Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
ladinek

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od ladinek »

já ale strach měl :roll: :roll: jj jen jsem připravenej na vše a to že byly ostří až zbytečně je pravda,ale díky za názor :PP:
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Reklama

Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

ladinek píše:já ale strach měl :roll: :roll: jj jen jsem připravenej na vše a to že byly ostří až zbytečně je pravda,ale díky za názor :PP:
Kolik jsi měl správně zaplatit za tu pokutu :?: Jest-li ti to vůbec stojí za to se takhle nervovat :lol:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Zdravím všechny na foru a přeji hezký den ... :o) mimochodem pro mne nebyl ... neb neznámý pachatel / zřejmě rákosník / nám nacouval na parkovišti u PENNY v Rumburku do Matize a rozbil nám levé zadní světlo a odřel blatník s nárazníkem !!
Je to zajímavé ... plné parkoviště aut a lidí ... ale nikdo se ničeho nevšimnul . Lidé jsou zlí a nevšímaví, zlomyslní až běda.
Žádná radost ze života ... :o) tak mne ta výměna přijde na nějakou tu stovku ... ještě že si to umím opravit :lol: :o)
................
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz SE/II.0.8 - r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2012
378342.jpg
378342.jpg (30.79 KiB) Zobrazeno 2227 x
marieleh

Příspěvek od marieleh »

Co mně dneska nepotěšilo! Dostala jsem špatnou zprávu z autoservisu v Rumburku , že objednaná hadička k sání do Matízka r.výroby 2003 /modrý není nikde k sehnání.Zítra by pro ni měl někdo s autoservisu jet až do Madarska .To jsem z toho docela vykulená!!! Jedna hadička a takové starosti?? Zajímá mně kde sháníte náhradní díly.Mám auto už 14 dní nepojízdné a docela mi začíná chybět.
Duffy

Příspěvek od Duffy »

TO : marieleh

Ahoj no to by ma veru zaujimalo co to je za hadicku... Ci ta netahaju za nos... Ja som nikdy nemal problem,,vsetko sonm dopasoval :-) Fakt by ma zaujimalo co je to zac :P
Veľa zdaru makači :PP: :PP:

Nexia 8V - polovica auta už vymenená :-D
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

marieleh píše:Co mně dneska nepotěšilo! Dostala jsem špatnou zprávu z autoservisu v Rumburku , že objednaná hadička k sání do Matízka r.výroby 2003 /modrý není nikde k sehnání.Zítra by pro ni měl někdo s autoservisu jet až do Madarska .To jsem z toho docela vykulená!!! Jedna hadička a takové starosti?? Zajímá mně kde sháníte náhradní díly.Mám auto už 14 dní nepojízdné a docela mi začíná chybět.
Zkus : http://www.autodilykrc.cz - jinak drzím -i :o) do Jiříkova k Vlastimilu Polachovi ... nejezdíš to je přeci autorizovaný servis a nebo v Rumburským KELLY ... seženeš také všechno na Matize ... ale už ne / origoš díly / čau Vazoun / :o)
marieleh

Příspěvek od marieleh »

Díky, kouknu na to.Byla jsem v servisu www.havelauto.cz . Tak uvidím jestli to dopadne dobře.
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

na matize hadicku do sani a neni k sehnani?
tam jsou vseho vsudy 3
jsou to bezny hadicky az na jednu
ta co vede jako bapas klapky s pcv ventilem je asi tezko sehnatelna ale neni problem ji vyrobit.staci kousek bezne tenkostene hadicky jedno plastove koleno a jedno T koleno z baumaxu a je na svete za pul hodiny.a pak muzu cekat treba mesic na original ale jezdim.
ach jo to snad neni mozny.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

palikx píše:na matize hadicku do sani a neni k sehnani?
tam jsou vseho vsudy 3
jsou to bezny hadicky az na jednu
ta co vede jako bapas klapky s pcv ventilem je asi tezko sehnatelna ale neni problem ji vyrobit.staci kousek bezne tenkostene hadicky jedno plastove koleno a jedno T koleno z baumaxu a je na svete za pul hodiny.a pak muzu cekat treba mesic na original ale jezdim.
ach jo to snad neni mozny.
.......................
No vidíš " Pavle " :o) a votom to je ... :o) zdravíme Tě i Tvou rodinku ... mějte se všichni hezky :lol: umíš poradit i na dálku a to je dobře ... -i
mino

Příspěvek od mino »

Mna dnes nepotešilo to, že mi padá navigácia v mobile.
Škoda Roomster TSI
marieleh

