Spotřeba Orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: spotřeba Orlanda
Nechci zde rozpoutavat opetovne diskuzi zda je lepsi mit benzin nebo naftu, ale jak ctu ty Sajnerovy zkusenosti s vypalovanim filtru, tak jsem mooooooc rad ze nemam naftu a podelany filtr
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
- Reklama
Nic ve zlém ale, . Zatím s motorem naprostá spokojenost
Neřešil už někdo z Vás nějaký Chiptuning ? U té 1.8 by to mohlo být zajímavé , nafta to asi nepotřebuje , ale i tak , ceny jsou dnes myslím docela zajímavé .
http://www.mh.cz/chiptuning-cenik.htm
http://www.mh.cz/chiptuning-cenik.htm
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Bílá + LPG
Myslím, že jde spíš záruku, jak o cenu.
No , záruka je jasná , u solidního úpravce to není problém....viz .http://www.mh.cz/chiptuning-vuz-v-zaruce.htm
Já jdu pro auto až zítra , ale když tu čtu jak všichni píšou , že by to chtělo do 1.8 trochu života navíc . Myslím , že já to prubnu
Já jdu pro auto až zítra , ale když tu čtu jak všichni píšou , že by to chtělo do 1.8 trochu života navíc . Myslím , že já to prubnu
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Bílá + LPG
V klidu si novy motor zajed, parkrat mu slapni na krk a uvidis, ze vykonu ma benzin dost, jen to chce rozjet do otacek. Pak teprve premyslej o tuningu.
Jinak ja pres 80 procent casu najezdim po Praze a prumerna spotreba je na 8,1 podle palubniho pocitace a neco pres 8,6 podle vypoctu tankovani.
Na benzin si nemuzu stezovat, ve meste to je super svezeni, mimo mesto na dalnicich si to v klidu udrzuje 130 km/hod. Chybejici sestku bych stejne vyuzil jen sporadicky, s pouze petkou se da prezit
Co se tyka narustajiciho aerodynamickeho hluku a hluku motoru v rychlostech nad 120 km/h resim super funkci radia - dynamickou zmenou hlasitosti v zavislosti na rychlosti. Super vec.
Jsem rad, ze jsem se nafty zbavil, protoze na popojizdeni po meste by me to vypalovani filtru asi zabilo.
Pro doplneni, v aute jezdime 2 dospely a jedno mimco + potrebna vybava k tomu, coz obnasi VZDY naprosto plny kufr
Chapu, ze pokud nekdo jezdi v peti lidech a plne nalozeny, benzin mu na delsi vzdalenosti muze byt malo, nicmene ja jsem moc moc spokojeny.
Jinak ja pres 80 procent casu najezdim po Praze a prumerna spotreba je na 8,1 podle palubniho pocitace a neco pres 8,6 podle vypoctu tankovani.
Na benzin si nemuzu stezovat, ve meste to je super svezeni, mimo mesto na dalnicich si to v klidu udrzuje 130 km/hod. Chybejici sestku bych stejne vyuzil jen sporadicky, s pouze petkou se da prezit
Co se tyka narustajiciho aerodynamickeho hluku a hluku motoru v rychlostech nad 120 km/h resim super funkci radia - dynamickou zmenou hlasitosti v zavislosti na rychlosti. Super vec.
Jsem rad, ze jsem se nafty zbavil, protoze na popojizdeni po meste by me to vypalovani filtru asi zabilo.
Pro doplneni, v aute jezdime 2 dospely a jedno mimco + potrebna vybava k tomu, coz obnasi VZDY naprosto plny kufr
Chapu, ze pokud nekdo jezdi v peti lidech a plne nalozeny, benzin mu na delsi vzdalenosti muze byt malo, nicmene ja jsem moc moc spokojeny.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ černá Carbon Flash
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy
my jazdime dvaja dospeli a tri deti, plus kuforlord_maxx píše:V klidu si novy motor zajed, parkrat mu slapni na krk a uvidis, ze vykonu ma benzin dost, jen to chce rozjet do otacek. Pak teprve premyslej o tuningu.
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Nitra
Myslim ze nema cenu spekulovat, kazdej ma jine potreby, jine zkusenosti jiny zamer Dle me pokud si uz nekdo kupúuje auto jako je orlando tak vi co chce
- BranislavL
úplne súhlasím s ReWegarom... každý má iné potreby a pohnútky, či chce benzín alebo naftu... pre mňa pri výbere presviedča výkon nafty...ReWegar píše:Myslim ze nema cenu spekulovat, kazdej ma jine potreby, jine zkusenosti jiny zamer Dle me pokud si uz nekdo kupúuje auto jako je orlando tak vi co chce
CHEVROLET ORLANDO LTZ; 2,0 VCDi 163k AT; NAV (2012)
Citroen C4 Picasso 1.6i 16V - firemné
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi Elegance
Opel Meriva 1.7 CDTi
Škoda Fabia 1.4 16V Comfort
Citroen C4 Picasso 1.6i 16V - firemné
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi Elegance
Opel Meriva 1.7 CDTi
Škoda Fabia 1.4 16V Comfort
Tak jsem dnes skoro dojel nádrž, a kontrolka začala svítit při 83 km, což mi vyšlo na zbytek cca 7l. Po 10 km se to rozblikalo a počítač přestal ukazovat. Myslím tak při 6l. Podívám se na laciný benzín a zajedu tam.smire666 píše:Mne sa obyčajne rozsvieti, keď sa dojazd dostane na cca 85-90 km a blikať začne pri 70-tke. Pri priemerke okolo 7,3l to vychádza na 6,6 litra pri rozsvietení a cca 5 litrov pri blikaní.
zaujimave je, ze viaceri tu pisete o blikani kontrolky. ta moja napriklad neblika vobec, iba stale svieti. svieti dokonca aj ked je nadrz uz takmer uplne prazdna - moj "rekord" je natankovanie 63,7 litra nafty, pricom nadrz by mala mat 64 litrov....slaza píše:Tak jsem dnes skoro dojel nádrž, a kontrolka začala svítit při 83 km, což mi vyšlo na zbytek cca 7l. Po 10 km se to rozblikalo a počítač přestal ukazovat. Myslím tak při 6l. Podívám se na laciný benzín a zajedu tam.smire666 píše:Mne sa obyčajne rozsvieti, keď sa dojazd dostane na cca 85-90 km a blikať začne pri 70-tke. Pri priemerke okolo 7,3l to vychádza na 6,6 litra pri rozsvietení a cca 5 litrov pri blikaní.
Nitra
Nitra
Ani moja kontrolka neblika ale len svieti.
No asi jste vzali palivo, protože po dalších 10-20km začne blikat a píšeto FILL FUEL a počítač nefunguje, tak už nepřečteš, kolik zbývá km.
FILL FUEL pise, ale neblika. takze nefunguje iba informacia o dojazde, ostatne funguje vsetkoslaza píše:No asi jste vzali palivo, protože po dalších 10-20km začne blikat a píšeto FILL FUEL a počítač nefunguje, tak už nepřečteš, kolik zbývá km.
Nitra
Nitra
zas mám jiné Orlando, mně to bliká a navíc nejdou přepínat funkce, tak nevím, jaká je spotřeba, ale zase mi nedrhnou dveře, tak nevím, které je teď lepší.