Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Co mě dnes nepotěšilo
nepotesilo ? spis nasralo - zverejnene tabulky s navrhem novych platovych tarifu - to snad nemyslej ani trochu vazne
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
- Reklama
- Hanzy
Co to je plat?Myslis tabulku statnich prispevku pro nepracujici statni zamestnance?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
tak jeste ze jsem zamestnanec mistni samospravy a ta blba hlaska se me netyka - nebo jsem asi jedna z mala vyjimek, ktera bohuzel pracuje
kdyby ty krereni aspon trochu premejsleli, tak prijdou na to, ze jak seberou prachy nam, tak pujde celej stat do prdele...
kdyby ty krereni aspon trochu premejsleli, tak prijdou na to, ze jak seberou prachy nam, tak pujde celej stat do prdele...
Nic lepšího pro státní správu vymyslet nemohli. Snížit tarify a zvýšit pohyblivou složku mzdy. To mělo být už dávno. Podle starých tarifů starej lempl měl víc peněz než mladej dobrej. Zažil jsem to u správy silnic, kdy mistr třicátník s maturitou měl menší peníze než chlap před důchodem se zvláštní školou. Kde tohle mělo logiku - platit podle roků?n3oklan píše:nepotesilo ? spis nasralo - zverejnene tabulky s navrhem novych platovych tarifu - to snad nemyslej ani trochu vazne
-
- Kontaktovat uživatele:
Vojto, to by fungovalo, kdybychom byli normální stát a ve státní správě na vedoucích funkcích neseděla banda zkurvených kriplů. Rok jsem dělal na jednom ministerstvu. Nastoupil ožrala ministr, odvolal všechny vedoucí, co přišli za ministra předchozího, a natahal si tam kámoše. Blbeček, který tam smrděl již od bolševiků a začal mně dělat nadřízeného, prohlásil, že by rád spolupracoval s lidmi, které si sám vybere (= rád by si tam přitáhl stejně primitivní tupce, jako byl sám) a zda bych nechtěl odejít. Řekl jsem mu, že bych teda nechtěl. Za měsíc si mne pozval znovu, zda jsem si to nerozmyslel, a když jsem řekl, že ne, dostal jsem připravený papír s oznámením o odebrání celého osobního ohodnocení (podobně se ke mně chovala soudružka kádrová pracovnice v r. 1989, ale tam jsem pak po kašpárkové revoluci dostal ty sebrané peníze zpět, teď dostanu leda tak dreck). Se stížností si ministr nejspíš vytřel zadek...Vojta píše:Snížit tarify a zvýšit pohyblivou složku mzdy.
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
http://temp.n3oklan.cz/dokumenty/tabulky.pdfrudla píše:Nemáš odkaz na ty nové platové tabulky?
http://temp.n3oklan.cz/dokumenty/rozdil ... _navrh.pdf
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Michale,nás najviac nepoteší,že nám budeš chýbat v Manine,beztak nás tan bude 5 a pol,ale aj tak sa veľmi teším
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Blue Lanos
Dnes som odparkoval v NMnV na parkovisku okolo 16,00 a vratime sa k autu asi o 45min neskor a pozeram zadna lava guma skoro na zemi Hovorim si asi ventilka selhala aj ked su nove. Pozeram, ze guma nema ziadny ostry predmet v behuni. Rychlo nahodime rezervu a odnasam koleso do nedalekeho pneuservisu. Bolo za 5min 17,00 a uz zatvarali ale ujko bol ochotny a nafukal ju, ze sa pozrie kde fuci a ake prekvapenie nejaka k***a mi to stacila za ten cas prepichnut sidielkom. No a to mam vsetky gumy nove pirelli p6 cinturato od jari
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
-
- Kontaktovat uživatele:
No čo čakať keď okolo našich autíčok chodia LUDIA
Pěkný den-peha- píše:No čo čakať keď okolo našich autíčok chodia LUDIA
Holt už asi neplatí jak jsem už tady někde psal"Člověk to zní hrdě?" To mě spíš napadlo anglický přísloví "Pane bože dej ať sousedovi chcípne koza !" Holt co naděláme
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
No bohuzel nebudu - auticko uz 2 mesice stoji stale na stejnem miste - nejsou $$$ na opravu...alvin píše:Michale,nás najviac nepoteší,že nám budeš chýbat v Manine,beztak nás tan bude 5 a pol,ale aj tak sa veľmi teším
Coz se snad tento mesic konecne zmeni, i kdyz priznam se silne jsem uvazoval o jinem aute (i kdyz staaaale Daewoo - Nubi Wagon 1.6 - r.v. 99, najeto 130tKm), ale nakonec radeji opravim Jesterku... Jeste nejaky rok vydrzi a kdyz to vsechno dobre dopadne, tak bude na pristi CZ-SK sraz skoro jako "lestenka"
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si teď vzpomněl (fakt na nikoho nenarážím!!! ), jak v roce 1974 napsali napsali nezodpovědní jedinci ze třídy na Š 1000MB jednoho ze spolužáků na průmyslovce heslo "Hutím šrot, republice ocel" .
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Pěkný denDocent II. píše:Tak jsem si teď vzpomněl (fakt na nikoho nenarážím!!! ), jak v roce 1974 napsali napsali nezodpovědní jedinci ze třídy na Š 1000MB jednoho ze spolužáků na průmyslovce heslo "Hutím šrot, republice ocel" .
Jen tak teď jsem byl se sběrem/mám to zažitý už z minula/tak třídím a i třeba plechovku od rybiček házím do starýho sudu a potom do sběru Sice nevím asi to sám nezachráním a za pár let budou nový hory odpadů
Jinak železo 3,50kč,měd 115kč!,hliník za 80kč ale stary motor 15kč a papír od 0,20kč až 0,80kč potle toho co to je.Všechno samozřejmě za kg.Jinak plasty dávám taky do pytle a jednou měsíčně to sváží.Za loňský rok jsem měl slevu na popelnici 73,00kč Není to moc ale jak říkám já mám vztah pro celek a snažím se aby po mě tady na zemi nezůstalo moc bordelu
Tak sběru zdar a hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Topol píše:Pěkný denDocent II. píše:Tak jsem si teď vzpomněl (fakt na nikoho nenarážím!!! ), jak v roce 1974 napsali napsali nezodpovědní jedinci ze třídy na Š 1000MB jednoho ze spolužáků na průmyslovce heslo "Hutím šrot, republice ocel" .
Jen tak teď jsem byl se sběrem/mám to zažitý už z minula/tak třídím a i třeba plechovku od rybiček házím do starýho sudu a potom do sběru Sice nevím asi to sám nezachráním a za pár let budou nový hory odpadů
Jinak železo 3,50kč,měd 115kč!,hliník za 80kč ale stary motor 15kč a papír od 0,20kč až 0,80kč potle toho co to je.Všechno samozřejmě za kg.Jinak plasty dávám taky do pytle a jednou měsíčně to sváží.Za loňský rok jsem měl slevu na popelnici 73,00kč Není to moc ale jak říkám já mám vztah pro celek a snažím se aby po mě tady na zemi nezůstalo moc bordelu
Tak sběru zdar a hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Sice to sem nepatří ,ale i u nás doma třídíme co se dá.. skoro 3x týdně plný pytel plastů - papír ani nepočítám i i krabičku od čehokoliv házím do pytle na papír - v práci to samé... třídění odpadů je prostě hit!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27