No moje kosti naštěstí jo

Moderátor: Blue Lanos
Tak to s tebou nesouhlasím a byli doby, kdy by jsi takovou blbost nevypustil z ústRudolf Š. píše:Opravdu kromě vzhledu a celkem i pohodlí tam nic pozitivního nevidímJá poslední dobou jezdil za 10,5 litru, asi zase další problém...
Nový Chevrolet už nekoupíš a kupovat starý je nesmyslmoc by sis nepomohl
![]()
Doporučuji prodat co nejdřív, dokud za ty Cruze aspoň něco dostanete
Já jsem ani tak neřešil spotřebu, s tou jsem se smířilCiernygepard píše:Za tie vlastnosti ale moze nie chevrolet, ako skor zvolena motorizacia
To je možné, ale od té doby se hodně změnilo. A opravdu nechci u dvou letého auta řešit že když někam pojedu tak nevím jestli mě doveze i zpět...Scorpion.11 píše:Tak to s tebou nesouhlasím a byli doby, kdy by jsi takovou blbost nevypustil z ústRudolf Š. píše:Opravdu kromě vzhledu a celkem i pohodlí tam nic pozitivního nevidímJá poslední dobou jezdil za 10,5 litru, asi zase další problém...
Nový Chevrolet už nekoupíš a kupovat starý je nesmyslmoc by sis nepomohl
![]()
Doporučuji prodat co nejdřív, dokud za ty Cruze aspoň něco dostanete
Nikdy jsem nechtěl silný auto, myslel jsem si, že 1.6 bohatě stačí. I udávaná spotřeba se mi líbila a veděl jsem, že ji musím brát s rezervou. 1.4 turbo ještě nebyla. Prostě to je žrout. Syn má 2.5 obsah benzín BMW a jezdí téměř se stejnou spotřebou jako já s 1.6. A jede mu to. Mám 5 let staré (nové) auto a vše tam klepe a mlátí. On má 11 let starýho bavoráka a je jak novej a tichej, nic tam neklepe. Vím, že nemůžu srovnávat tyto dvě auta, ale .......Ciernygepard píše:Za tie vlastnosti ale moze nie chevrolet, ako skor zvolena motorizacia
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |