Z Prahy společně na Baldovec
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Starší dceru raději neber, bude tam MilošTomáš píše:Tak a je tu problém . Mladší dcerka je už týden nemocná , nějaká jarní vyróza , měl jsem to taky a starší holka taky . Zatím jedu já a starší dcera na 100% a žena s tou druhou tak 50 na 50
Tak mě napadlo , že asi pojedu Matizem , jenže aby jste mi na dálnici neujížděli .
Ještě se rozhodne večer .
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ivane, chapu ze nekdo ma rad chlapecky (vid) a nekdo mlady holky, ale precejen 12let je muj limit pod ktery nejdu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no tak zitra u benziny.kolem pul 8 rano.mam od kamarada navigaci tak ji chci vyzkouset.ale prvni nejedem.mame pani ridicky a ty budou rady kdyz dojedou. my s petrem budem chlastat na zadnich sedadlech uz z prahy.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
ja klido prvni pojedu, stejne nas zase Brainman vsechny predjede, pokud teda jede??? vic jak 120km nejedu, setrim palivo a lesypalikx píše:no tak zitra u benziny.kolem pul 8 rano.mam od kamarada navigaci tak ji chci vyzkouset.ale prvni nejedem.mame pani ridicky a ty budou rady kdyz dojedou. my s petrem budem chlastat na zadnich sedadlech uz z prahy.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ajo, tak to jsem neodhadnul...Tomáš píše:Beru a je jí 5 a půl , volové
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Kdo se chce pobavit pred baldovcem 08 doporucuju projet toto vlakno od zacatku jako sranda dobra