Kalos sedan versus kočárek

Moderátor: Blue Lanos

karstn

Příspěvek od karstn »

Reknu Vam 3 clenna rodina (maly ma rok). Brali jsme jen hole (ne uplne ty mini), postylku , chlast a zradlo a par cypovin a hadry (3 bagly). Kufr narvany ze sel ledvo zavrit. Pred malym jedna velka taska hadru, druha byla u spolujezdce v predu a na ní byl poslední batoh + par cypovin. Mit jeste jedno mrne tak se nezbalime. Myslel jsem ze tam berem moc blbosti ale vsechny jsme vyuzili (mozna grilek by jsme ozelili, ale ten zas nebyl nijak neskladny). Ted myslime nad ruhym prckem a nevim jak to bude z dalsi dovcou. SW by bylo na to tak akurat, ale jak decka trochu varostou a vyhodi se kocarek a postylka tak z mistem problem nebude ani u sedana. Tak proc ho menit. SW je nekdy uzitecnejsi, ale pro normalniho smrtelnika to je jen zridka. Nekdy je i na obtiz (furt nekdo otravuje ze chce neco previst, pujcit ho). To raci budu otravovat jine nez oni me :)
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Reklama

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

milosh píše:
karstn píše:Kdyz jsem kupoval auto na kombika sem nemel. Ted mi zbyva rok leasingu a uz lituji ze jsem to nerisknul bo bych to utahnul. Uz mi zbyva rok leasingu a je moje. A vznika mi dilema. Jak ho vymenim za kombika tak to zacne znovu ale ja bych rad stavel a dohromady to neutahnu. Kombika bych chtel a vyuzil ale nema a musi stacit i sedan. Zatim staci a prevezl uz dost veci. (kloub nemam)

Tak nekupuj novy auto, to jsou stejne vyhozeny prachy. 2-3roky stary bude o 100 minimalne levnejsi a s lepsi vybavou.
To je pravda, ale kdyz bylo Aveo sedan na trhu sotva rok tak se takhle jety blbe shani, tak jindy :)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Odpovědět

Zpět na „KALOS“