"kolieska" teda kladky nenamacat do benzinu a uz vobec nie do oleja. Musia byt suche, olej by mohol rozvodovy ozubeny remen narusit a hlavne by sa mohol lahsie presmyknut. Suchy snad ani nema sancu preskocit ale naolejovany podla mna hravo.
Kladky sice mozu ist lahko, ale ked kupis nove, zistis, ze idu tazsie nez vybehane. To preto, lebo v loziskach este maju vazzelinu a nie volu

. Navyse nie su take dokatovane od remena. Cerpadlo je na tom s loziskami podobne ako kladky cize stare ide lahsie a ktovie ako je na tom s tesniacim guferom, ktore ked prestane tesnit tak loziska "mazane" nemrzkou idu velmi rychlo do loziskovych vecnych prerii. Remen ked som menil tak stary mal zuby vylestene ako george clooney ako rozvodovy advokat, zatial co novy mal este ryhy od noza, ktory ich asi rezal.
Cize je to len na tvojom uvazeni ci komponenty ktore po zlozeni krytu rozvodov najdes je vhodne vymenit, ale ak nemas dostatok informacii o tom co dany komponent este znesie, radsej by som to vsetko vymenil. Je to lacnejsie nez vyberat ventily z valcov

.
To s tym servisom je fakt parada. To je jeden z dovodov, preco sa servisom vyhybam ako cert svatenej vode. S rozvodmi nastastie nie som odkazany na druhych a viem co a ako som si vymenil. Ale odporucat to robit doma nikomu nebudem, aj ked tazke to (aspon na espere dohc) nie je.