Rodinka sa rozrústá
Moderátor: Blue Lanos
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Hm... mohli jste se krásně výročně project Leganzou. Bych jí alespoň přejel nohu, ať má proč řvát.
Nejhorší je, když ženská nemá záliby. Proto jsem tý svojí koupil k vánocum šicí stroj
Nejhorší je, když ženská nemá záliby. Proto jsem tý svojí koupil k vánocum šicí stroj
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
- Reklama
Jo jo to je fakt,zensky jsou zvlastni stvoreni,celej den se svy mlady venuju,delame tohle a tamhleto,pak si na 10 skocim sem na forum a uz to jede Paaaajiiii ty na me kasles,nevsimas si me,to jsem mohla zustat doma...jeste spolu teda nezijeme ale uz sme slavili 3 roky spolu,no ja nevim co porad ty zensky chtej...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Tak čo robí žena v posteli po súloži? ZAVADZIAhttp://www.youtube.com/watch?v=UzUfvBJdCB4&NR=1
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
No o ženských jen tolik mohol som mať Leganzu ročník 2002 výmenou za Nubiru rok2000 +lpgale manželka to ráááázne zatrhla a nič nepomohlo no?? čo už budeme mať naďalej Nubirku / akože nieje zláá ale ..../
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsi uhidil hrebicek na hlavicku Byli jsme se projet a omylem jsem ji vazne prejel nohu. Nakonec jsme se pohadali a ja se chctel jet projet a nechtela mi to dovolit a aby me to zamezila tak mi skocila na kapotu. Jestli se na nas nekdo dival tak mel asi dobry divadlo Italie hadrKrtek píše:Hm... mohli jste se krásně výročně project Leganzou. Bych jí alespoň přejel nohu, ať má proč řvát.
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
To je vůůůůl ! Kaviárový tousty ! To je vůůůl !!
Nemusíte hned každej zkoušet všechno co tu píšu zakraviny
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
Jenze tvoji zpravu jsem si precetl az vecer. A tak az potom co jsem ji tu nohu prejel samozrejme omylemKrtek píše:To je vůůůůl ! Kaviárový tousty ! To je vůůůl !!
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
Krtek píše:Hm... mohli jste se krásně výročně project Leganzou. Bych jí alespoň přejel nohu, ať má proč řvát.
Tak šicí stroj bych ti vzápětí hodila na hlavu ! Ale s těma zálibama máš pravdu. Každý by si měl najít něco z čeho má radost a neomezovat toho druhého. Můj sen je hoooodně překopat moje autíčko a jsem do toho celkem blázen. Tak ať nám jezdí a nezlobí.
-
- Kontaktovat uživatele:
...
... nazdarek pani ... tak Lega je uz pred domom. Vcera som na nej spravil asi 30km a mnusim povedat ze ma prijemne prekvapila ... je to parada. Komfort, kvalita jazdy, jazdne vlastnosti. Mam tam asi 15litrikov benzinu tak som zvedavy kolko km sa mi podari spravit. Da sa po meste v pohode chodit tak 1600 - 2200 ot./min ... este ju dnes vyumyvam a bude to ok ... LEGA FOREVER
No ja ted merim spotrebu porad...kdyz jsem koupil Legu letos v unoru tak mi zrala okolo 12 litru...ted jezdim po Praze a nekdy jako prase za necelych 10 litru...jel jsem mimo Prahu do Krumlova a rekla si o 8.1 litru...pohodlicko pri jizde je opravdu super...na dlouhe vzdalenosti neboli zada nic...proste super...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...