Topole, díky

. Pojišťovák nejsem, dělám v pojišťovně "koordinátora projektů", tj. hlavně komunikuji s kolegy ze sesterské firmy v bratrském Slovensku, konkrétně v alvinově bydlisku v Nitře

. Vystudoval jsem sice "jaderné a tepelné stroje a zařízení", ale dneska už frčí solární energie, z té je vejvar

.
Abych nebyl zcela OT, tak co mne nepotěšilo:
Na R7 směrem na Prahu je mezi sjezdy na Stehelčeves a Kladno místo, kde jsem sám viděl nejmíň 10 bouraček. Původně jsem myslel, že jsou tam nějaké divné siločáry nebo že tam majitel odtahové firmy, sídlící přesně v místě, kde ta auta bourají, vylévá na silnici olej, ale skutečnost je asi jiná...
Před 14 dny tam byla na šrot rozmlácená oktávka a druhý den asi 3 auta... Asi to začalo být konečně divné i příslušným orgánům, takže další den se tam objevilo omezení rychlosti na 100, po pár metrech na 80 a značka nebezpečí smyku... Naivně jsem se domníval, že tam udělají nový povrch nebo to alespoň nějak zbrousí, a dneska jsem čuměl jak puk... Ty přenosné značky omezení rychlosti vyměnili za pevnou, omezení na 100 km/hod. s dodatkovou tabulkou za mokra a o kus dál dali tabuli "Pozor, úsek se zvýšeným počtem dopravních nehod"....
EDIT: Potěš koště, oni to tam ještě "upravují"... Zatímco dosud bourající auto skončilo mimo silnici a nechalo se tam tudíž normálně jezdit, teď tam montují svodidla, takže bourající auto se omlátí oboustranně o svodidla, zůstane stát na silnici a nejspíš s sebou vezme i někoho dalšího

.