Potahy na Leganzu(pomoc PLS)

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Tak jednak je potreba brat v uvahu jaka kuze nebot v kazdem je jina a s jinyma vlastnostma a u me se za dobu co auto mam a 45000km ujetych kuze viditelne vubec nezhorsila a vypada porat luxusne a jelikoz neni cerna tak ani v lete nepali a v zime hreje vrze snad jen nekomu ale me urcite ne takze ani jeden vyplod se nechytil... ;) Mel jsem do tet vsechny auta s klas sedadly a jen si do nej bouchnete co vam z toho vyleti za oblak za 2 min na pumpe s tim kramem co tam maji je nemozne vysat jedno sedadlo jelikoz to neumi maximalne to zamete z povrchu ale do hloubky se nedostane.Jinak vykousavat uryvky jen ktere se mi hodi na reakci ne neni moc na urovni... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Reklama

ppp

Příspěvek od ppp »

Vysavat sedacky nema vyznam, tak akurat od omrviniek. Poriadna ocista jedine dolu potah a vyprat a molitan vyprasit pripadne vymachat ale to snad len ak je od niecoho co smrdi alebo lepi.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Hanzy píše: ......i ta imitace dreva ... ;)
Tu máš prosím Tě kde? Snad ne mezi volantem a sedačkou? :lol: :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Aby som sa vrátil k téme čistenia tak po stretku s Palim už viem čo znamená (on to provozuje)hlbkové čistenie to nieje len obyč vysávač ale špecialitka jo hold Hanzýk bude museť na Slovensko aby sme ho naučili čistiť :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Vy do toho mam pocit vidite jak capi do trubky,nejlepsi vysavac na hloubkove cisteni mam doma a ne jeden s nejlepsim podtlakem automaticky regulovanym sanim konickou hadici a tvarovou hubickou spesl na calouneni a neznam neco lepsiho na dostani prachu z jakehokoli calouneni jednu dobu jsem do toho delal a zajimal se mimo jine o konkurenci takze vim o cem mluvim kecoli jedni!!! :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Abych ťa Hanzy trocha zastavil v rozletu tak všetci podotýkám všetci okrem jedného po príchode do Manína pred alebo po príchode čistili a umývali(viz Bandolik) svoje krásky a krasavce jenom jedno tam bolo ako z humusku vytiahnuté a nemusím ani menovať dotyčný sa ozve ale pre tých čo nevideli tak on ten dotyčný si myslel že tak má vyzerať super čisté auto tak popadnul pívečko no a fotiť jeko krásku bolo možné tak trocha z predu lebo z boku bola hrdzavá takže já neviem ale pokud dojedu na ztreko a vyložene neleje tak si to snad umeju nééééé :twisted: :lol: :twisted: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Napapej se nebo uz placas somariny!Jednak nez abych jako Bandolik poziglal kousek auta a temer na sucho a udelal vic skody nez uzitku tak to je lepe nedelat nic a byly tam i spinavejsi nez bylo me po temer 3000km cesty za sebou.... ;) A taky jsem opravdu nemel naladu se po vic nez 12 hodinach temer v kuse v noci za volantem ziglat za kazdou cenu s autem kde na to nemam veci a prostredky!Trosku obsah mozkovy nekdy pouzit a ne ho nechavat porat na dovolene! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No za prvé Bandolíček tam mal vedierko s vodou a za druhé čistiace prosterdky vozím stále zo sebou tak stačilo nie chlastať ale sa opítať a za tretí já aj keď na hubu padám tak Lega bude vždy čistá aj pred aj po jazde :lol: :lol: :lol: Mimochodom pred stretkom v Košiciach som dva dni nespal ani hodinku a tady v robote som padal na hubu ale Legynu som umyl,vysušil ,naleštil a povysával takže mne neodradí nič to som jinak robil na všetkých autách hold som taký cvok ale atíčko mám vždy čistučké :lol: :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

To uz je ale na diagnozu neeee!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No tak,tak jó o 6,00 idem na technickú kontrolu tak som zvedavý ako bude teda prejdem isto ale chcem vedieť ako sú na tom brzdy a svetla :lol: :lol: :lol:Jo poumývaná je celá aj zo spodu to som si robil u susedou vapkou :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Pak dej vedet ja mam v breznu pristi rok ale jinak jsem ji nechal ted pred Chorvatskem projet cvicne stk a prohybat na tech jejich hybadlech a vse az na veci o kterych jsem vedel ok a rikal ze je v hodne dobrem stavu auticko... ;) Taky se o nej staram i mechos co mi to dela me chvali ze byt kazdy tak starostlivy tak by dobre bylo... ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No jo ale si predstavte že do konca roka mám mať emisnú ale bohužial na LPG s kat. to zatial na slovensku nik nerobí tak hlavne že funguje zákon :evil:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Vy to tam mate tech padlych veci na hlavu vice nevis cim to bude??? :lol: :lol: :lol: Mozna proto se mi tam u vas tak libi a tak rad tam jezdim... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
ppp

Příspěvek od ppp »

-peha- píše:No jo ale si predstavte že do konca roka mám mať emisnú ale bohužial na LPG s kat. to zatial na slovensku nik nerobí tak hlavne že funguje zákon :evil:
Nechapem, ako nerobi?
A ak aj na to fakt nema nik povolenie tak mi proste niekde nalepia nalepku a ak treba vystavia karticku a policajtom to uz bude fuk ci mam lpg alebo nie hlavne ze mam nalepku nie? :)))
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Hošani obrovská radosť STK za nami a vše legálne na 100% teda brzdy,čapy,silenbloky,emisie,tlmiče proste všetko to moje zlato je perfektné som nad mieru SPOKOJNÝObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“