pristrojovka
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
no jaka koliv strojni dilna kde maji rovinnou brusku nebo neco takoveho.v servisu na auta to bezne nemaji.takovych dilen dneska urcite par je i u vas.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
mailovou adresu mas u kazdeho prispevku dole u delici cary palikx@seznam.cz
a klidne posli mrknu na to
a klidne posli mrknu na to
Simson s 51
Simson s 51
tak videt tam nic zvlastniho neni pist je pekne umytej a tesneni na prach.
napadlo me koukni jestli na tom prvnim valci nejsou velke mapy a pri horni uvrati se podivej na to jestli jsou vsecky pisty stejne vysoko.tim jak tam vlitla voda muze byt ohnuta ojnice.jinak to vypada vcelku normalne.
napadlo me koukni jestli na tom prvnim valci nejsou velke mapy a pri horni uvrati se podivej na to jestli jsou vsecky pisty stejne vysoko.tim jak tam vlitla voda muze byt ohnuta ojnice.jinak to vypada vcelku normalne.
Simson s 51
Simson s 51
Tak včera večer som mal hotové auto/tiež prerazené tesn./Len tak pre porovnanie uvediem sumy na opravu:material:tesn hlavy 1240,tesn.výka 480,tesn.výfuku 265,oil 5w40 1380,filtre oil+vzduch 160+360,arva 100
práca:výmeny tesn.2000,2xvýmena oil+filtrov 400,umytie motora a výmena sviečok 120,dof.pneu a umytie auta grátis. spolu:6505 Sk
Prosím o hodnotenie:sú tie ceny bežné alebo vysoké alebo nízké Thanks
práca:výmeny tesn.2000,2xvýmena oil+filtrov 400,umytie motora a výmena sviečok 120,dof.pneu a umytie auta grátis. spolu:6505 Sk
Prosím o hodnotenie:sú tie ceny bežné alebo vysoké alebo nízké Thanks
No vrtačku síce mám,ale radšej do espera nevrtam!V podstate ani nebolo zatial do čoho,akurát mi nešlo zadné sťahovanie okna čo som musel riešiť.A zkolaboval mi ešte immobilizer nie továrenský ale dodatočne montovaný /META/ale to mi odtial vymontoval servisman-kamarát.Moja mienka:odborné veci nech riešia odborníci na to vyučený!V zamestnaní manipulujem s napetím 220 000 Voltov,s tým si poradím ale opravy aut...