co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Re: co ma dnes potešilo

Příspěvek od FoXo »

Nie :)
Ze su kupovane cca pred 3 tyzdnami :)
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Reklama

SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Tak dnes mě potěšilo, že už mám zase autí doma. Vše po bouračce spravené. 10 dní bylo u "doktora". Pan doktor se zapotil, však ten účet je taky pěkný. ;)
Už jen čekám na nové kolo a pneu. Hlavní je, že už jsem zase pojizdný. -i
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Tak to ma velmi tesi :D
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Mám radost, že mám po pár dnech Nubi doma od "doktora" jak píše Skyline ;) Nějakou dobu měla zvuk jak V8 :lol: Podle laického pohledu jsem si říkal, že prdnul vlnovec....nakonec z výfuku zachránili jen katalizátor :lol: :lol: Nicméně vše je zase nové a za cenu více než krásnou ;) Jen ten smrad, jak se vypalují ty nové trubky je mazec :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Hlavně teď neděláme rachot.. :lol: :lol: už se těším až se v ní projedu ;)
Ivoš píše:Mám radost, že mám po pár dnech Nubi doma od "doktora" jak píše Skyline ;) Nějakou dobu měla zvuk jak V8 :lol: Podle laického pohledu jsem si říkal, že prdnul vlnovec....nakonec z výfuku zachránili jen katalizátor :lol: :lol: Nicméně vše je zase nové a za cenu více než krásnou ;) Jen ten smrad, jak se vypalují ty nové trubky je mazec :lol:
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Topol

Příspěvek od Topol »

Ivoš píše:Mám radost, že mám po pár dnech Nubi doma od "doktora" jak píše Skyline ;) Nějakou dobu měla zvuk jak V8 :lol: Podle laického pohledu jsem si říkal, že prdnul vlnovec....nakonec z výfuku zachránili jen katalizátor :lol: :lol: Nicméně vše je zase nové a za cenu více než krásnou ;) Jen ten smrad, jak se vypalují ty nové trubky je mazec :lol:
Pěkný den :D
Tak aspoň kolik km vydržely ty trubky předtím?
Jinak smrad to je venku a je za chvíli pryč.To ještě na Škodovce,tenkrát se taky obalobaly výfuky alobalem a skelnou tkaninou a lepilo se to Hermetikem a to než se vypálilo tak to bylo cítit aspoň měsíc :lol:
No hlavně ať nám jezdí a nezlobí -i
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Topole, cca. 150tis.km, Nubi teď jezdí jako nová, hlavně, ať to nějakou dobu vydrží.. ;)
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Jajuska95 píše:Topole, cca. 150tis.km, Nubi teď jezdí jako nová, hlavně, ať to nějakou dobu vydrží.. ;)
...............................
Než zas milá " Jajuško " odejde něco jiného :o) a tak je to kolem staršího autí pořád do kola :o) proto držím pěsti at' máte do budoucna štěstí :lol: ahojky " Vazoun " :lol:
Arendal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arendal »

Pro Vazouna ;)
Teda uz vcera me potesil nas mazlik, jak nam zas hezky jezdi po renovaci spojky.
Motor si zas hezky brumla, kdyz uz lozisko spojky nedela bordel.
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Arendal píše:Pro Vazouna ;)
Teda uz vcera me potesil nas mazlik, jak nam zas hezky jezdi po renovaci spojky.
Motor si zas hezky brumla, kdyz uz lozisko spojky nedela bordel.
--------------------
Tak to máme radost s tebou kolego " Arendale " a necht' to tak vydrží hodně dlouho - ahoj " Vazoun " :lol:
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Jak jsem psal již jinde na dnešek jsme měli plánované setkání v Dolní Poustevně s Vazounem a Aničkou.Setkání proběhlo v přátelské atmosféře a plné shodě jak na vnitrozemské tak zahraniční problémy.Byla konstatována snaha obou stran i nadále rozvíjet přátelské styky.I když se nedostavili reportéři z medií tak byly aspoň i když možná bez profesionality zachyceny krátké okamžiky které dokazují přátelskou atmosféru při setkání.
Pohoštění bylo připraveno profesionálně a na vysoké úrovni :PP: Byla dohodnuta i výměna receptů ;)
Takováto setkání mají pozitivní vliv jak na vnitropolitické dění tak rozhodně i na mezinárodní situaci ve světě:!:
Ještě jednou děkujeme Aničce a Vazounovi za přátelské přivítání a pohoštění -i

Jó a hlavně ať nám jezdí a nezlobí -i
Poustevna 01.JPG
Poustevna 01.JPG (48.32 KiB) Zobrazeno 2929 x
Poustevna 02.JPG
Poustevna 02.JPG (45.67 KiB) Zobrazeno 2929 x
Přílohy
Poustevna 04.JPG
Poustevna 04.JPG (64.25 KiB) Zobrazeno 2929 x
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Zdravím všechny na foru a přeji hezký den ... :o) ano vážení kolegové a kolegyně,přátelé a kamarádi :o) za návštěvu u nás,v Dolní Poustevně , která proběhla skutečně v přátelském duchu a plodné diskuzi, tak jak zde popisováno - velice srdečně děkujeme -i manželům "Vladimírovi a Mileně " Říhovým - ceníme si toho moc. Trochu se o toto setkání také postaral náš letošní organizátor srazu v Olšovci kolega " Rebel " :o) tím, že si u Vládi objednal nějaké překvapení - zřejmě ceny pro vyhodnocení :o) které mi Vladimír domů dovezl. Za toto gesto mu také děkuji,ušetřil mi zkoro za 100km benál :lol: a za to jsme je mohli trošinku pohostit :lol: :lol: Vládíku mimochodem také dík za fota,a Mileně ty recepty přeposílám.
Pavlíku alias Rebele :o) mám to doma v zapečetěné krabici :!: Snad to doma nezapomenu :lol: zdraví " Vazoun " :lol:
Dárek.gif
Dárek.gif (40.9 KiB) Zobrazeno 2919 x
kesko

Příspěvek od kesko »

Vazounku, ak by sa ti podarilo krabicu zabudnut doma, nic sa nestane. V tom pripade Ta zvolime za vitaza vo vsetkych kategoriach a Ty si potom doma uz len namontujes novu policku na trofeje :D :PP:
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

kesko píše:Vazounku, ak by sa ti podarilo krabicu zabudnut doma, nic sa nestane. V tom pripade Ta zvolime za vitaza vo vsetkych kategoriach a Ty si potom doma uz len namontujes novu policku na trofeje :D :PP:
--------------------
No :o) tak já ti kolegáčik " kesko " pekne děkuji :o) ale to bys videl ten mazec,jaký bych zažil :lol: už mám několik trofejí ze srazů v podobě sklínek bez ucha ale aj s uchem a to mi stačí :lol: ahoj " Vazoun " :lol:
04.gif
04.gif (36.04 KiB) Zobrazeno 2913 x
žofre

Příspěvek od žofre »

Ano Topole s tým výfukom na škodovke máš 100% pravdu, presne tak som to aj já robil
a ten smrad to bola teda pálka
Lanos 1,5 ,8v 63 kw r.v. 2000 modrozelená metalíza, predné okná v elektrike, fólie,deflektory , nové pneu. barum brilantis 2.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“