POMOC NA CESTACH PRE DAEWOO NADSENCOV
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Vsetkym vdaka!
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
pomoc
....souhlasím se simonem - nemám co tajit - ponechávám případnou vůli na administrátorech - přesounout i už zveřejněná čísla na jiné místo na servru ( třeba i pod přístupovým heslem - něco už je na našich adresách ) ale protože, to je dobrá věc tak se připojuji se solidárností k již zveřejněným, i s určitým rizikem...
721 429 466 - Praha a okolí
721 429 466 - Praha a okolí
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
chlapi..... ale take hladne deti v Etiopii....
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
www.mipo.us
Všetky kontakty, ktoré potrebujete. Inak som k dispozícií v okolí Žiliny, príadne KNM, CA.
Všetky kontakty, ktoré potrebujete. Inak som k dispozícií v okolí Žiliny, príadne KNM, CA.
To by som sa tiez pridal, ale bez uvadzania cisla na nete.Rastos píše:Kontakty a cisla na nete nam nemusia pomoct, ak by sme potrebovali pomoc niekde na ceste - tam net nemame. Idealne by bolo, ak by to niekto vedel zozbierat a pripravit vo forme karticky, ktoru si vytlacime a prilozime k dokladom. K takemu sa rad pridam.
Mipo, si jednicka...uz sa tesime...
Ja by som to tiez rad spravil no tvorba internetovych stranok, nieje moja silna stranka...
Inak, ja som si uz cisla odpisal do mobilu podla mesta, odkial ste ochotny poskytnut pomoc ale ta stranka bude lepsia
Ja by som to tiez rad spravil no tvorba internetovych stranok, nieje moja silna stranka...
Inak, ja som si uz cisla odpisal do mobilu podla mesta, odkial ste ochotny poskytnut pomoc ale ta stranka bude lepsia
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo