Abych pravdu povedal tak to to by som stašne chcel ako druhé auto s jednou som jazdil mala 520 koníkou a také auto mať pod zadkom bolo úžasné akorád som z nej nechcel vystúpiť po dlhej dobe som mal podobné pocity v Ivanovej Nessi to tomu sa hovorý adrenalín a ten si snad bude tvoj Mišo moct dovoliť lebo kdo tak mladý začína tak sa vie aj daleko dostať ako môj kamoš Viki tady je jeho stránka on je v tuningu momentálne na vysokej úrovni a u neho sa pozdejšie bude robiť hudba do mojej Legy ale financie zatial brzdia no dúfam že aj to a daktoré vychytávky tvôjho syna ma vrátia do mladých let a z Legy bude dračica
-peha- píše:Abych pravdu povedal tak to to by som stašne chcel ako druhé auto s jednou som jazdil mala 520 koníkou a také auto mať pod zadkom bolo úžasné akorád som z nej nechcel vystúpiť po dlhej dobe som mal podobné pocity v Ivanovej Nessi to tomu sa hovorý adrenalín a ten si snad bude tvoj Mišo moct dovoliť lebo kdo tak mladý začína tak sa vie aj daleko dostať ako môj kamoš Viki tady je jeho stránka on je v tuningu momentálne na vysokej úrovni a u neho sa pozdejšie bude robiť hudba do mojej Legy ale financie zatial brzdia no dúfam že aj to a daktoré vychytávky tvôjho syna ma vrátia do mladých let a z Legy bude dračica
No dalo by sa ale já mám rád deflektory a hlavne na vetších autách a hlavne sa mu ta úprava podarila jedná sa vždy o zmenu a ta sa podarila škoda že virtuálne
Názdar aj mna napadlo že prečo ideme cez mamu a konečne ten tvôj nick na vt-car tam sa ako voláš Ty si POSPA lebo awaj tam nieje ale aj tá Lega v rýchlovke je pekná jovieš čo já som rozmýšlal o takom decentnom lízátku pod predok ale nie lízatka na boky ale pod nárazník skúsiš to díky
Tak tam som pozeral ale som si nevšimol až teraz na Bore je tvôj nick jinak skvelá je ta mMazda a Mustang ale jinak máš velmi podarené kúsky klobúk dole
Tak tady to je s tím lízatkem sice newim jestli je zrovna decentní ale nic jiného mě nenapadlo. A taky newim , jestli sem tě správně pochopil, ty si to lízatko chtěl na tenhle naraznik nebo na seriový ???
No na bruální zmenu paráda ale mal som na mysli originál ale len takú lyštu vieš dnes som videl na kamošovej Fábii a zaujímalo by ma ako by to vyzeralo na mojej ale nemusíš hneď to nespechá ale aj tak díky za obratnou ukážku
-peha- píše:No na bruální zmenu paráda ale mal som na mysli originál ale len takú lyštu vieš dnes som videl na kamošovej Fábii a zaujímalo by ma ako by to vyzeralo na mojej ale nemusíš hneď to nespechá ale aj tak díky za obratnou ukážku
Peha, to by bylo moc přeplácané, ten předek. Raději jeden velký nasávací otvor, než plno malinkých. Když už změna, tak decent, ale rozumný.
Bílá barva nicmoc, ale bílá perleť - špica!!!