Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
tomask píše:Tady na foru je prodejce, Pivson.
Pracuje v Srba servise Modřany.
Já u něj kupoval Cruze a je moc hodný, ochotný a férový prodejce![]()
Ale myslím si že zaměstnanci za to nemůžou, dělají jenom to co jim nařídi šef.
Bez urazky, ale myslim si ze prodejce ma na aute dost slusnou marzi, kdyz vezmeme v potaz slevy, ktere Chevrolet poskytuje pro urcite kategorie zakazniku.Pivson píše:
Chcevrolet se s garancí a držením ceny s náma vůbec nebaví a auto se nemůže prodat pod cenou za co se nakoupí - narovinu taky nekoupíte rohlík do krámu za 2 Kč a nebudete ho prodávat za 1 Kč
To by se asi moc nevyplatilo
A přesně, my musíme vysvětlova lidem co a proč
Podle Chevroletu se LTZ prodává se 17". A jestli je to tvrdé čí ne prodejce nemusí vůbec zajímat, o tom si můžeš rozhodnout sám( co preferuješ ). Budu mluvit za sebe, ale pokud mi někdo chce prodat auto a nedodrží výbavu, tak bych chtěl slevu. U LT+ dělá příplatek z 16" na 17" 5000,-. Tak pokud 16" tak 5000,- slevu. Pouze můj názorotta1 píše:Ahoj, mám dotaz do 14. dnů by mi mělo dorazit dieslové Orlando LTZ. problém je v tom že ho mám objednaný s 17" koly a prodejce mi tvrdí že již v LTZ 17" kola nedávají že jsou příliš tvrdé a že mi příjde ma 16". Jaký názor na to máte? Mám pocit zda na mě nehraje nějákou habaďuru
Môj názor...nech nemenia kolesá, ale nech niečo urobia s podvozkom. Problém nie je v tom "že jsou příliš tvrdé kola", ale že počuť(to je slabé slovo), podvozok. Ináč tým Korejcom viem odpustiť všetko, len ten ramus od podvozku nie. Keď už ho tak pritvrdili tak mohli popracovať trochu aj na odhlučnení.otta1 píše:Ahoj, mám dotaz do 14. dnů by mi mělo dorazit dieslové Orlando LTZ. problém je v tom že ho mám objednaný s 17" koly a prodejce mi tvrdí že již v LTZ 17" kola nedávají že jsou příliš tvrdé a že mi příjde ma 16". Jaký názor na to máte? Mám pocit zda na mě nehraje nějákou habaďuru
Ahoj, chevrolet má nějáký výpadek v dodávkách kol 17" a 18" - co za tím je nevím.otta1 píše:Ahoj, mám dotaz do 14. dnů by mi mělo dorazit dieslové Orlando LTZ. problém je v tom že ho mám objednaný s 17" koly a prodejce mi tvrdí že již v LTZ 17" kola nedávají že jsou příliš tvrdé a že mi příjde ma 16". Jaký názor na to máte? Mám pocit zda na mě nehraje nějákou habaďuru
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |