co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: co ma dnes potešilo
Ahojte,mna dnes potesil vylet do BA spojeny s nakupnou turistikov a este aj odletom "svokricky"do svedska,cize mame 4 dni s drahou byt iba pre seba
Daewoo Nubira , sedan , Zelená metalíza , 1.6 16V , 1997 , servo , klima , 4x el.okna
- Reklama
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mi dotiahli do bytu optiku Orange Fibernet, garantovane 20Mbps download, 2Mbps upload. Vzhladom na to, ze predchadzajuci provider (roburnet) viac nefungoval, ako fungoval, navyse po jeho prevzati Slovanetom uz neexistoval (mimo pracovnej doby) ani ziadny servis, a nebola nudza ani o trojdnove vypadky ... Teraz ziadny FUP, garantovana rychlost, skutocne profesionalni technici, ktori to instalovali, realna IP (chjo, budem musiet prepisat firewall), ziadne filtre na porty, zadarmo dodany router s NAT a WiFi, neobmedzeny pocet pripojenych PC ... Chrochtam blahom
Jo, a este cena: 14E / mesiac pocas prvych 6 mesiacov, potom 20E / mesiac. Myslim, ze celkom slusna cena
Jo, a este cena: 14E / mesiac pocas prvych 6 mesiacov, potom 20E / mesiac. Myslim, ze celkom slusna cena
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Optika nemá chybu - mám ji dva roky a = 490 Kč / měsíc
- Přílohy
-
- test.JPG (87.12 KiB) Zobrazeno 1492 x
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Pěkný den
Nejdřív úprava názvu "Co mě dnes potěšilo "na "Co nás dnes potěšilo"
Zkrátka nám dneska udělali radost Pepa a Anička když se po cestách po Slovensku a Česku zastavili u nás aspoň na chvíli na kafe
Nejdřív úprava názvu "Co mě dnes potěšilo "na "Co nás dnes potěšilo"
Zkrátka nám dneska udělali radost Pepa a Anička když se po cestách po Slovensku a Česku zastavili u nás aspoň na chvíli na kafe
-
- Kontaktovat uživatele:
No to kafíčko je nejaký prúsvitný Ale jinak -NAZDRAVÍČKO bando a vlastne aj nás s Táňou potešilo že Pepíček s Aničkou dorazili domov v poriadku Tak do stretka
Super fotka, radi Vas vidime, ak nahodou zabludite na Liptov ozvite sa.
P.S: A kto soferoval, ked je tam na stole oné...
P.S: A kto soferoval, ked je tam na stole oné...
-
- Kontaktovat uživatele:
No já dúfam že na rekondičný na budúcí rok idem do Liptovského Jána takže sa u Vás isto stavím Lenže do tej doby bude dalšie stretko v Čechách tak tam ahojky
Juj a hlavne ma potešilo že som už 3 ROKY tu na fóre medzi perfektným kolektivom a kamarádami
Juj a hlavne ma potešilo že som už 3 ROKY tu na fóre medzi perfektným kolektivom a kamarádami
...to koukáte na ten průsvitný zázrak - to je nejspíš " medicína " alias domácí slivovice pro dobré a vítané hosty...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Mě dneska potěšilo, že už po šesté vyhrál Velkou Pardubickou legendární žokej Josef Váňa..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
...a nejsi sama, sledoval jsem to, to nebyl jezdec a kůň, ale to bylo na cílové rovince splynutí obou v jedneho a v podstatě bez bičíku, prostě " mistrovské " ovládání koně, který nebyl favorit...a běžel pro radost z pohybu, něco krásného a to prosím nejsem koňák...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Tak mě před chvilkou potěšila "složenka" na zaplacení povinného ručení od Kooperativy na r. 2010 pro Matíze v částce 1203 Kč.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
...i ty jeden " mrňousi " no to jsem si dovolil, prosím ale jenom k autu - ostaně bonusy máš za aktivní přínos bezpečnosti silničního provozu - tedy jízda bez nehod a přestupků...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ze mám kooooooooooooonečne svoj vlastný netebook ,žiaden zázrak techniky,ale mne stačí
http://www.datart.sk/katalog/Notebook-H ... 010ec.html
už nebude doma bitka o "strojový čas,každý máme svoj comp,ako kedysi rádio
http://www.datart.sk/katalog/Notebook-H ... 010ec.html
už nebude doma bitka o "strojový čas,každý máme svoj comp,ako kedysi rádio
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem dostal noťas http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/sm ... 3343458904 ale je celý černý....
K tomu ještě 22'' širokoúhlý monitor, dokynu atd. atd.
Jako protihodnotu a zároveň pracovní náplň se musím naučit BricsCAD
K tomu ještě 22'' širokoúhlý monitor, dokynu atd. atd.
Jako protihodnotu a zároveň pracovní náplň se musím naučit BricsCAD
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Visty bych nechtěl vůbec, proto jsem si tam nechal dát XPčka Professional BricsCAD je sice údajně odzkoušený na Vistách a snad by měl být v pohodě i na 7kách (mluvím teď o poslední verzi BCADu 10), ale 100%ní funkčnost je zaručena na XP....jakmile budou pořádné aktualizace na 7kách a program tam pojede spolehlivě, nechám si tam dát 7ky
Každopádně díky za radu
Každopádně díky za radu
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza