CHEVROLET ORLANDO-doba dodání

Na co vše si dát pozor při koupi nového, rady při koupi ze zahraničí a další

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

Odpovědět
slaza

Re: CHEVROLET ORLANDO-doba dodání

Příspěvek od slaza »

Jožan píše:Ještě k tý zvýšení ceny,ano nový model 2012,bluetooth,atd.Když jsem kupoval novou motorku,tak asi za 4 měsíce po mém nákupu vyskočila cena o 5.000.Jen tak z hecu jsem se informoval jak je to možný,když tenkrát naopak posílila koruna vůči dolaru i euru.Jeden ekonom mi říkal že koruna v tom nehraje roli,ale že všechny tyhle ceny vycházejí z kurzu japonský jen vůči dolaru.

Asi by to patřilo do jiného vlákna, ale jak je to s tím bluetooth? Prodejce říkal, že prý v LTZ není, i když cena je samozřejmě vyšší.
CHEVROLET ORLANDO, MY 2012, OLYMPIC WHITE, LTZ 1,8 BENZÍN, 16", BEZ NAVI, OCHRANNÁ SADA, REZERVA
EAGLE SQUADRON

Obrázek
Reklama

zubro28

Příspěvek od zubro28 »

zdravim vsetkych
Planujem tento tyzden objednat Orlando. Velmi sa mi paci aj recenzie su zvacsa pozitivne az na ten kufor, ale mne bude stacit. Podstatne je ze sa neviem rozhodnut ci si objednat aj panoramaticku strechu pretoze som nenasiel nikoho, kto bu to tu popisal ako vyzera. Neviete o niekom kto ju ma vo vybave a ako je spokojny? vdaka
slaza

Příspěvek od slaza »

zubro28 píše:zdravim vsetkych
Planujem tento tyzden objednat Orlando. Velmi sa mi paci aj recenzie su zvacsa pozitivne az na ten kufor, ale mne bude stacit. Podstatne je ze sa neviem rozhodnut ci si objednat aj panoramaticku strechu pretoze som nenasiel nikoho, kto bu to tu popisal ako vyzera. Neviete o niekom kto ju ma vo vybave a ako je spokojny? vdaka

Od doby, kdy existuje klimatizace, nevidím důvod mit díru ve střeše. I když se dá vysunout jen neprůhledná část a nechat průhledná, stejně tím není nic moc vidět. Zrovna jsem si ji v Brně prohlížel, prý se nějak neprodává. Navíc s ní bývají problémy - vodící lišty a motor.
CHEVROLET ORLANDO, MY 2012, OLYMPIC WHITE, LTZ 1,8 BENZÍN, 16", BEZ NAVI, OCHRANNÁ SADA, REZERVA
EAGLE SQUADRON

Obrázek
zubro28

Příspěvek od zubro28 »

takze mam zabudnut na krasne panoramaticke okno ako napriklad na peugeot 5008? Neviem al mne sa to velmi pacilo len bohuzial som nenasiel na stranke ziadne foto na Orlande ako to bude vyzerat
Pivson

Příspěvek od Pivson »

Naftové ORLANDA už konečně začínají najíždět.

Máme k dispozici LT+ A LTZ v naftě.
Různé barvy, manuál i automat.
:-)
Konečně a vypadá to i dobře s pokrytím zákaznických objednávek
všechny LTZ jsou však na 16" kolech
zubro28

Příspěvek od zubro28 »

To je super. Snad ked budem objednavat tak nezazijem take porody s cakanim na diesel ako som tu cital. Stale by som potreboval nejaku skusenost so stresnym oknom, alebo aspon fotku. Potrebujem objednat auto cim skor. Este sa rozhodujem medzi ciernou alebo bezovou.
Maska35

Příspěvek od Maska35 »

Určitě černou -i M
Honda CBR 954 RR Fireblade
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
sekačka AL-KO :-)
luke1

Příspěvek od luke1 »

zubro28 píše:To je super. Snad ked budem objednavat tak nezazijem take porody s cakanim na diesel ako som tu cital. Stale by som potreboval nejaku skusenost so stresnym oknom, alebo aspon fotku. Potrebujem objednat auto cim skor. Este sa rozhodujem medzi ciernou alebo bezovou.
Cerna je jedna z nejhorsich barev s ohledem na spinu, je na ni hodne videt i male znecisteni... a co se tyce stresniho okna - nekdo tady na foru myslim ma Orlando se stresnim oknem, tak snad se Ti ozve s fotkama..
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
Maska35

Příspěvek od Maska35 »

Černé auto jsem měl a jeto na údržbu pakárna, to bezpochyby. Barva je to ale výborná, proto jsem si objednal bílé Orlando :D M
Honda CBR 954 RR Fireblade
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
sekačka AL-KO :-)
smire666

Příspěvek od smire666 »

Nemyslím si, že ten kufor je nejako extra malý. Ten údaj 454 l je ledva po bočné okná. Po strop je to takmer trištvrte kubíka...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
smire666

Příspěvek od smire666 »

Maska35 píše:Černé auto jsem měl a jeto na údržbu pakárna, to bezpochyby. Barva je to ale výborná, proto jsem si objednal bílé Orlando :D M
Teším sa s tebou, biela je na tom parádna, no tým, že tie kolesá trošku "trčia," mám furt zasr..é celé dvere aj s kľučkami...
EAGLE SQUADRON
smire666

Příspěvek od smire666 »

Panoramatická strecha to teda nie je a navyše, je to okno "na parožie." :lol: :PP:
EAGLE SQUADRON
zubro28

Příspěvek od zubro28 »

hm tak mi je jasne ze asi panoramaticke stresne okno je silny vyraz aj ked by som to rad videl. Asi preto si to skoro nikto neobjednava
slaza

Příspěvek od slaza »

CH-O-LTZ.jpg
(248.57 KiB) Staženo 213 x
zubro28 píše:hm tak mi je jasne ze asi panoramaticke stresne okno je silny vyraz aj ked by som to rad videl. Asi preto si to skoro nikto neobjednava

Na PC jsem amatér, nevím jak se to zobrazí, ale to je ten Orel s otevřeným střešním oknem (černá díra)
EAGLE SQUADRON

Obrázek
zubro28

Příspěvek od zubro28 »

diky za fotku. Tak do tohoto asi nepojdem predstavoval som si to trosku inak. :(
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Orlando“