Ze su kupovane cca pred 3 tyzdnami

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ivoš píše:Mám radost, že mám po pár dnech Nubi doma od "doktora" jak píše SkylineNějakou dobu měla zvuk jak V8
Podle laického pohledu jsem si říkal, že prdnul vlnovec....nakonec z výfuku zachránili jen katalizátor
![]()
Nicméně vše je zase nové a za cenu více než krásnou
Jen ten smrad, jak se vypalují ty nové trubky je mazec
Pěkný denIvoš píše:Mám radost, že mám po pár dnech Nubi doma od "doktora" jak píše SkylineNějakou dobu měla zvuk jak V8
Podle laického pohledu jsem si říkal, že prdnul vlnovec....nakonec z výfuku zachránili jen katalizátor
![]()
Nicméně vše je zase nové a za cenu více než krásnou
Jen ten smrad, jak se vypalují ty nové trubky je mazec
...............................Jajuska95 píše:Topole, cca. 150tis.km, Nubi teď jezdí jako nová, hlavně, ať to nějakou dobu vydrží..
--------------------Arendal píše:Pro Vazouna![]()
Teda uz vcera me potesil nas mazlik, jak nam zas hezky jezdi po renovaci spojky.
Motor si zas hezky brumla, kdyz uz lozisko spojky nedela bordel.
--------------------kesko píše:Vazounku, ak by sa ti podarilo krabicu zabudnut doma, nic sa nestane. V tom pripade Ta zvolime za vitaza vo vsetkych kategoriach a Ty si potom doma uz len namontujes novu policku na trofeje![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |