![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Don't worry, everything what shoul be is already changed for sth better ( suspension, brakes )
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ty vole, co ses snažil napsat?ferino28 píše:Sorry, but your foto and doesn´t know this engine. But how yourself wrote just so OK. Please new fotosSANDo píše:Brakes of course from Kadett GSi ( 256 mm ). That's enough... for now![]()
Don't worry, everything what shoul be is already changed for sth better ( suspension, brakes )![]()
![]()
A jeje. To som bol trocha spolocensky unaveny (este teraz mam z hlavy balon a nic sa mi nechce)Ivan píše:Ty vole, co ses snažil napsat?ferino28 píše:Sorry, but your foto and doesn´t know this engine. But how yourself wrote just so OK. Please new fotosSANDo píše:Brakes of course from Kadett GSi ( 256 mm ). That's enough... for now![]()
Don't worry, everything what shoul be is already changed for sth better ( suspension, brakes )![]()
![]()
Tak proveď prosím editaci Tvého příspěvku. Díky.ferino28 píše:A jeje. To som bol trocha spolocensky unaveny (este teraz mam z hlavy balon a nic sa mi nechce)Ivan píše:Ty vole, co ses snažil napsat?ferino28 píše: Sorry, but your foto and doesn´t know this engine. But how yourself wrote just so OK. Please new fotos![]()
![]()
Tak tato obluda mě vůbec neoslovilaGoose píše:Tak ten Kadett je opravdu rachot...opravdu neskutecny...divim se,ze ten motor tam drzi...mel bych strach,ze mi takhle velkej a silnej motor rozerve auto vejpul...![]()
![]()
ale ja jsem fanda techto bestii... http://www.youtube.com/watch?v=c8qou0zm ... ed&search=
Ja jsem fanda muscle caru...sice jsou to cihly na kolech ale ten vzhled a zvuk motoru...to je hudba pro moje usi...to krasny prevalovani motoru bych mohl poslouchat porad...Ivan píše:Tak tato obluda mě vůbec neoslovilaGoose píše:Tak ten Kadett je opravdu rachot...opravdu neskutecny...divim se,ze ten motor tam drzi...mel bych strach,ze mi takhle velkej a silnej motor rozerve auto vejpul...![]()
![]()
ale ja jsem fanda techto bestii... http://www.youtube.com/watch?v=c8qou0zm ... ed&search=
Tak tohle je pěkný..Goose píše:Ja jsem fanda muscle caru...sice jsou to cihly na kolech ale ten vzhled a zvuk motoru...to je hudba pro moje usi...to krasny prevalovani motoru bych mohl poslouchat porad...Ivan píše:Tak tato obluda mě vůbec neoslovilaGoose píše:Tak ten Kadett je opravdu rachot...opravdu neskutecny...divim se,ze ten motor tam drzi...mel bych strach,ze mi takhle velkej a silnej motor rozerve auto vejpul...![]()
![]()
Konecne muj clovek...ja mam zase jiny sny a to Dodge Charger nebo Challenger a nebo Plymouth Barracuda...zvlast v takovehle barvicce...S.v.o.b.i.k píše:Tak tohle je pěkný..Goose píše:Ja jsem fanda muscle caru...sice jsou to cihly na kolech ale ten vzhled a zvuk motoru...to je hudba pro moje usi...to krasny prevalovani motoru bych mohl poslouchat porad...Ivan píše: Tak tato obluda mě vůbec neoslovilano můj sen je amerika:) camaro 68 nebo 69:)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |