Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Spesl trasa pro ofroudy at se na nizkoprofilacich radne vyklepou...SkylineGTR píše:A bude spanilý jízda kam?![]()
Tak to nechci jet před tebou.Goose píše:No minulej rok to bylo takovy divny kdyz jsem cestou na sraz boural![]()
![]()
a navic je na videu ze spanily jizdy z Baldovce videt,ze mi nesviti jedno zadni svetlo...
Daewačka z Plumlova? Waw, tak to budeme v nejlepších rukou. Nepojedem náhodou do Čech pod Kosířem??Ivoš píše:Eeee...název jsem už zapomněl, ale povede nás Daewačka přímo z Plumlova, takže je to zařízenoPamatuju si, že je to směr severozápad od Plumlova...
Klidne muzes...ja uz si davam bacha...uz si dodrzuju odstup...Petr Soukup píše:Tak to nechci jet před tebou.Goose píše:No minulej rok to bylo takovy divny kdyz jsem cestou na sraz boural![]()
![]()
a navic je na videu ze spanily jizdy z Baldovce videt,ze mi nesviti jedno zadni svetlo...
![]()
![]()
![]()
![]()
aspon nebudu sam prostorove jinak resenejBeda píše:už se mooc těšim, že Vás poznám osobně. Ale nelekejte se až uvidíte, že se z leganzy souká 200Kg obluda, to jsem jenom já![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |