Tak červená je červená a ty holki k tomu pěkně pasují, takže příště prosím s mým autíčkem a mou maličkostí
Jinak to červené s nápisem EXTREME vypadá velice zajimavě a pěkně
Jinak jamal tady máš ten můj názor na stříbrnou barvu a černou carbon folii, když pěkně jak jsem psal to vezmeš přes kufr+střechu+zadní kufr tak to hned vinikne a vypadá super
Přílohy
88ccf34dc8b7cf30-large-400.jpg (21.26 KiB) Zobrazeno 4623 x
88ccf34c562ba410-large-400.jpg (20.03 KiB) Zobrazeno 4623 x
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
noooooooo moc hezké,také by se mě líbili fotešky s mojím avejkem
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Jarik píše:Noooooooo . Baby máte krajšie ako autá . To ku každému aveu dostaneš aj takú kočku?
Nie Baby sú ako doplnok, s tým že ked nevyhovuje kedykolvek môžeš vymeniť. Ale AVEO si necháš.
A že vraj na AVEO neletia BABY.
Len To nehovorte potom pred mojou ženou.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
neboj Lomngi neřeknem ale je vidět že je Avejko nejprodávanější a už si ho oblíbili
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Scorpion.11 píše:Tak červená je červená a ty holki k tomu pěkně pasují, takže příště prosím s mým autíčkem a mou maličkostí
Jinak to červené s nápisem EXTREME vypadá velice zajimavě a pěkně
Jinak jamal tady máš ten můj názor na stříbrnou barvu a černou carbon folii, když pěkně jak jsem psal to vezmeš přes kufr+střechu+zadní kufr tak to hned vinikne a vypadá super
teď nevím co vzít přes ten kufr
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Jarik píše:Noooooooo . Baby máte krajšie ako autá . To ku každému aveu dostaneš aj takú kočku?
Nie Baby sú ako doplnok, s tým že ked nevyhovuje kedykolvek môžeš vymeniť. Ale AVEO si necháš.
A tie baby sa dajú menit bez udania dovodu?
jj dají ,ale moc to pak stojí
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Pekné holky sú aj v Čechách aj na Slovensku. Len treba ich žobrať na Olšovec alebo na Manín. Len neviem čo na to naše ženy doma by povedali. Ale ako nápad na spríjemnenie zrazu by to nebolo zlé.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb