Polákům od Matízů už jsem dal echo, ale asi to bude špatné, protože o týden dřív mají velký sraz u Bydgosci.milosh píše:Odkaz muzeme dat i k Polakum, jako kazdy rok, nebo i Rusum, dorazi cerne aveo jako vloni
Daewoo sraz Baldovec - rezervace ubytování a cena za sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
No jinak doufam ze zase budou naky souteze a ze v kategorii OPEL SCENE nebudu mit konkurenci, hybridy jako nexia skelet/motor kadett se nepocitaji
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No v lese na ty ceste mezi stromy urcite-peha- píše:Tak to je škoda že sem svojho OPLÍKA predal lebo to bol divoch a diabel Jeho prevodovka nemala konkurencu bola sekvenčná no nič naklepu vám s Legou
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
kluci, nedělejte mi z toho zase chat, člověk se tady snaží udržet pořádek Pokecáme na srazu.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Ivane, až ti budu posílat peníze za sraz, bude to za 4 osoby + celou chatku + pes (zjistil jsem si, že 40 Kč/den - tj. 80 Kč).
Takže 1410 Kč. Souhlasí?
Platí tedy 70 Kč za osobu, nebo 100 Kč? V případě 100 Kč by to celkem bylo tedy 1530 Kč. Je to tak?
Díky
Takže 1410 Kč. Souhlasí?
Platí tedy 70 Kč za osobu, nebo 100 Kč? V případě 100 Kč by to celkem bylo tedy 1530 Kč. Je to tak?
Díky
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvá se za opožděnou reakci, ale uvízl jsem na 11 hodin na D1 Spal jsem 2 hodiny a pak hurá do práceIvoš píše:Ivane, až ti budu posílat peníze za sraz, bude to za 4 osoby + celou chatku + pes (zjistil jsem si, že 40 Kč/den - tj. 80 Kč).
Takže 1410 Kč. Souhlasí?
Díky
Cena je 330 Kč krát 4 osoby, tj. 1320 Kč. K tomu plus pes a je to těch 1410 Kč. Jasný?
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Přišly mi od Tebe peníze, ale nevím, jakou chceš chatku...přidělil jsem "B", je to OK?pekrtek píše:Poslal jsem Ti:
1050 celá chatka, dvě osoby= 2x70 plus 2x100, celkem 1390 Kč.
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nexia² project
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
OK v pohodě.Ivan píše:Omlouvá se za opožděnou reakci, ale uvízl jsem na 11 hodin na D1 Spal jsem 2 hodiny a pak hurá do práceIvoš píše:Ivane, až ti budu posílat peníze za sraz, bude to za 4 osoby + celou chatku + pes (zjistil jsem si, že 40 Kč/den - tj. 80 Kč).
Takže 1410 Kč. Souhlasí?
Díky
Cena je 330 Kč krát 4 osoby, tj. 1320 Kč. K tomu plus pes a je to těch 1410 Kč. Jasný?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
IVAN chata B nieje pre simone a peha??? akože nieje problem ina chata ale pisal som ti na prvej strane už peniažky došli odomna??
Dedo miki ano viem po maďarsky
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: aaa
OK, jestli jste ji chtěli vy, tak já to pak přepíšu, není problém. Nevšiml jsem si toho, sorry.simone píše:IVAN chata B nieje pre simone a peha??? akože nieje problem ina chata ale pisal som ti na prvej strane už peniažky došli odomna??
Nexia² project