Jožan píše:Ještě k tý zvýšení ceny,ano nový model 2012,bluetooth,atd.Když jsem kupoval novou motorku,tak asi za 4 měsíce po mém nákupu vyskočila cena o 5.000.Jen tak z hecu jsem se informoval jak je to možný,když tenkrát naopak posílila koruna vůči dolaru i euru.Jeden ekonom mi říkal že koruna v tom nehraje roli,ale že všechny tyhle ceny vycházejí z kurzu japonský jen vůči dolaru.
Asi by to patřilo do jiného vlákna, ale jak je to s tím bluetooth? Prodejce říkal, že prý v LTZ není, i když cena je samozřejmě vyšší.
CHEVROLET ORLANDO, MY 2012, OLYMPIC WHITE, LTZ 1,8 BENZÍN, 16", BEZ NAVI, OCHRANNÁ SADA, REZERVA
EAGLE SQUADRON
zdravim vsetkych
Planujem tento tyzden objednat Orlando. Velmi sa mi paci aj recenzie su zvacsa pozitivne az na ten kufor, ale mne bude stacit. Podstatne je ze sa neviem rozhodnut ci si objednat aj panoramaticku strechu pretoze som nenasiel nikoho, kto bu to tu popisal ako vyzera. Neviete o niekom kto ju ma vo vybave a ako je spokojny? vdaka
zubro28 píše:zdravim vsetkych
Planujem tento tyzden objednat Orlando. Velmi sa mi paci aj recenzie su zvacsa pozitivne az na ten kufor, ale mne bude stacit. Podstatne je ze sa neviem rozhodnut ci si objednat aj panoramaticku strechu pretoze som nenasiel nikoho, kto bu to tu popisal ako vyzera. Neviete o niekom kto ju ma vo vybave a ako je spokojny? vdaka
Od doby, kdy existuje klimatizace, nevidím důvod mit díru ve střeše. I když se dá vysunout jen neprůhledná část a nechat průhledná, stejně tím není nic moc vidět. Zrovna jsem si ji v Brně prohlížel, prý se nějak neprodává. Navíc s ní bývají problémy - vodící lišty a motor.
CHEVROLET ORLANDO, MY 2012, OLYMPIC WHITE, LTZ 1,8 BENZÍN, 16", BEZ NAVI, OCHRANNÁ SADA, REZERVA
EAGLE SQUADRON
takze mam zabudnut na krasne panoramaticke okno ako napriklad na peugeot 5008? Neviem al mne sa to velmi pacilo len bohuzial som nenasiel na stranke ziadne foto na Orlande ako to bude vyzerat
To je super. Snad ked budem objednavat tak nezazijem take porody s cakanim na diesel ako som tu cital. Stale by som potreboval nejaku skusenost so stresnym oknom, alebo aspon fotku. Potrebujem objednat auto cim skor. Este sa rozhodujem medzi ciernou alebo bezovou.
zubro28 píše:To je super. Snad ked budem objednavat tak nezazijem take porody s cakanim na diesel ako som tu cital. Stale by som potreboval nejaku skusenost so stresnym oknom, alebo aspon fotku. Potrebujem objednat auto cim skor. Este sa rozhodujem medzi ciernou alebo bezovou.
Cerna je jedna z nejhorsich barev s ohledem na spinu, je na ni hodne videt i male znecisteni... a co se tyce stresniho okna - nekdo tady na foru myslim ma Orlando se stresnim oknem, tak snad se Ti ozve s fotkama..
Nemyslím si, že ten kufor je nejako extra malý. Ten údaj 454 l je ledva po bočné okná. Po strop je to takmer trištvrte kubíka...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Panoramatická strecha to teda nie je a navyše, je to okno "na parožie."
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )