Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Co mě dnes nepotěšilo
...to ppp zarezlých čepů jsem taky " něco " viděl, nechci se přít, nejspíš si ale nerozumíme jak odrazit kulák kladivem, tedy neboucháš ( myslím jenom jednu ránu ) na kulák ale na jeho proti kus tedy jeho oko - objímku čepu v rameni ( kulák je ze dvou dílů, druhý díl je přinejtován v rameni při výměnách je už na šrouby ), případně Ti druhý podrží druhé kladivo proti, né zespoda od závitu nic nevyrazíš. Nevím stále jestli jsem Tě nepochopil. Jinak " dodo " mělo jednoduchou přední nápravu se čtyřmi případně dvěmi mazničkami a ta musela se mazat. Komplikovanější náprava byla u Volhy 24 a taky s maznicema, záviťákáma a buhví čím, držela ovšem byla na ruské silnice, pole.
Nejsi první kdo tvrdí, že to nejde, taky mi oblbovali v Tempo servisu kdysi dávno, to už jsem tady psal, že mi musí rozříznout celý otočný svislý čep, kravina navíc měli v servisní skřínce i stahováky, tak jsem měl kulák během 10 minut dole.
Mějte se fajn
Nejsi první kdo tvrdí, že to nejde, taky mi oblbovali v Tempo servisu kdysi dávno, to už jsem tady psal, že mi musí rozříznout celý otočný svislý čep, kravina navíc měli v servisní skřínce i stahováky, tak jsem měl kulák během 10 minut dole.
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
Ak si dokazal vyklepat gulovy cap tak, ze si mlatil po jeho plechu (zvarenom s "ciapkou" capu) tak to musel ist fakt lahko von, pretoze toto je s gulou capu spojene velmi pruzne a v pripade voli v cape este pruznejsie.
Co chceli rozrezat v tempo servise netusim, pretoze netusim ako by im mohlo pomoct nieco rozrezat. Snad len tehlicu cim by znicili cely pherson.
A ja netvrdim ze gulovy cap nejde vybrat len ze ho bez poriadneho stahovaku vybrat nejde a ci s nim to sa este uvidi ked si taky zadovazim. Mizerny stahovak som na nom uz znicil.
A mimochodom, original GM diel ma gulovy cap priskrutkovany, nie prinitovany, zatial co ten druhy, mozno original korea ktovie, pretoze nema nalepku len gulovy cap ma od toho isteho vyrobcu aj ked je trosku iny, tak na tom noname ramene je gulovy cap prinitovany. A dovolim si tvrdit ze od vyroby boli gulove capy na esperach tiez priskrutkovane, pretoze na mojom espere ich nikto este nemenil, aspon podla stavu, a toho ze vyzeraju ako origo a toho ze od kupy pri vraj 115tkm doteraz (235tkm) ich nebolo treba menit, a boli priskrutkovane uplne rovnakymi skrutkami a matickami ako na origo novych ramenach. Len ma stve ze som naletel czdrafelu ze vraj predavaju original ramena, takze mam jedno rameno original s nalepkou a druhe neorigo bez nalepky a s prinitovanym capom. Keby som bral obe ramena z polska tak mam za rovnake peniaze oba originaly pekne so skrutkami.
Co chceli rozrezat v tempo servise netusim, pretoze netusim ako by im mohlo pomoct nieco rozrezat. Snad len tehlicu cim by znicili cely pherson.
A ja netvrdim ze gulovy cap nejde vybrat len ze ho bez poriadneho stahovaku vybrat nejde a ci s nim to sa este uvidi ked si taky zadovazim. Mizerny stahovak som na nom uz znicil.
A mimochodom, original GM diel ma gulovy cap priskrutkovany, nie prinitovany, zatial co ten druhy, mozno original korea ktovie, pretoze nema nalepku len gulovy cap ma od toho isteho vyrobcu aj ked je trosku iny, tak na tom noname ramene je gulovy cap prinitovany. A dovolim si tvrdit ze od vyroby boli gulove capy na esperach tiez priskrutkovane, pretoze na mojom espere ich nikto este nemenil, aspon podla stavu, a toho ze vyzeraju ako origo a toho ze od kupy pri vraj 115tkm doteraz (235tkm) ich nebolo treba menit, a boli priskrutkovane uplne rovnakymi skrutkami a matickami ako na origo novych ramenach. Len ma stve ze som naletel czdrafelu ze vraj predavaju original ramena, takze mam jedno rameno original s nalepkou a druhe neorigo bez nalepky a s prinitovanym capom. Keby som bral obe ramena z polska tak mam za rovnake peniaze oba originaly pekne so skrutkami.
na Esperu jsem měl čepy na šroubech ,na Leganze už jsou nýty
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
...to conpet já si myslím, že originál je nýtovaný z výrobních důvodů, přišroubovaný čep svědčí o jeho výměně nebo případně " repasovaném " prodávaném dílu, jinak ppp kulový čep je stažen - utažen matkou a to jištěnou do kónusu oka a to se odráží, nevím o jakém plechu píšeš, nicméně si nejspíš nerozumíme i to stává a proto mi to promiň ale to nemá dál smysl.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Mozno casom presli zo skrutiek na nity alebo naopak ale skrutkovany neznamena vymenu. Nove original rameno je na skrutkach. Nejake noname ale s capom od vyrobcu originalu su nitovane.
Pri vymene ramena ale nity rovno ufaklim, pretoze na aute sa budu faklit blbo, a nahradim skrutkami. Preto ma stve to ze drafel deklaruje originaly ale predava na jednu stranu nitovane nonamy.
Co sa tyka popisu capu je to v poriadku az po "popis": "a TO se odrazi", ktory mi pripomina nase milovane zakaznicke tickety, ktorym sa mame venovat v praci a maju podobny popis, z ktoreho clovek nema sancu ani zistit ci ma vobec dotycny nejaky problem, a podla nalady si bud zanadavame alebo sa zasmejeme. Akurat ze je zbytocne takto pisat, pretoze bez celych viet a definicii si neporozumie nik.
Co sa tyka plechu tak som pisal o tomto: "neboucháš ( myslím jenom jednu ránu ) na kulák ale na jeho proti kus tedy jeho oko - objímku čepu v rameni ( kulák je ze dvou dílů, druhý díl je přinejtován v rameni při výměnách je už na šrouby )". Aj ked je to plech mozno 4mm stale je to len plech.
Pri vymene ramena ale nity rovno ufaklim, pretoze na aute sa budu faklit blbo, a nahradim skrutkami. Preto ma stve to ze drafel deklaruje originaly ale predava na jednu stranu nitovane nonamy.
Co sa tyka popisu capu je to v poriadku az po "popis": "a TO se odrazi", ktory mi pripomina nase milovane zakaznicke tickety, ktorym sa mame venovat v praci a maju podobny popis, z ktoreho clovek nema sancu ani zistit ci ma vobec dotycny nejaky problem, a podla nalady si bud zanadavame alebo sa zasmejeme. Akurat ze je zbytocne takto pisat, pretoze bez celych viet a definicii si neporozumie nik.
Co sa tyka plechu tak som pisal o tomto: "neboucháš ( myslím jenom jednu ránu ) na kulák ale na jeho proti kus tedy jeho oko - objímku čepu v rameni ( kulák je ze dvou dílů, druhý díl je přinejtován v rameni při výměnách je už na šrouby )". Aj ked je to plech mozno 4mm stale je to len plech.
Mna dnes nepotesilo to, ze stare servre s cenami lpg uz davno zanikli, kvoli natankujsmesk a ti to teraz spoplatnili. Mozu zabudnut, ze im este nejaku cenu zaktualizujem. Bez prispievajucich uzivatelov tam mali akurat tak hovno aktualizovane, takze teraz pojdu s aktualizaciami dufam uplne na nulu. Len dufam ze vznikne zase nejaky lpg serverik s aktualizaciami. Ja sa asi tazko prinutim zbuchat nieco sam.
Mě ráno po příjezdu do práce nepotěšilo (ba přímo překvapilo), že bez jakéhokoliv varováním "všemi milované" ISP zvedlo celodenní parkování ze 40 Kč na 200 Kč!!! A to mají ještě tu drzost v rádiu a místním plátku RADNICE hlásat (ruku v ruce s novým vedením města), jak prý od září zlevnili...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Na Esperu je někdo měnil,Na Leganze jsou původní. Užij si výměnu,já to dělal včera s Palikxem.conpet píše:na Esperu jsem měl čepy na šroubech ,na Leganze už jsou nýty
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
- Hanzy
Doufam ze jste tam zas nanytovali original neb nad nej neni ma nejhezci modrou krabicku...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Nene,jsou na šrouby a Febi Bilstein.Hanzy píše:Doufam ze jste tam zas nanytovali original neb nad nej neni ma nejhezci modrou krabicku...
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
Na espere ich nikto nemusel menit, len mohlo byt stasrsieho data. Leganza je novsia tak uz setrili, nity su lacnejsie nez pevnostne skrutky a samoistiace matice a navyse rameno spravia rychlejsie nez ked musia skrutkovat. Ako som uz napisal tak original GM rameno na espero ma cap skrutkovany.Petr S. píše:Na Esperu je někdo měnil,Na Leganze jsou původní. Užij si výměnu,já to dělal včera s Palikxem.conpet píše:na Esperu jsem měl čepy na šroubech ,na Leganze už jsou nýty
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Určite sa dotkla správa o letckom nešťasti v Jaroslavli dotkla všetckých Čechov a Slovákov,nielen hokejových fandov .Holt keď tie lietadla v Rusku lietajú systémom "nas Mnógo" a popri tom to sem tam odnesú aj nevinní "inostranci" ako nedávno aj poľský prezident ,teraz zas naši hokejisti
http://sport.cas.sk/clanok/205941/pavol ... timom.html
http://sport.cas.sk/clanok/205941/pavol ... timom.html
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Je to šílené,
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Smrť Paľa Demitru ma veľmi mrzí........a čo sme si, to sme si........zabudnime na žabomyšie vojny z minulosti.......samozrejme je mi ľúto aj českých hokejistov, ktorí zahynuli.