Už vidím, jak budeš závidět, jak si tam budu leštit autí. A kyblík nepůjčím.-peha- píše:No jó ale kyblík hrká Radši sa budem modliť aj keď neverím tak dúfam že ma nenechá ten hore v štichu
co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Re: co ma dnes potešilo
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Si ho nech lakomče Já som si Krásku už dopredu dneska umyl jo a dostala novúčké filtre a olejík no a v čtvrtok ide dostať nový vlnovec aby tíško vrnela a hned sa jej urobí geometria aby dobre sedela na ceste Zasa bude frajejka a tak jej kúpim novúčičkú jelenicu na leštenie
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
To já autí budu určitě ještě nejméně jednou mýt. A před srazem ho musím naleštit Sonaxem s Nano technologií.
Kyblík Ti možná půjčím, když doneseš ten film...
Kyblík Ti možná půjčím, když doneseš ten film...
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
Už je:Ivoš píše:No zatím to není potvrzeno, takže uvidíme
http://hokej.sport.cz/hokej/extraliga/1 ... dubic.html
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
To je dobře, to je dobře.Ještě nějaký borce z NHL by to chtělo a Pardubky budou mít zase titul
Daewoo Nubira 1,6 - Červenej drak - účastník hasičských vozidel červených Nubir,kdo byl na srazu tak ví.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já pořád nevím.....přece jen léta nezastavíš a rozhodně bude mít víc pružnosti mladej kluk, než Hašek.....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tak že by sme tam dali do brány Ivoše, to je takový čilý mladík
Bacha ale, aby sme se trefili do tématu (rejp) , ale to zřejmně ano, protože by mě to potěšilo
Bacha ale, aby sme se trefili do tématu (rejp) , ale to zřejmně ano, protože by mě to potěšilo
Daewoo Nubira 1,6 - Červenej drak - účastník hasičských vozidel červených Nubir,kdo byl na srazu tak ví.
Pěkný denIvoš píše:Já pořád nevím.....přece jen léta nezastavíš a rozhodně bude mít víc pružnosti mladej kluk, než Hašek.....
Ivoši samozřejmě že máš pravdu ale zase to není utok kde by ty roky byly znát.Ono záleží i na zkušenostech a psychyce.On musí včas zhodnotit kdo jak který na něj pude.Nechci obhajovat ale jsem opravdu zvědavej jak mu to půjde
Vtom starý mladý jsem si vzpoměl na vtip: Hospodář se rozhodl že má už doma starýho kohout a že koupí nějakýho mladýho výkonýho.Když ho pustil mezi slepice tak si starej řek a je to hotový pujdu do polívky.Pak ale povídá tomu mladýmu kohoutovi poť závodit kdo rychleji oběhne dvorek.Mladej ještě ti dám fóra.Rozběhne se za starým kohoutem a už ho pomalu dohání když to vidí hospodář který povídá:To je hrozný to už je třetí teplej kohout místo aby honil slepice tak honí kohouta! Vzal pušku a mladýho zastřelil Já jenom,že nejenom mládí ale i hlava je potřeba
Tak od Haška ke kohoutovi
Ať nám jezdí a nezlobí
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No pokud bude hodně v pohodě, tak se po létech možná půjdu podívat i na zimák A s tou psychikou máš hodně pravdu. Zejména psychyka a zkušenosti jsou třeba....nuž ať se mu daří
Po dlouhé době jsem konečně sehnala knížku od Remarqua ,, Vítězný oblouk ". Kdo to zná tak ví jaké to je bezva počteníčko.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teď dočetl 451 stupňu Farenheita od Raye Bradburyho a je to famózní!!!!!!Vřele doporučuju!!!!!
ty to nejak slechtis.-peha- píše:Si ho nech lakomče Já som si Krásku už dopredu dneska umyl jo a dostala novúčké filtre a olejík no a v čtvrtok ide dostať nový vlnovec aby tíško vrnela a hned sa jej urobí geometria aby dobre sedela na ceste Zasa bude frajejka a tak jej kúpim novúčičkú jelenicu na leštenie
ja sem si dnes musel vymenit lanko rucni brzdy jelikoz zrezlo a zkratilo se o 5 cm.takze mam radost ze to zas brzdi
ale zaroven sem zjistil ze potrebuju okamzite novy pakny jelikoz brzdim nejtama.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Pavle, nýtama ??? Kdopak měl auto před tebou ? Já myslel, že již nýtům na obložení odzvonilo tak před 10 lety úplně a již se pouze lepí.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
no
mel ho kamarad ale je to prase obecne.daval do toho jen to nejnutnejsi.ja to pomalu opravuju ale tohle me nenapadlo ze uz je to takhle spatne.kamarad ma na octe 300 a ma je porad dobre.
octavia ma v originale nyty.a dokonce je tam ma do dnes.
je to nejspolehlivejsi spojeni.to se totiz nikdy neutrhne jako treba na nexii a podobne.
mel ho kamarad ale je to prase obecne.daval do toho jen to nejnutnejsi.ja to pomalu opravuju ale tohle me nenapadlo ze uz je to takhle spatne.kamarad ma na octe 300 a ma je porad dobre.
octavia ma v originale nyty.a dokonce je tam ma do dnes.
je to nejspolehlivejsi spojeni.to se totiz nikdy neutrhne jako treba na nexii a podobne.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
To jsou věci, to jsem teda nevěděl. Měl jsem za to, že se již pouze lepí.
------------------------------
Pavle, nyní jsem se díval na katalog brzdových čelistí Octavie a obložení je lepené.
------------------------------
Pavle, nyní jsem se díval na katalog brzdových čelistí Octavie a obložení je lepené.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km