Jeee promin ty si doopravdy ještě dítě tak to tě omlouvá tak na srazu si můžem dětským šáněm ťuknout tady tímRudolf Š. píše:Hanzy já jen doufám že tě nikde a nikdy nepotkám![]()
![]()
bych měl zkaženej celej den
![]()
![]()

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Jeee promin ty si doopravdy ještě dítě tak to tě omlouvá tak na srazu si můžem dětským šáněm ťuknout tady tímRudolf Š. píše:Hanzy já jen doufám že tě nikde a nikdy nepotkám![]()
![]()
bych měl zkaženej celej den
![]()
![]()
ladinek píše:Hanzy nechceš mě napsat diplomku? jseš totiž celkem vybavenej výřečnostíHanzy píše:No jistě však ja mám alkoholových zažitků ze srazu až až...![]()
![]()
Jinak už bych to nehrotil Aveaci to trožku přehnali s aktivitou a to je celé...mohli by trošku přibrzdit nebo chvílemi mám pocit jak by to bylo nadauto a přitom je to jen taková motorka se 4 koly a klidně by mohli na motorkářské srazy nebo obsah a váha je podobná...![]()
![]()
[/quoteHanzy píše:Co blbneš ještě se školou co si nepobral na základce a střední že tam ještě musíš chodit?
ladinek píše:Hanzy nechceš mě napsat diplomku? jseš totiž celkem vybavenej výřečnostíHanzy píše:No jistě však ja mám alkoholových zažitků ze srazu až až...![]()
![]()
Jinak už bych to nehrotil Aveaci to trožku přehnali s aktivitou a to je celé...mohli by trošku přibrzdit nebo chvílemi mám pocit jak by to bylo nadauto a přitom je to jen taková motorka se 4 koly a klidně by mohli na motorkářské srazy nebo obsah a váha je podobná...![]()
![]()
jj to znám taky, složitější to je, oni mají myšlení ve více směrech /konvergentní myšlení/ , dedukují a vybírají nejlepší možnost, zase ale vymyleli motory, žárovky, splachovací WC, telekomunikaci i atomovou bombuHanzy píše:Za léta praxe a jednání s lidma co je VŠ tak jak škola tak vše je s nimi složitější a na déle a stále problém v něčem...
Ale jsou i vyjímky ale hodně málo jich je.
Momentálně mám oba manželé zákazníky ING. a to je zážitek moji chlapi tam už ani nechcou chodit a po příchodu domů hážou do sebe aspoň 2 panáky na vzpamatování
Petře já tu pravdu píšu pořád, ale vy neumíte číst a pořád to tu řešíte stejnou věc a to je Jožku. Takže znovu a třeba už to pochopíš či pochopíte. Srazy na Olšovci byli 4x, nevím kde jsi byl či nebyl, ale je to skutečnost.Petr S. píše: Jirko vy už fakt nevíte jak člověka na..at. Co to tady zase plácáš? Pokud mě je znamoi,tak na Olšovci byli srazy 3,a hlavně pokud jste chtěli s Lomgim dělat sraz,proč jste to od začátku nenazvali VIII Česko Slovenský Deawoo & Chevrolet sraz Olšovec 2013??? Protože Lomgi vymyslel nejakou pí..vinu se sponzorama apak mu najednou začali diktovat co tam má být atd? Už konečně někdo z vás řekněte skutečnost a pravdu!!!! Zatím to tady jen okecáváte a vymýšlíte si jak hodit špínu na jiné lidi!![]()
![]()
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |