Flashdisk

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak tak...a znacka myslim,ze dobra...Kingston...no je k sezrani... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Ta je hezoucka,okamzite pocebujuuuu taky :lol: :lol: :lol:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Je to lepsi nez cedecka... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Slam

Příspěvek od Slam »

ppp píše:Ak ma to radio usb na prednom paneli tak dlzka flasku je dost dolezita. TO klasiky 5cm som obcas prstami pri radeni 5ky v espere brnkol.
Proto ma vetsina FD primo v baleni prodluzovaci kablik (nebo ho lze za par supu prikoupit), pak nic netrci do prostoru a FD je mozno zalozit treba do te prihradky hned pod radiem. 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

No a ja mám na takom kábliku 80G .Len stojí trochu viac ,ale pomer cena a kapacita je u mňa lepší.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

dedo: a už máš ten hadr vyzkoušenej na nějakym rádiu s USBčkem ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Nez aby mi mi vysel kabel z radia tak si radeji koupim malej FD... :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Hoši hoši já som si napálil 4 ks mp3 CDčka jedno som šupol pred mesiacom do rádia a do dnes som počul asi 5 pesničiek takže já som skôr zastancom kvalitného príjmu v rádiu hlavne v CZ som strašne rád počúval KISS Morava a tu R FM a lebo Expres skrátka rádio je u mna prednejšie takže my stačí aj jeden CD disc na hodne dlhú dobu :lol: :lol: :lol:
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Mě také stačí pouze rádio. S CD-MP3 jenom oblíbené vypalovačky - ale jenom chvilku, spolucestující protestují, ale když tomu nedám VOLUME - tak není to ono. Střecha se musí hejbat a dveře nafukovat. Upozorňuji že to není v Matízovi, ale ve služebáku.Obrázek
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No ja radio uz asi nevyuziju,antena mi blbne tak ji odpojim a budu poslouchat jen mp3...svoje stary pecky...miluju 70,80 a 90 leta...proste ty jsou nej... :lol:
Docent

Příspěvek od Docent »

Mně taky stačí rádio... Ale je fakt, že okolo Prahy je trochu jiná situace než kus dál od Prahy. Tady něco poslouchám, nelíbí se mně to, tak cvrknu do tlačítka a hned hraje něco jiného...
BTW za bolševiků jsem naopak nepotřeboval rádio, stanic bylo pár a na všech to samé, takže v Š 100 jsem měl pouze kazetový přehrávač... Sanyo z Tuzexu, 515 bonů stál v r. 1985 :lol: .
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

No s tim rádiem si dovoluju nesouhlasit :o Možná pro vás starší je nějaká Karolina nebo lesní Joe dobrej ale rádia co bych poslouchal já stojej za prd. Většina rádií s taneční hudbou (nemyslim valku a polčík) má poměr hudby k reklamám 1:3 :twisted: Stávalo se mi, že jsem ve Zdicích nased do Soptíka, zap rádio a v Příbrami (!!!!) skončil reklamní a upoutávkovej blok. Bych blil... Proto radši ty kédéčka.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No ale mne práve občas nevadí v rádiu hovorené slovo tedy hlavne keď cestujem sám a jinak sú teraz rádia ktoré hrají hudbu nonstop viz.Jemné melódie a nakolko som nie až taký mladý ale pemetník rokou 80 tych tak mám rád hudbu s tej doby :lol: tým samo sebou nechcem povedať že namám rád nové trendy ba naopak a tak mám samo sebou aj CD a občes ho pustím trebárz techno na Tuningu a takú pohodovku keď ideme na výlet no a keď som sám tak to vosolím a zpívám tak nahlas tedy vlastne revem :lol: :lol: :lol:
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Hovorené slovo v rádiu (dopravné správy ,hlavneradary)predsa musí fungovať ináč by som sa z vodičákom dávno rozlúčil.A inak CD -rôzne.
ppp

Příspěvek od ppp »

Ja si zase robim zbierku mp3 pri ktorych mam malu sancu zaspat a zaroven pri nich nepridem o nervy ako z vacsiny zavyjackoodrhovaciek z radia. Zatial je toho asi na 4 az 5 hodin cize na jednu moju beznu cestu. Hovorene slovo z radia mam tiez rad ale okrem sprav alebo rozpravky na dobru noc tam nic nie je, snad okrem lumenu ale to sa zase neda pocuvat :lol: A navyse ked sa ocitnem za zilinou tak to v kopcoch s prijmom radia prestava byt ruzove.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“