Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Určitě to dopadne!!! S tak krásným autem tě nemůžou odmítnout...hlavu vzhůru ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ja uz drzim palce aj na nohach lebo kazdy slusny clovek by sa mal mat dobre -i ;)
kasma

Příspěvek od kasma »

Tak "pořádně do toho prašti " a ukaz im to. Drzim palce nech ti to vyjde!!!

...sorry for the mistake...
Naposledy upravil(a) kasma dne stř led 31, 2007 11:36, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Vojta

Příspěvek od Vojta »

kasma píše:Chlape "pořádně do toho prašti " a ukaz im to. Drzim palce nech ti to vyjde!!!
Proč říkáš ŽENĚ chlape?
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no koukam ze takove ty tragicke zpravy se tu moc neresi-takze me vcera nepotesila zprava o Karlu Svobodovi.je to velka skoda mohl urcite jeste nejakou tu peknou muziku udelat.navic mi je lito jeho zeny a deti,urcite si to nezaslouzily.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
xpet

Příspěvek od xpet »

Tak mám za sebou první odmítnutí. No musím to zkoušet dál.
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
mil

Příspěvek od mil »

to xpet:
Chce to trpezlivosť. Dôležité je nenechať sa znechutiť. Ten správny flek na Teba stále čaká.
Losos 1.5 SE HB, ´98, bez výbavy
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no palikx ono to nejde řešit Karel Svoboda...víme to všichni...to jsou dnes už generace lidí - které provázely jeho texty Lady karneval atd., texty, které dávaly smysl...a dnes prodal asi "švestka" za peníze jeho fotky ( viz Blesk zaplatil, ale nezveřejnil..) nechci a nebudu toto hodnotit nelze,...no a teď se všechna média přehrabují v domněnkách, spekulacích o tom a o onom...prostě nenechme si kazit to co dokázal a čím nás bavil, to je jeho odkaz a nikdo ho nemá právo poskvrnit jakýmikoliv dohady a spekulacemi...prostě zachovejme si ho tak jak byl...jeho konec bylo svobodné rozhodnutí a to čistě soukromé...jeho rodiny je mi líto...

mějte se
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Vojta

Příspěvek od Vojta »

xpet píše:Tak mám za sebou první odmítnutí. No musím to zkoušet dál.
Vím dobře, o čem je řeč. Byl jsem na ÚP 10 měsíců a na různá výběrová řízení jsem chodil také. Nabyl jsem přesvědčení, že výběrová řízení jsou prováděna jen proto, aby se naplnila litera zákona. Firma už má svého člověka vybraného, ale to výběrové řízení musí pro forma udělat. U nás bylo výběrové řízení dokonce na pracovníka u KUKA vozu (popeláři).. Já jsem si nakonec práci našel sám bez ÚP, jen chozením a ptaním po firmách. Sice mimo obor, ale je to práce.
Přeju, aby se Ti to podařilo také. Jak řekl Goethe: Není větší chyby, než přestat zkoušet.
Docent

Příspěvek od Docent »

Tak s tím výběrovým řízením máš pravdu, Vojto. Akorát bych to trošku poopravil v tom, že svýho člověka nemá vybraného firma, ale člověk nebo lidi, kteří ho chtějí do týmu nebo o tom rozhodují...
xpet

Příspěvek od xpet »

Jo s tím výběrovým řízením máte pravdu, taky mám takový pocit i zkušenosti. No v úterý jdu znova.
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
Docent

Příspěvek od Docent »

Vydrž, já jsem takhle dělal křoví naposled minulý týden... BTW nejvíc mne dojímají ty "personalistky" v personálních firmách, dvacetiletý holčiny, co ví o životě hov*o a rozhodují, kam se člověk hodí... Mně dala jedna taková test z němčiny, tak jsem ho vyplnil a při odevzdávání jí sdělil, že by si to měli opravit, neboť tam mají 3 chyby... "Já tomu nerozumím, já jsem spíš na angličtinu". No hlavně že ten test pak člověku vyhodnotí :evil: .
Slam

Příspěvek od Slam »

Docent píše:Tak s tím výběrovým řízením máš pravdu, Vojto. Akorát bych to trošku poopravil v tom, že svýho člověka nemá vybraného firma, ale člověk nebo lidi, kteří ho chtějí do týmu nebo o tom rozhodují...
Nic neni cernobile, ani toto. Ja treba byl do sveho defacto prvniho zamestnani (kde se stale vyskytuji) vybran na zaklade vyberoveho rizeni (skladalo se z psychologickeho testu, pohovoru apod.). Bylo tam asi 15 lidi ten den a vybrali si 2. A ujistuji Vas, ze jsem nikoho nemusel podmaznout a nikdo me tam neznal (a navic to bylo hned po skole, takze temer bez praxe). Tim netvrdim, ze jinde (nebo vetsinou) neplati to, co jste tu psali, ale moje zkusenost je takovato... Vlastne kdyz se ted divam zpatky zivotem, tak v kazdem vyberoveho rizeni (moc jich ale nebylo: talentovky, troje prijimacky na VS, prijimacky do zamestnani a prijimacky na zahr. projekt v ramci firmy), ktereho jsem se zucastnil, jsem byl vybran, aniz bych se pritom nejak snazil nebo o to vehemetne stal, mel tam nejakeho znameho apod. :) Takze hlavu vzhuru, je tu evidentne prostor pro optimismus.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Docent

Příspěvek od Docent »

martinhamr bude asi nějakej voloušek :evil: .
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Souhlasím s kolegou

Příspěvek od Vazoun »

Docent píše:martinhamr bude asi nějakej voloušek :evil: .
---------------------------
Souhlasím s Tebou " Docente " jinak jej nelze nazvat :lol: zdraví " Vazoun " Obrázek
Odpovědět

Zpět na „POKEC“