Příspěvek od marieleh »

Moc děkuji za rady, ale Vám se to všechno lehce řeší, když autíčku rozumíte.Je mi 63 let,řidičák mám od jara letošního roku, auto jsme nikdy neměli a tak jsem odkázána jen na informace co najdu na webu .Manžel řidičák nemá a o těchto věcech nechce ani slyšet protože auto nikdy nechtěl! Proto jsem zajela do servisu /bez auta jen s tou hadičkou co tady popisujete - v ruce.Jak jsem na to přišla? Nechala jsem si zvednout auto a odstranila jsem si na spodku všechno rezavé, nakoupila nátěry a všechno ponatírala.Když jsem byla hotová , tak jsem očumovala ještě pod kapotou a viděla jsem drobné kapky nastříkané kolem .Když přijel syn , tak jsem mu řekla že se mi to nějak nezdá at se na to koukne.Kouknul a zjistil že to bylo slepené černou izolepou od předešlého majitele a když to odlepil , tak se to rozsypalo na tři části. Určitě se ted tady všichni smějete ale odborné termíny neznám,mám to nafocené ale vložit foto se mi nedaří protože mám větší velikost fotek.Přeji všem hezký den.At Vám to jezdí bez nehody.
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

marieleh píše:Moc děkuji za rady, ale Vám se to všechno lehce řeší, když autíčku rozumíte.Je mi 63 let,řidičák mám od jara letošního roku, auto jsme nikdy neměli a tak jsem odkázána jen na informace co najdu na webu .Manžel řidičák nemá a o těchto věcech nechce ani slyšet protože auto nikdy nechtěl! Proto jsem zajela do servisu /bez auta jen s tou hadičkou co tady popisujete - v ruce.Jak jsem na to přišla? Nechala jsem si zvednout auto a odstranila jsem si na spodku všechno rezavé, nakoupila nátěry a všechno ponatírala.Když jsem byla hotová , tak jsem očumovala ještě pod kapotou a viděla jsem drobné kapky nastříkané kolem .Když přijel syn , tak jsem mu řekla že se mi to nějak nezdá at se na to koukne.Kouknul a zjistil že to bylo slepené černou izolepou od předešlého majitele a když to odlepil , tak se to rozsypalo na tři části. Určitě se ted tady všichni smějete ale odborné termíny neznám,mám to nafocené ale vložit foto se mi nedaří protože mám větší velikost fotek.Přeji všem hezký den.At Vám to jezdí bez nehody.
.......
A proč tedy milá kolegyně sem nenapíšeš od kud jsi ... ? Určitě někdo z okolí rádi pomůžeme ... čau " Vazoun " :o) / 1938 /
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Dnes je výročí atentátu na Kenedyho a to jsem si uvědomil,že už je to 48 let ale já si to totiž taky uvědomuji,že jsem tenkrát na vojně měl dozorčího na bráně v Mariánských Lázních :!: Kurňa jak ten čas letí jak říkal jeden můj známý"Život běží jako jelen byvší do pr---e střelen,sotva zbavíš panu věnce už je tady impotence :lol:

Ale ještě jedna zkutečnost mě nepotěšila -P
Minulý týden jsme se vraceli z Prahy a kousek za Líbeznicemi samozřejmě ve směru na Mělník na krásným poli u silnice cedule "Pozemky na prodej" !To zas budou jak já říkám paneláky naležato !!! -P Krásná zemědělská půda !
Nejenom,že si nějakej hajzl napakoval,koupil to někde metr za 3 až 5kč a teď to prodá nejmíň stokrát dráž ale z čeho zachvíli budou lidi živi??? A přibývá zastavěný plochy a ubývá vsak a zase povodně ! :(
No nic já už to nějak dojezdím a že mi třeba nebude zlobit!
ladinek

Příspěvek od ladinek »

:cry: mě netěší a zároveň těší ,že mi nic nepřišlo ze správního řízení skrz moje stání,třeba to vzdali a vyhodili to ,ale nevím na čem jsem,nevím jestli tam měštáci posílají všechno :roll: nebo něco sami nepošlou
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Docent II. »

Když už jsme u toho záboru zemědělské půdy... Tohle je ukázka krásné ruské architektury, bohužel to není v Rusku, ale kousek od Prahy.
A tohle nějak moc nechápu - barák jako kráva a od okna k plotu tak 1,5 metru... K čemu takový pozemek je?
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Odpovědět

Zpět na „POKEC“