Co mě nepotěšilo?
Autosalon 2011 a přístup GM. Na jednu stranu oslava 120 let značky Opel, na stranu druhou Autosalon revue uvádí, že v pavilonu V je Chevrolet a nikde nic. Na informacích mi bylo sděleno, že nevystavuje. Pokud jsem se přehlédl, tak se Chevroletu omlouvám.
Alespoň jsem viděl novou Kio Rio, Hyundai i40, odvozeninu od Chevrolet Volt (Opel Amepra) a další. "Pokud budou mít manažeři od Chevy takový přístup, tak ať to raději zabalí. Jen jsem si říkal, kolik % z ceny auta jde na marketing? Jinými slovy, kupte si Chevy a podpoříte Opel. (doufám ve skrytu duše, že to tak není).
Jinak celý autosalon stál slušně řečeno za nic. Servisní technika žádná, celé se to blíží pražskému autosalonu. Asi by lépe udělali, pokud by to spojili jako za dávných dob se strojírenským veletrhem.
Jedinou výhodu mělo to, že jsem jel vlakem a tak jsem si odpoledne prohlédl centrum Brna. Autem bych jel akorát naštvaný
domů.
Ještě doplním: Kia vystavovala RIO, které bude představeno v září. Pokud se nepletu, v druhé polovině roku by měl přijít Cruze HB a nové Aveo.
Abych jen nepomlouval: bylo vidět i několik praktických novinek:
http://www.shock-absorber.cz/cs/home
Pravdou je, že kdysi dávali do Dacii do zadních per tenisové míčky a také to prý pomáhalo. Měl jsem na stánku pochybnosti a mám to prý vyzkoušet. Za 2990 Kč trochu nejistý výsledek, i když co vím?