Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od n3oklan »

nepotesilo ? spis nasralo - zverejnene tabulky s navrhem novych platovych tarifu - to snad nemyslej ani trochu vazne :!: :?: :!:
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Reklama

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Co to je plat?Myslis tabulku statnich prispevku pro nepracujici statni zamestnance? :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

tak jeste ze jsem zamestnanec mistni samospravy a ta blba hlaska se me netyka - nebo jsem asi jedna z mala vyjimek, ktera bohuzel pracuje
kdyby ty krereni aspon trochu premejsleli, tak prijdou na to, ze jak seberou prachy nam, tak pujde celej stat do prdele... -P
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
rudla

Příspěvek od rudla »

Nemáš odkaz na ty nové platové tabulky?
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
Vojta

Příspěvek od Vojta »

n3oklan píše:nepotesilo ? spis nasralo - zverejnene tabulky s navrhem novych platovych tarifu - to snad nemyslej ani trochu vazne :!: :?: :!:
Nic lepšího pro státní správu vymyslet nemohli. Snížit tarify a zvýšit pohyblivou složku mzdy. To mělo být už dávno. Podle starých tarifů starej lempl měl víc peněz než mladej dobrej. Zažil jsem to u správy silnic, kdy mistr třicátník s maturitou měl menší peníze než chlap před důchodem se zvláštní školou. Kde tohle mělo logiku - platit podle roků?
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Docent II. »

Vojta píše:Snížit tarify a zvýšit pohyblivou složku mzdy.
Vojto, to by fungovalo, kdybychom byli normální stát a ve státní správě na vedoucích funkcích neseděla banda zkurvených kriplů. Rok jsem dělal na jednom ministerstvu. Nastoupil ožrala ministr, odvolal všechny vedoucí, co přišli za ministra předchozího, a natahal si tam kámoše. Blbeček, který tam smrděl již od bolševiků a začal mně dělat nadřízeného, prohlásil, že by rád spolupracoval s lidmi, které si sám vybere (= rád by si tam přitáhl stejně primitivní tupce, jako byl sám) a zda bych nechtěl odejít. Řekl jsem mu, že bych teda nechtěl. Za měsíc si mne pozval znovu, zda jsem si to nerozmyslel, a když jsem řekl, že ne, dostal jsem připravený papír s oznámením o odebrání celého osobního ohodnocení (podobně se ke mně chovala soudružka kádrová pracovnice v r. 1989, ale tam jsem pak po kašpárkové revoluci dostal ty sebrané peníze zpět, teď dostanu leda tak dreck). Se stížností si ministr nejspíš vytřel zadek...
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Michale,nás najviac nepoteší,že nám budeš chýbat v Manine,beztak nás tan bude 5 a pol,ale aj tak sa veľmi teším
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Dnes som odparkoval v NMnV na parkovisku okolo 16,00 a vratime sa k autu asi o 45min neskor a pozeram zadna lava guma skoro na zemi :( Hovorim si asi ventilka selhala aj ked su nove. Pozeram, ze guma nema ziadny ostry predmet v behuni. Rychlo nahodime rezervu a odnasam koleso do nedalekeho pneuservisu. Bolo za 5min 17,00 a uz zatvarali ale ujko bol ochotny a nafukal ju, ze sa pozrie kde fuci a ake prekvapenie nejaka k***a mi to stacila za ten cas prepichnut sidielkom. No a to mam vsetky gumy nove pirelli p6 cinturato od jari :? :cry:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No čo čakať keď okolo našich autíčok chodia LUDIA Obrázek
Topol

Příspěvek od Topol »

-peha- píše:No čo čakať keď okolo našich autíčok chodia LUDIA Obrázek
Pěkný den :D
Holt už asi neplatí jak jsem už tady někde psal"Člověk to zní hrdě?" To mě spíš napadlo anglický přísloví "Pane bože dej ať sousedovi chcípne koza !" Holt co naděláme :?
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí -i
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

alvin píše:Michale,nás najviac nepoteší,že nám budeš chýbat v Manine,beztak nás tan bude 5 a pol,ale aj tak sa veľmi teším
No bohuzel nebudu :cry: - auticko uz 2 mesice stoji stale na stejnem miste - nejsou $$$ na opravu... :oops:
Coz se snad tento mesic konecne zmeni, i kdyz priznam se silne jsem uvazoval o jinem aute (i kdyz staaaale Daewoo :lol: - Nubi Wagon 1.6 - r.v. 99, najeto 130tKm), ale nakonec radeji opravim Jesterku... Jeste nejaky rok vydrzi a kdyz to vsechno dobre dopadne, tak bude na pristi CZ-SK sraz skoro jako "lestenka" :) -i
Docent II.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Docent II. »

Tak jsem si teď vzpomněl (fakt na nikoho nenarážím!!! :lol: ), jak v roce 1974 napsali napsali nezodpovědní jedinci ze třídy na Š 1000MB jednoho ze spolužáků na průmyslovce heslo "Hutím šrot, republice ocel" :lol: .
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Topol

Příspěvek od Topol »

Docent II. píše:Tak jsem si teď vzpomněl (fakt na nikoho nenarážím!!! :lol: ), jak v roce 1974 napsali napsali nezodpovědní jedinci ze třídy na Š 1000MB jednoho ze spolužáků na průmyslovce heslo "Hutím šrot, republice ocel" :lol: .
Jen tak teď jsem byl se sběrem/mám to zažitý už z minula/tak třídím a i třeba plechovku od rybiček házím do starýho sudu a potom do sběru :!: Sice nevím asi to sám nezachráním a za pár let budou nový hory odpadů :(
Jinak železo 3,50kč,měd 115kč!,hliník za 80kč ale stary motor 15kč a papír od 0,20kč až 0,80kč potle toho co to je.Všechno samozřejmě za kg.Jinak plasty dávám taky do pytle a jednou měsíčně to sváží.Za loňský rok jsem měl slevu na popelnici 73,00kč :lol: Není to moc ale jak říkám já mám vztah pro celek a snažím se aby po mě tady na zemi nezůstalo moc bordelu -i
Tak sběru zdar a hlavně ať nám jezdí a nezlobí -i
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Topol píše:
Docent II. píše:Tak jsem si teď vzpomněl (fakt na nikoho nenarážím!!! :lol: ), jak v roce 1974 napsali napsali nezodpovědní jedinci ze třídy na Š 1000MB jednoho ze spolužáků na průmyslovce heslo "Hutím šrot, republice ocel" :lol: .
Jen tak teď jsem byl se sběrem/mám to zažitý už z minula/tak třídím a i třeba plechovku od rybiček házím do starýho sudu a potom do sběru :!: Sice nevím asi to sám nezachráním a za pár let budou nový hory odpadů :(
Jinak železo 3,50kč,měd 115kč!,hliník za 80kč ale stary motor 15kč a papír od 0,20kč až 0,80kč potle toho co to je.Všechno samozřejmě za kg.Jinak plasty dávám taky do pytle a jednou měsíčně to sváží.Za loňský rok jsem měl slevu na popelnici 73,00kč :lol: Není to moc ale jak říkám já mám vztah pro celek a snažím se aby po mě tady na zemi nezůstalo moc bordelu -i
Tak sběru zdar a hlavně ať nám jezdí a nezlobí -i

Sice to sem nepatří ,ale i u nás doma třídíme co se dá.. skoro 3x týdně plný pytel plastů - papír ani nepočítám i i krabičku od čehokoliv házím do pytle na papír - v práci to samé... třídění odpadů je prostě hit!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Odpovědět

Zpět na „POKEC“