Dobre, tak som lenivý, auto už vo foťáku mám ( aj keď len cez okno a cez stromy ), len akosi nemám kedy to dať do kompu a do avataru Ale polepším sa, sľubujem
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Zdravičko panove, chtěl jsem se zeptat jestli nema nekdo známeho na centrale chevroletu, jestli by nemohl zjistit v jakem stadiu mam obědnavku, detaily bych pak doložil. prodejce se k tomu nejak nevyjadřuje
Ford Scorpio 2.0i , Volkswagen golf I. 1.6 , Ford Scorpio 2.5 TD , Ford Scorpio 2.0 DOHC , Renault 19 II 1.4 RN
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 AT navi + kuže - bohužel zamitnuto !!!!!!!!!!!!!!!!!
ROSTA 275 píše:Zdravičko panove, chtěl jsem se zeptat jestli nema nekdo známeho na centrale chevroletu, jestli by nemohl zjistit v jakem stadiu mam obědnavku, detaily bych pak doložil. prodejce se k tomu nejak nevyjadřuje
Divné, predajca predsa v systéme vidí, či je auto vyrobené, resp. kde sa nachádza ( či čaká na loď v prístave alebo je už na lodi, príp. v Koperi )...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Poky Ul píše:Tak zavolej na centrálu sám řekni že ti to prodejce není shopen říct a at ti to zjistí oni.
Podle prodejce eště neni vyrobeno, nama win takže ho nevidi v systemu, jen jsem myslel jestli neni možno nějakym zpusobem zjistit jestli už neni na montažni lince nebo čeká v pořadí na vyrobu.
Ford Scorpio 2.0i , Volkswagen golf I. 1.6 , Ford Scorpio 2.5 TD , Ford Scorpio 2.0 DOHC , Renault 19 II 1.4 RN
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 AT navi + kuže - bohužel zamitnuto !!!!!!!!!!!!!!!!!
Poky Ul píše:Tak zavolej na centrálu sám řekni že ti to prodejce není shopen říct a at ti to zjistí oni.
Podle prodejce eště neni vyrobeno, nama win takže ho nevidi v systemu, jen jsem myslel jestli neni možno nějakym zpusobem zjistit jestli už neni na montažni lince nebo čeká v pořadí na vyrobu.
Všetko sa zistiť dá, len nie každý sa k informáciám daného druhu dokáže dostať...
Ja som mal v tomto smere výhodu, že predajca vedel s predstihom, aké auto budem objednávať a nejako ho vopred zarezervoval. V čase, kedy som podpisoval záväznú objednávku auto už čakalo na loď v prístave...
pokud nema auto prideleny VIN, tak o nem nikdo nic nevi, jen ze je objednane a je prirazene do vyroby, jakmile dostane VIN, tak uz se objevi v systemu u prodejce i na centrale chervolete.cz a pak uz dokazou rici kde se nachazi a kdy priblizne bude v CR.
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
U nás sa dá zistiť, ktoré autá sú naplánované do výroby minimálne týždeň dopredu, ak nie viac ( s tým súvisia sekvenčné objednávky smerom k dodávateľom, tzn. kedy bude aký diel potrebný ). Či to tak funguje aj v Kórei je otázka...
Tak dnes jsem byl v Náchodě u Dědka a jen tak mezi řečí se zmínil, že nafťáky, díky cenám PHM vůbec nejdou na odbyt. Benzíny se prodávají velice dobře, ale dieslů se prý nemůže zbavit. A to před půl rokem by mu ruce utrhali, jak se po nich každý sháněl.
Š120L, VW Polo, Chevrolet Kalos hb, Chevrolet Aveo sdn, Chevrolet Orlando 1.8 LTZ přestavěn na LPG (systém OSCAR-N OBD/CAN s reduktorem MAGIC 3 a vstřikovači VALTEK T34) spotřeba na LPG
Poky Ul píše:A neříkal jak se Orlanda prodávají všeobecně .
Na počet prodaných kusů jsem se neptal, ale momentálně je to nejprodávanější vůz z nabídky. Takže moc dobře.
Š120L, VW Polo, Chevrolet Kalos hb, Chevrolet Aveo sdn, Chevrolet Orlando 1.8 LTZ přestavěn na LPG (systém OSCAR-N OBD/CAN s reduktorem MAGIC 3 a vstřikovači VALTEK T34) spotřeba na LPG