V neděli jsem od listopadu konečně umyl auto, 2 hodiny voskoval a než jsem ho stihl nablýskané vyfotit, takto to včera dopadlo + jsem musel poprvé použít lano, jinak bych tam trčel dodneška..
Přílohy
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Hledal jsem místo na zaparkování a potřeboval jsem se otočit, viděl jsem tam stopy od aut tak, že tam trochu najedu a už jsem se sklouznul do tý strouhy a konec. Lidi jezdili okolo a jen čuměli, pak zastavil nějaký kluk a vytáhl mě na druhý pokus (1 lano prasklo) a pak říkal, že se mu tam stalo nedávno to samý
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Vy máte dobrou fantazii pánové :DDD .. Jel jsem fotit pro upřesnění
Jinak dneska jsem málem poprvé pokřtil Cruze, dva čuráci z maďarska jeden v levym druhej v pravym a chtěl přejet za nim do levýho jenže já už byl skoro vedle něho tak jsem zrychlil a chtěl se zařadit před něho aby si v klidu vjel doleva jenže ten debil vlevo? najednou začal zpomalovat až zastavil? a já zrovna v záběru tak jsem na to dupnul jenže auto jelo jak po másle tak jsem to na poslední chvíli strhnul doleva a poslal jsem to na ten středovej ostrůvek. Docela zážitek.
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg