Mel si se ozvat mel bys nove sklo zaplacenou cestu a jeste by jsme meli 2000kc do hospy...Ivoš píše:Mám nové čelní sklo a je to báječnýSakum prásk 5 580 Kč....

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Mel si se ozvat mel bys nove sklo zaplacenou cestu a jeste by jsme meli 2000kc do hospy...Ivoš píše:Mám nové čelní sklo a je to báječnýSakum prásk 5 580 Kč....
VKAuto už mezitím s Chevroletama skončil úplně, budou místo nich prodávat Lancie, protože prý Chevrolety nešly moc na odbyt...Vojta píše:V Rychnově je sice majitelem Dědek, ale vede to p. Hanuš, který byl v Hradci Králové (VK Auto), kde jsem Matýska kupoval. Taky jsem tam jezdil na prohlídky. Ale jakmile tam Hanuš skončil, šlo to do kytek. Odešli i slušní mechanici, takže jsem přešel k lepším a ještě ušetřím přes 60km![]()
Korecar = Hyundai... VKauto/RegioAuto, nebo jak se ten distributor Fiat/AlfaRomeo/Lancie jmenuje, taky dělá servis Daewoo/Chevrolet dál, ale ta úroveň asi už nebude to samé (zvlášť když všichni schopní Daewoo servisáci jsou už dávno pryč), než kdyby to byla jeho hlavní náplň činnosti a ne jen bokovka, protože je jim líto vyhodit Daewácké servisní manuály a přístroje...Ivoš píše:No takhle...:Auriga = Korecar děl servis Daewa pořád....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |