Jeee promin ty si doopravdy ještě dítě tak to tě omlouvá tak na srazu si můžem dětským šáněm ťuknout tady tím neee to ještě nemůžesRudolf Š. píše:Hanzy já jen doufám že tě nikde a nikdy nepotkám bych měl zkaženej celej den
Pokec Olšovec 2013
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Hanzy
Re: Pokec Olšovec 2013
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
- Hanzy
Co blbneš ještě se školou co si nepobral na základce a střední že tam ještě musíš chodit?
ladinek píše:Hanzy nechceš mě napsat diplomku? jseš totiž celkem vybavenej výřečnostíHanzy píše:No jistě však ja mám alkoholových zažitků ze srazu až až...
Jinak už bych to nehrotil Aveaci to trožku přehnali s aktivitou a to je celé...mohli by trošku přibrzdit nebo chvílemi mám pocit jak by to bylo nadauto a přitom je to jen taková motorka se 4 koly a klidně by mohli na motorkářské srazy nebo obsah a váha je podobná...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
[/quoteHanzy píše:Co blbneš ještě se školou co si nepobral na základce a střední že tam ještě musíš chodit?ladinek píše:Hanzy nechceš mě napsat diplomku? jseš totiž celkem vybavenej výřečnostíHanzy píše:No jistě však ja mám alkoholových zažitků ze srazu až až...
Jinak už bych to nehrotil Aveaci to trožku přehnali s aktivitou a to je celé...mohli by trošku přibrzdit nebo chvílemi mám pocit jak by to bylo nadauto a přitom je to jen taková motorka se 4 koly a klidně by mohli na motorkářské srazy nebo obsah a váha je podobná...
Nemusím, ale někdo to tady musí psychologicky srovnat Z hlediska edukace patopsychologického jednání je tohle téma parádní materiál
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
To asi nevyjde s tebou se nechci ani vidět natož si s tebou přípíjet čímkoli a myslím si že věk je úplně jedno, tady jde o to jak se kdo chová , ale tomu ty nemůžeš rozumět končím tady to nemá smysl
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
- Hanzy
Za léta praxe a jednání s lidma co je VŠ tak jak škola tak vše je s nimi složitější a na déle a stále problém v něčem...
Ale jsou i vyjímky ale hodně málo jich je.
Momentálně mám oba manželé zákazníky ING. a to je zážitek moji chlapi tam už ani nechcou chodit a po příchodu domů hážou do sebe aspoň 2 panáky na vzpamatování
Momentálně mám oba manželé zákazníky ING. a to je zážitek moji chlapi tam už ani nechcou chodit a po příchodu domů hážou do sebe aspoň 2 panáky na vzpamatování
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Rudolfku máš naprostou pravdu tomu nemůžu rozumět a ty mě taky ne to je jasné
Veruli máš ty krásko pravdu
lomngi plaváček má celé auto na náhradní díly takže nema probléma a pro ženu do obchodu pro rohliky nema problema a hlavně je ta bezpečnost je uplně někde jinde
Veruli máš ty krásko pravdu
lomngi plaváček má celé auto na náhradní díly takže nema probléma a pro ženu do obchodu pro rohliky nema problema a hlavně je ta bezpečnost je uplně někde jinde
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
jj to znám taky, složitější to je, oni mají myšlení ve více směrech /konvergentní myšlení/ , dedukují a vybírají nejlepší možnost, zase ale vymyleli motory, žárovky, splachovací WC, telekomunikaci i atomovou bombuHanzy píše:Za léta praxe a jednání s lidma co je VŠ tak jak škola tak vše je s nimi složitější a na déle a stále problém v něčem...
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
- Hanzy
No to jen někteří něco vymysleli bych řek že většina nemá vůbec vlastní myšlení jen ty brožury co do sebe natlačili si v hlavě pořád přelistovávají...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy, chýbal si tu ( v dobrom ) Po dlhšej dobe to tu opäť žije
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
- Scorpion.11
Petře já tu pravdu píšu pořád, ale vy neumíte číst a pořád to tu řešíte stejnou věc a to je Jožku. Takže znovu a třeba už to pochopíš či pochopíte. Srazy na Olšovci byli 4x, nevím kde jsi byl či nebyl, ale je to skutečnost.Petr S. píše: Jirko vy už fakt nevíte jak člověka na..at. Co to tady zase plácáš? Pokud mě je znamoi,tak na Olšovci byli srazy 3,a hlavně pokud jste chtěli s Lomgim dělat sraz,proč jste to od začátku nenazvali VIII Česko Slovenský Deawoo & Chevrolet sraz Olšovec 2013??? Protože Lomgi vymyslel nejakou pí..vinu se sponzorama apak mu najednou začali diktovat co tam má být atd? Už konečně někdo z vás řekněte skutečnost a pravdu!!!! Zatím to tady jen okecáváte a vymýšlíte si jak hodit špínu na jiné lidi!
