VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
To se mi líbí
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Reklama
Franto díky.
Tome, dneska jsem byl u nás v Auto Kelly a nikdy o tom neslyšeli a prej ani jiná pobočka to nemá, že by to stáhl od nich. V jiné prodejně o tom slyšeli, prej už se na to ptalo hodně lidí, ale nevedeou to. Magoři, asi nechtěj kšeft za pár korun .
Tome, dneska jsem byl u nás v Auto Kelly a nikdy o tom neslyšeli a prej ani jiná pobočka to nemá, že by to stáhl od nich. V jiné prodejně o tom slyšeli, prej už se na to ptalo hodně lidí, ale nevedeou to. Magoři, asi nechtěj kšeft za pár korun .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
To bys byl ten největší kámoš tady na fóru. Díky Tome. (modré a bílé)
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Tak Pájo pokud vydržíš, tak po silvestru ti je pošlu.
Mám toho hodně, ale pošlu ti to co nejdříve to půjde.
Mám toho hodně, ale pošlu ti to co nejdříve to půjde.
Carthell Prg
Ještě jednou veliké DÍKY pánovi s krásným bílým Cruzíkem.
Uplně jsem vám zapomněl napsat, že mi Ježíšek donesl ten transmitr a chrom kryty mlhovek. Nechápu, jak to mohl vědět, že to chci???To lakovaný křídlo ještě nedorazilo. Mám pocit, že už nepřijde, trvá to nějak dlouho. Ty kryty budu dávat až na jaře. Auto je jak prase, snad ještě horší a mě se to nechce umejvat. Potahy jsem ještě neobjednal, potřeboval jsem aku šroubovák a frézku, takže musím ještě chviličku počkat.
Objednával jsem to 28.11.2012. Tak já myslel, že to do vánoc budu mít. Třeba jsem jen nedočkavej.
Ešte máš čas, majú písanú dodaciu lehotu 4-6 týždňov. Mne tiež niekedy niečo príde rýchlo, inokedy to trvá dlho. A keby neprišlo tak treba reklamovať, buď ti pošlú tovar znova alebo vrátia peniaze.
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Tak já teda vydržím, stejně mi nic jinýho nezbývá .
Teď jsem si všiml, že se ze mě stal CHEVY MASTER, ku..a, to se musí zapít!!!!!!!!!!!!!!!
mě balíček objednaný z E-bay šel tak 14dní až 3 týdny. vyčkej času jako husa klasu.
mě taky jde z USA nápis LTZ
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Zatím jen nasucho nasazené kryty mlhovek. Líbí se mi .
Noooo vypadá to moc hezky
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg