Prosím poraďte aké nové auto si mám kúpiť
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
škoda
....jsme dejváci, ale ještě ke Škodě tržby za minulý rok 207miliard - hrubý zisk 14miliard - čistý výnos zisk 11,2miliardy - odvod daní necelý 3miliardy - tedy z tržeb odvod do SR 1,11 % !!! ( zdroj informací SM, HN ) ale neberou nás němci trochu na hůl!!!, to jsou moje subjektivní důvody proč nekupovat škodovku...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Reklama
Re: škoda
Ja ti to poviem na rovinu sme dejváci a pravdaže ti nebudeme odporúčať inú značku my poskytujeme zaruku 3 roky a škoda 2 čiže sa rozhodni čo si kupiš
červený Daewoo Kalos sedan 1.4 16V, 2xabg,abs,central,el. okná 14 disky plánujem chip
Aj ked sme Dejvaci, mozeme sa pokusit o nadhlad. Ak niekto potrebuje auto na rychly presun, napr. sluzobne - Fabia je lepsia, lebo umoznuje rychlejsie prechadzat zakruty = vyssie rychlostne priemery. Ceny dielov a servis by som neriesil, tam je to podobne. Chevrolet ma zasa naozaj vyhodu v dlhsej zaruke.
Ak ma ist len o bezne sukromne vozenie, staci si vybrat podla toho, ktore auto sa viac paci. Aby sa potom majitel v nom vozil s radostou.
Ak ma ist len o bezne sukromne vozenie, staci si vybrat podla toho, ktore auto sa viac paci. Aby sa potom majitel v nom vozil s radostou.
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Mě to nějak nejde....stejně jako jsem srdcem metalista a rocker, tak jsem srdcem Daewák, tak jsem srdcem odpůrce koncernu VWRastos píše:Aj ked sme Dejvaci, mozeme sa pokusit o nadhlad.
Ještě bych uvažoval nad Hyundai nebo Kia, ale jinak neeeeeee
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Jel jsi někdy ve Fábii 2.0???Janoo píše:Ja by som nepovedal že sa dajú robiť s fábiou rýchle prejazdy lebo sa s nou ani rychlo nedá ísť
Jinak já jsem bývalý dejwák, současný škodovák a kdybych kupoval nové auto, tak radši Škodu než Chevrolet...když vidím co za plečku je tátovo Lacetti SW, tak si nemůžu pomoct, ale poslední slušný Dejwú byla Nexia...ta vydržela fakt hodně...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
tak zde sleduji tuto debatu a musím se Fábie zastat. Máme jí v práci jako služební také, občas se v ní i svezu a zase zas tak špatné auto to není. Protože neznám jiné Daewoo než Matíz, nemohu hodnotit pro a proti, ale že by byla Fábie zas tak hrozná ? Můj názor je, že není. A věřte pokud bych já stál před tímto problémem, tak opravdu vybírám vůz, který má servis v místě bydliště. U Daewoo měl být servis v České Lípě, již se dokonce budoval, ale pak to převzal Hunday a mám po ptákách. Tak já bych vybíral Ford,Peugot,Škoda,Hunday,Wolswagen. No a 10 km Kia.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-
- Kontaktovat uživatele:
Teda pánové ješte jedna perlička nakolko sa zaoberám montážou LPG systémou tak už sme montovali auta rôznych výrobcou ale splynovač sme verte či nie vyberali len z jedného typu a to Fábie a dokonca to bol sekvenc a ten sme nakonec zamontovali do Sobaru Forester Turbo a šlape jako hodinky no a v tedy môj šéf dal prísný zákaz montovať čokolvek do Fábie 1,0 lebo ako hovorým asi nič horšie není ani keby to Krtka poznalo
Ja som sa vcera vracal z Nemecka, ponahlal som sa a bolo to zhodou okolnosti na Fabii 1.4 50kW. Isla dobre, rychlo, voci jazde nemam ziadnu vyhradu. Myslim si, ze je to dobre auto.
Pre mna vsak pri vybere zohrava velku ulohu vybava (mozno pocit pohodlia?). A ak sa ma niekto takto orientovany pri novom aute zmestit do nejakej sumy, tam to Chevrolet vyhrava.
Pre mna vsak pri vybere zohrava velku ulohu vybava (mozno pocit pohodlia?). A ak sa ma niekto takto orientovany pri novom aute zmestit do nejakej sumy, tam to Chevrolet vyhrava.
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
To Peha v tom máš třeba pravdu, ale přece nebudeme hodnotit vůz podle toho, zda-li tam jde namontovat LPG nebo nejde. Jinak Fábie je malé auto a nádrž na LPG ukousne poměrně slušný prostor v úložném prostoru pro zavazadla.
No tak Peha : trochu soudnosti. Je možné že tam mají nádrž, ale toho místa pro zavazadla tam asi moc není, řekl bych skoro žádné. A pokud mají nádrž místo rezervy, tak buď rezervu nevozí a nebo jí mají na střeše.
Jinak bráška měl LPG v Olcitu, který má o hodně větší kufr než Matíz , tak vím kolik mu tam zbylo místa.
A jinak k tomu obrázku : trní mezi růžemi :
Jinak bráška měl LPG v Olcitu, který má o hodně větší kufr než Matíz , tak vím kolik mu tam zbylo místa.
A jinak k tomu obrázku : trní mezi růžemi :
Naposledy upravil(a) V.Brousek dne úte bře 13, 2007 21:53, celkem upraveno 2 x.