Za další už jsem to též několikrát psal, že hlavním kdo začal něco dělat jsem byl já a né Jožka jak to tu pořád tvrdíte, takže si laskavě najdite někoho jiného do merku a vykašlete se laskavě na osočování někoho, kdo v tom vůbec prsty neměl.
Já jsem už psal co mě vedlo k tomu proč jsem udělal sraz, až pak požádal Jožku o spolupráci, taktéž jsme po dohodě rozesílali SZ s žádostmi o spolupráci na organizování srazu.
Za další, kdybych udělal ten VIII sraz na Olšovci, byla by stejná mela jako teď, ale v tom rozdílu, že Vojta by jel na Manín místo Olšovce a vy ostatní kamarádi s ním, takže kde je pravda teda?! Kdybych nepožádal Jožku o spolupráci tak žádná mela není, že?!
Nevím teda kdo si tu co vymýšlí, ale já píšu pořád to stejné
Dál se už k tomu nevyjadřuji a končím s celou debatou, protože to stejně nemá cenu a stále se tu najdou jedinci co budou tvrdit to stejné i když je to naopak.
Hold jsou a asi už budou tři srazy a to Březiny, Olšovec a Frenštát a lidi ať si vyberou sami kam se pojedou podívat a nebo kde koho chtějí potkat. Dál nemíním to už dokola vysvětlovat a ani nemám chuť, protože se tu řeší jen jedna strana mince a druhá je v poho.
Jinak nevím oč Vám jde, protože jste se rozhodli na druhém fóru, že chcete Frenštát a Hanzy vám zachránil krk a pustil se do srazu, takže Tak řešte Frenštát a ne Olšovec
Jinak samozřejmě Petře jsi vítaný pokud by ses chtěl zastavit na Olšovec a ne jenom ty samozřejmě, já přivítám každého ze staré party či nového. Nic proti nikomu prozatím nemám, takže trošku soudnosti
Nikoho nenutím, nikoho nenavádím ani nepřemlouvám, každý má snad svoji hlavu na jaký sraz se podívá
Jinak souhlasím s Adamem, že tu Hanzy scházel s tým svým osobním humorem i když někomu se to nemusí líbit, ale patří to k Hanzymu
Jinak s tým pivem, že každý může donést ze svého domova svou značku není k zahození Taktéž není problém třeba i zajistit sud s pivem pokud by byl zájem Záleží jen jak se domluvíme a jak si zkrášlíme či uděláme srazík
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Přečetl jsem si 4 strany a už nemám chuť v tom dále pokračovat. Takového negativního myšlení, jsem dlouho pohromadě neviděl. Přesně se potvrdila moje zkušennost, při zakládání Carthellu Prg, většina zde umí jen remcat a kritizovat, ale sami nic nevymyslí. Princip diskuze je o vyjádření vlastního názoru, případných jiných variant a především o ctění názoru ostatních!!!!! NE, že si každý myslí, jak zrovna jejich názor je ten nejkvalitnější a kopou okolo hlava nehlava. Všichni se tu pak vzájemně jen obviňují a urážejí. Myslel jsem, že nás všechny sdružuje něco společného (naše značka vozu) a že o to všichni stojíme, proto jsme taky tady, a proto jsem sem na forum v tomto duchu před rokem přicházel. Proč se tu ale dočítám, že jeden uráží druhého, další zase něčí auto - což mě obzvlášť vadí! Pak to tady ale vypadá přesně jako u kopírky, jeden den udělá někdo něco, za týden to mají další 4.
Co se týče samotného Olšovce, považoval jsem ho za každoroční takový "TOP SRAZ", kde se ukáží všichni nebo většina minimálně z fora. Takový sraz, ale čítá mnoho lidí a je nutné ho do určité míry organizovat. Tak nerozumím, jak tohle může někomu vadit. Není to nějaké přihlouplé setkání pár členů na parkovišti u supermarketu nebo na pumpě.
Přeji všem pěkný víkend.
Co se týče samotného Olšovce, považoval jsem ho za každoroční takový "TOP SRAZ", kde se ukáží všichni nebo většina minimálně z fora. Takový sraz, ale čítá mnoho lidí a je nutné ho do určité míry organizovat. Tak nerozumím, jak tohle může někomu vadit. Není to nějaké přihlouplé setkání pár členů na parkovišti u supermarketu nebo na pumpě.
Přeji všem pěkný víkend.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Doufám, že tam poznám více takových rozumných lidí a nemusí být jen z Prahy.
tak dúfam aj ja. A neboj nič klobásky budú. aj chlieb ako na gazárke
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas