Dnes v něm zřejmě i přespím.
Velmi rozumna volba Dojed na sraz 1.4 Litomerice Ten motor je super budes spokojeny
Pánové, díky za vřelé přivítání. Sraz by se mi líbil, ale zatím netuším jestli se zúčastním, uvidím jak na tom budu časově/pracovně. Takže prozatím radši nic neslibuju.
vytuněná Škoda 120 :D
Peugeot 406
Chevrolet Orlando LT+, bílá, 2.0/163k
Pade tam mám rok a půl jako zálohu. A prvenství v trpělivosti. Tento model bude mít i nějaké vylepšení, tuším, že říkali něco o BlueTooth. Zkusím nějaký bonus při nákupu 16 palcových disků a pneu na zimu.
Pierre píše:Pade tam mám rok a půl jako zálohu. A prvenství v trpělivosti. Tento model bude mít i nějaké vylepšení, tuším, že říkali něco o BlueTooth. Zkusím nějaký bonus při nákupu 16 palcových disků a pneu na zimu.
Tak ty musíš mít nervy ze železa To vypadá že ti toho orla staví snad ručně
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz