Víko zadního kufru
Moderátor: Blue Lanos
Re: Víko zadního kufru
Sak tam sa da dat teoreticky hocijaky micro spinac ne? Ak ano, tak sa po zaruke vyserem na nich a zadovazim iny...A kazdy vyrobok ma zaruku min. 2 roky...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
no tak vidim ze sa rozrasta klub microspinacou ja osobne idem menit uz 2x stale sa pokazi po roku mne presne + - par dni ale kazi sa a bude kazit jeden servisak vravel ze zatecie voda zrazi sa voda a uz je po spinaci . Nevidel som ci aj na mojom zatiekla voda ale pokazil sa pravidelne po prvych mrazoch moj cruzik r.v.2010 a kufor guma napad ok dal som hrubsiu a funguje ako po masle len dokedy ja sa chystam vymenit si za takyto dopasujem a bude pokoj ale po zaruke auta budem menit kym sa da a potom si to upravim ako ja chcem a za par centakov
guma funguje
http://www.youtube.com/watch?v=fx9Hkp2v ... e=youtu.be
guma funguje
http://www.youtube.com/watch?v=fx9Hkp2v ... e=youtu.be
- Přílohy
-
- obrazek_18209_fullsize.jpg (2.71 KiB) Zobrazeno 2939 x
Chevy Cruze 1.6 LS+ Black Carbon, r.v.2010
Dnes mi volali zo servisu v Topoľčanoch mikrospínač konečne dorazil. Objednali ma na výmenu v utorok na 10:00 hod. Volal som aj do Nitry tam stále čakajú na tých desať spínačov. Vedúci servisu už je tiež naštvaný, ale mi povedal , že tam má dnes prísť "nejaký agent " z Bratislavy že s ním bude o týchto spínačoch hovoriť. Neviem či je to nejaký zástupca Chevroletu, alebo len díler. Uvidím, keď tak tam zavolám vedúcemu a opýtam sa ako to dopadlo. Dám vedieť.
tak dneska mi taky odesel spinac, tak zitra jedu do Ostravy do Chevy a snad budou mit aspon jeden skladem, ale moc jim nefandim holt pockame si
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Dnes so bol na výmenu spínača kufra. Vymenené v záruke cca 1/2 hodinka roboty. Tak až len budem čakať kedy sa to znova pokazí.
- Scorpion.11
No tak to zrovna k smíchu moc není, když se pořád opakuje ta stejná chyba
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
No podľa mňa to k smiechu je, lebo ak nevie niekto vymyslieť ale vymeniť typ microspínača, čo je podľa mňa banalita tak to k miechu je.
- Scorpion.11
Až ti skončí záruka, též se budeš smát až pojedeš do servisu měnit spínač? To už servis se bude smát a mnít ruce jak bude na tobě vydělávat
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Je to k smiechu a ked sa mi pokazi po zaruke, kupim novy jeden krat a pravidelne budem chodit na vymenu zadara, pretoze sa kazi 1x rocne a to po zime a kazdy vyrobok ma zaruku 2 roky. Takze sa budem smiat aj nadalej
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
skvely napad
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
ano presne tak aj ja som uvazoval len si treba naplanovat kupu a vymenu aby nepresla zaruka na spinac a reklamovat hned po zime alebo dopasovat iny spinac micro . noa ja idem zas reklamovat volant aj budiky sklo robia sa flaky z vnutornej strany xi xi zeby dalsia banalita na cruzikoch
Chevy Cruze 1.6 LS+ Black Carbon, r.v.2010
Tak dnes mi spínač kufru odešel už po 3 i přesto že jsem se snažil ho používat jenom výnimečně.
Auto mám 3 roky a spínač mi odešel už po 3-tí.
Auto mám 3 roky a spínač mi odešel už po 3-tí.
Carthell Prg
Tome to nemyslíš vážne! Mne zrovna tento mesiac končí záruka na môj v poradí druhý. Zákon schválnosti hovorí, že najneskôr vo februári budem mať tretí ??? Teraz ma napadlo, že mi tiež vynecháva a asi ho pôjdem ešte tento mesiac preventívne vrátiť.
A ešte niečo. Ani som vtedy netušil, že môj odkaz pre budúce generácie spred dvoch rokov budem možno ešte potrebovať aj ja.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... &start=120
A ešte niečo. Ani som vtedy netušil, že môj odkaz pre budúce generácie spred dvoch rokov budem možno ešte potrebovať aj ja.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... &start=120
Naposledy upravil(a) Iacobus dne čtv led 03, 2013 11:36, celkem upraveno 1 x.
To v tý Koreji nedokážou vymyslet sakra lepší mikrospínač
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Chlapi, poslouchejte, já jsem viděl, co je ten mikrospínač, včetně konstrukce utěsnění, zač, protože jsem si loni na jaře instaloval couv. kameru a to musí ten plast celý dolů, atd., atd... Nicméně i vzhledem ke zkušenosti z práce s jinými auty, myjete auto wapkou? Včetně pořádného "vymáchání" prdelky? Protože kontrukce utěsnění není nic moc, spíš odolá obyčejnému dešti, apod., než tlakové vodě a pokud se auto myje hódně, aby vypadalo, tak je problém... Já klepu na co jde, protože mám zatím origoš přes 3,5 roků! A při mytí se vyhýbám škvíře lišty s osvětlením RZ, mezi ní a plechem kufru.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------