ReWegar píše:Stala me 2 minuty v Photoshopu (sem grafik ne )
dobře ty asi přijede na školení v photoshopu
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Jestli mohu tak si to nechám udělat. Fakt se mi to moc líbí
Jasný dej si na Orlíka cokoliv chceš....jinak já před léty vozil na bílím žigulovi metrovýho Orla na kapotě to jen tak někdo neměl... jsem přímo lítal po silnici kdo mohl tušit co bude následovat
Jasný dej si na Orlíka cokoliv chceš....jinak já před léty vozil na bílím žigulovi metrovýho Orla na kapotě to jen tak někdo neměl... jsem přímo lítal po silnici kdo mohl tušit co bude následovat
Hm tak do toho nejdu
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS Favorit 136 LS Hyundai Lantra combi 1,6 16V Peugeot 307SW 2Hdi Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní) Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Možná by nebylo špatné na znak bílej podklad a nato logo
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
to já taky a jsem zvědav na černého má někdo vůbec jinou barvu než častou bílou a černou
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg