Zimni gumy a kola
Moderátor: Blue Lanos
Re: Zimni gumy a kola
Takže dole je foto z inzeratu, zdalo sa mi, ze su to 17, tak som sa toho chlapika pytal....a on, zee to su 16-tky ?!?!?
Dnes som sa s nim stretol a predsa len to boli 16, ale nie tie co su na obrazku, ale klasika, ktoru pozname.....dufal som, ze motyka vystreli a ja najdem nieco o com som este nepocul , ale ta nic....aspon nemusim kupovat 17 gumy :/
este zajtra obut Dunlopi a na zimu som pripraveny
Dnes som sa s nim stretol a predsa len to boli 16, ale nie tie co su na obrazku, ale klasika, ktoru pozname.....dufal som, ze motyka vystreli a ja najdem nieco o com som este nepocul , ale ta nic....aspon nemusim kupovat 17 gumy :/
este zajtra obut Dunlopi a na zimu som pripraveny
- Přílohy
-
- inzerat.JPG (49.38 KiB) Zobrazeno 2894 x
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter
- Reklama
btw: bol som teraz v Chevrolete v Humennom, kde mi ponukli 16-tky zliatinove s FireStone Winterhawk za cca 700€. Len tak pre info... (kto by mal z vychodu zaujem)
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter
- Hanzy
Tady test pneu koukam Savy 3 dobra volba dojizdim stare ted v lete mam je zas nove nachystane na Oplika pritulkyne na Seatu taky max spokojenost na Cruze mam Sava Eskimo HP nasim na Aveo asi dame ty barum polaris 3 taky vypadaji skvele uz jsem na ne taky koukal.
http://www.novinky.cz/auto/247052-zimni ... ybrat.html
http://www.novinky.cz/auto/247052-zimni ... ybrat.html
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Mám ty originál 17 jak jsou na obr. od Panteleona a na zimu ony 16 jak mají v mestě gumenném. Zatím spokojenost.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Ja vubec nevim, jaky litaky 16 koupit na zimu... Nemuzete sem nekdo hodit fotku nejakou? Prijde mi vsechno hnusny. Zlaty 17 orig.
Falled in love with Chevy Cruze 1.8 LTZ hatchback.
Ai před rokem jsem to tu dával. Disky + pneu zimní 16
- Přílohy
-
- Cruze zimní kola.jpg (133.42 KiB) Zobrazeno 2847 x
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Já si na zimu nechávám ty origo 16" disky a koupil jsem si gumy Semperit Ultra Grip 2 a na léto pořídím nějaké pěkné 16" a nahodím zpět gumy
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Uz mi tece do bot Vlastne do gum Urcite koupim semprity, jen nevim ktere kola. Rozhodne 16tky.
Pak hodim foto
Pak hodim foto
Kukni do bazaru, myslím že hanzy prodává alu 16" za dobrou cenu. Měl jsem taky zájem, ale bohužel finančně to nějak nevyšlo, tak jsem zvolil jinou variantu Já Semperity UG2 zvolil podle toho, že byly druhé v letošním testu pneu
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
inak povodne som rozmyslal nad diskami dezent re 16" ale ked som zistil ze originalne u dealera 16" na Cruzeho ma vidu 85 eur za disk tak som si ich objednal. Len skoda ze budem musiet chvilu pockat lebi nikde niesu na sklade. A pneu mam uz doma michelin alpin 4.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
Dnešní práce - úplně nové kusy. Dezent RE 16" + pneu GoodYear UltraGrip 7+ 205/60 R16.
- Přílohy
-
- DSC_0685 – kopie.JPG (136.12 KiB) Zobrazeno 2720 x
Chevrolet Cruze 1.8LTZ WTCC RedVelvet + Navi + Kožené čalounění v cihlové barvě, K&N filtr
Ked uz sa tu bavite o tych UG7+, nezdaju sa vam nejako hlucne? Moje 185/65R14 su hlucne asi ako ked mala otcova nubira problem s loziskom v prednom kolese. Kedze som zhyckany bezhlucnymi letnymi uniroyalkami, tak mi to dost vadi.
Tak uz jsem koupil. Nakonec ty semperity a diskz Enza. Byly v akci. Uvidim, jak budou vypadat na aute, dam foto Snad prijdou brzo, uz je docela kosa...
- Scorpion.11
No jo , ráno je už bílo a pěkný mrazíky . Počkám si na fotky jaký to budeš mít
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
No, uz je to rano o hubu, tento tyden musim. Ja mam (ted abych nekecal) uz od prvni zimy Nokiam WG3 16ky, rozmer uz nevim, nebo tak nejak + plechace + kazdy rok nove poklice, protoze je vzdycky poztracim Auto mi prislo v zime abyl to jeden z "prvnich" Cruzu, takze kola ny vyber proste nebyly, nedalo se svitit. Dneska je situace o dost lepsi, ale na co kupovat nove kola, kdyz tyto mi slouzi
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca