- Jan Hus - uryvek z kazani.jpg (252.4 KiB) Zobrazeno 1801 x
Politika - Co vy na to ?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Re: Politika 2009 - 2010 - Co vy na to ?
Co k tomu dodat? Ach jo.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
...to saamm-e nelze nic dodat, snad jen to: dnes je to naprosto aktuální, navíc má církev přiklepnuto ještě 270 miliard ( s vyjímkou Československé husitské církve, ta nedostává nic... )
Vazoune pozor aby Tě taky neupálili, za šíření " kacířských " myšlenek
Vazoune pozor aby Tě taky neupálili, za šíření " kacířských " myšlenek
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Poslední dobou, v souvislosti s naší politikou a chováním lidí, se mi dere na rty slovo "marnost". Vždy jsem v diskuzích hájil naši republiku a když jsem žil v zahraničí, snažil jsem se vysvětlovat, proč je dobré navštívit náš stát. Dnes však už rezignuji a pokud jedu do Německa nakoupím si tam Plzeň, kterou vaří v Polsku Mám pocit, že nahoře jsou lidé, kteří "vidí problémy v celé své šíři", zatímco my dole tíhneme k zjednodušování. Zvýšená DPH na pohonné hmoty = nižší výběr daní.....ale bylo nám vysvětleno, že tak to není....stát prostě čeká až DPH zvýší i ostatní státy...a další věci....připadám si tu jako blbec.
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-----------------------xsoftx píše:Poslední dobou, v souvislosti s naší politikou a chováním lidí, se mi dere na rty slovo "marnost". Vždy jsem v diskuzích hájil naši republiku a když jsem žil v zahraničí, snažil jsem se vysvětlovat, proč je dobré navštívit náš stát. Dnes však už rezignuji a pokud jedu do Německa nakoupím si tam Plzeň, kterou vaří v Polsku Mám pocit, že nahoře jsou lidé, kteří "vidí problémy v celé své šíři", zatímco my dole tíhneme k zjednodušování. Zvýšená DPH na pohonné hmoty = nižší výběr daní.....ale bylo nám vysvětleno, že tak to není....stát prostě čeká až DPH zvýší i ostatní státy...a další věci....připadám si tu jako blbec.
Pravdivá a moudrá slova ... kolego " xsoftx " ... chválím a vážím si toho názoru ... mějte se všichni hezky a dumejte
...Vazoune souhlasím s Tebou moudrá slova xsoftx -a svědčí o přehledu, nakonec snad musíme jen překonat " rychlokvašené " stadium kapitalismu, slušně to nazvaného rozkrádání v celém spektru společnosti a pak přijdou na řadu i morální otázky a prostý další vývoj společnosti, jaké to nevím..., nakonec kapitalismus nemůže zůstat posledním stupínkem vývoje lidské společnosti...
serpico
serpico
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
proč by nemoh ? Až tu bude ten opravdovej, s liberálnim trhem a svobodou pro všechny, stát přestane lidi svazovat, regulovat a každej si bude moct vybrat život jakej chce. Ten tu pochopitelně neni a možná se na cestu k němu vydáme až bude doopravdy všechno rozkradený
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
-
- Kontaktovat uživatele:
No fuj ... I u nás se nechá koupit pivo, co chutná jako pivo, a není vařené v Polsku.xsoftx píše:pokud jedu do Německa nakoupím si tam Plzeň, kterou vaří v Polsku
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
To byla rádoby vtipná vsuvka(poukázaní, že i pivo je za hranicemi levnější)....Pokud si domů něco kupuji, tak je to Bernard ležák a když točený, tak Lobkowicz 12° Někdy i tu točenou plzeň, ale stále méně....Paradoxně, dnes menší pivovary vaří chutnější a kvalitnější mok...Docent II. píše:No fuj ... I u nás se nechá koupit pivo, co chutná jako pivo, a není vařené v Polsku.
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
Tady je drahý i umřít natož žít pohřeb je držší než svatba proto žijme co hrdlo ráčí ať si můžeme říct že jsme si to užili ,zážitky nám totiž nikdo vzít nemůže ale nebojte bude hůř
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
-
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně se můžu utlouct po ležáku Chotěboř... Něco jako Plzeň před 25 lety .xsoftx píše:Někdy i tu točenou plzeň, ale stále méně....Paradoxně, dnes menší pivovary vaří chutnější a kvalitnější mok...
...že by i plzeňské pivo nám už nechutnalo..., no nejsem zrovna pivař - znalec ale nezhořklo nám o něco více jenom proto, že už nám nepatří... ( viz. tuším arabské emiráty ho vlastní po ČSOB a jejich finančně vlastnických převodech s Nomurou ), ...no nakonec už nám toho moc zrovna nepatří...
inu mějte se fajn
inu mějte se fajn
serpico
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
Nezhořklo, protože už dávno hořké není... Patří do skupiny Sabmiller, Jihoafrická republika... Chemické chcanky stejně jako Staropramen, Radegast, Kozel, Krušovice a další... Tyhle velké pivovary jdou s kvalitou dávno dolů, naštěstí i s výrobou, bohužel stále je plno lidí, kteří si v super-hyper- naloží do vozíku basu Gambrihnusu a s výrazem šťastného blba ve tváři si ho vezou domů...
Ale znalci si své najdou, viz http://mapa.pivni.info/ .
Nebo tady http://www.gastroinfo.cz/pivoklub/index ... nabidkapiv, vesničtí návštěvníci Prahy nechť zapomenou na bývalou slávu vyhlášených pivnic s plzeňským a ochutnají pořádné pivo .
Ale znalci si své najdou, viz http://mapa.pivni.info/ .
Nebo tady http://www.gastroinfo.cz/pivoklub/index ... nabidkapiv, vesničtí návštěvníci Prahy nechť zapomenou na bývalou slávu vyhlášených pivnic s plzeňským a ochutnají pořádné pivo .