Planujeme Daewoo sraz 2007 - Baldovec?

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět

Souhlasite aby byl sraz opet v Baldovci jako minuly rok?

Ano
24
65%
Ne
5
14%
Nevim, minule jsem nebyl nebo nepojedu
8
22%

Celkem hlasů: 37

J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Vojta píše:I když to mám 300km, chtěl bych přijet - v oblasti Křivoklátu jsem ještě nebyl. Samozřejmě záleží na termínu. Pokud by termín kolidoval se srazem na Moravě, jednoznačně dávám přednost Moravě - tam nás bude určitě víc a a bylo by i víc kolegů ze Slovenska.
Když vidím že i Vojta by obětoval 300km - tak mi to snad nedá abych nepřijel a zvlášť když vidím vcelku velkej zájem - tak se samozřejmě připojuji,ale někdo rozhodněte řádnej termín...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No budu se moc tesit...jen jsou ted problemy s autem,nejak se nekde zasekli penize a jeste je nemam na ucte... :cry:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Kolegové, já proti menšímu lokálnímu srazu nic nenamítám, sám se však pro časovou vytíženost nezúčastním. Jen by byla škoda, kdyby to kolidovalo s Česko-slovenským Daewoo srazem na Moravě :-(
Jinak taky počítejte s tím, že Kadettáci budou pravděpodobně zase dělat sraz v Milovicích, tak ať není přesrazováno a uvidíme se raději 1-2x za rok v hojnějším počtu než vícekrát ale jen s pár lidma...

Nicméně iniciativě se meze nekladou a bude-li zájem, srazte se :lol: (Ale počítejte s Moravou!!!)

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Slavek píše:
Ivoš píše:Sakra, dlaší TDiák...ti jsou na silnici nejhorší:-)))))))))))))Ale zase by na srazu byl Slávek jedinečnej. Loni tam byl jako jedinný s Esperem, teď s Volvem:-))))
ne ne volvo tam nepotahnu pojedu esperkem zase, ukazu novy model :-)
No tak v tom případě paráda:-)))
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Ivan píše:Kolegové, já proti menšímu lokálnímu srazu nic nenamítám, sám se však pro časovou vytíženost nezúčastním. Jen by byla škoda, kdyby to kolidovalo s Česko-slovenským Daewoo srazem na Moravě :-(
Jinak taky počítejte s tím, že Kadettáci budou pravděpodobně zase dělat sraz v Milovicích, tak ať není přesrazováno a uvidíme se raději 1-2x za rok v hojnějším počtu než vícekrát ale jen s pár lidma...

Nicméně iniciativě se meze nekladou a bude-li zájem, srazte se :lol: (Ale počítejte s Moravou!!!)
Ivane Česko-Slovenský sraz je na prvním místě!!! Určitě nemá smysl dělat něco v tom termínu. Jsme přeci normální a nebudeme vymýšlet blbiny. :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo jasne s tou Moravou souhlasím tam sa dúfam sejde viac Daewoomaniakou lebo to je srdce našej Európy :lol: :lol: :lol: čiže je to s každého konca našej republiky(ČeskoSlovensko mám namysli) dosažitelné :lol: :lol: :lol: Hurá a sláva Ivanovi že myslí aj za nás :lol:
Docent

Příspěvek od Docent »

No nevím, ale pokud má být sraz na Moravě, tak by to chtělo trošku si pospíšit... Nová vláda prý má v programovém prohlášení, že v Česku vybuduje moře... A Slováci ho chtěli mít již za federace... A kde je asi jediné vhodné místo, aby se vyhovělo oběma národům :twisted: ?
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No práve Docente ...Tam v Karviné... :lol: :lol: :lol: To je Jo JO Band a predbehol oby dve vlády lebo vedel kde je pupok sveta :lol: :lol: :lol:
milosh

Příspěvek od milosh »

Ivane, hlavne zarid pocasi ne jako minule :lol:
A taky aby to bylo v dosahu navigace, kemp 2 kilaky od vesnice nic moc, ale bylo tam jinak hezky 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Naco navigaci vždyť ty naše státečky sou jak petkorunky tak si myslím že zabloudit hocikde je dost nemožný :lol: :lol: :lol:
Docent

Příspěvek od Docent »

milosh píše:A taky aby to bylo v dosahu navigace, kemp 2 kilaky od vesnice nic moc, ale bylo tam jinak hezky 8)
Satelity snad vidí i na kemp 2 km od vesnice? Ale možná by to chtělo pořídit si program, který dokáže navigovat na souřadnice, takže:
a) dovybavit TomToma 5.21 prográmkem GoToCoordinates, nebo
b) upgradovat na TomToma 6, nebo
c) používat iGo
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

milosh píše:Ivane, hlavne zarid pocasi ne jako minule :lol:
A taky aby to bylo v dosahu navigace, kemp 2 kilaky od vesnice nic moc, ale bylo tam jinak hezky 8)
Mildo, pro Tebe byl bylo asi nejlepší udělat to v Ústí, co? :lol:
Počasí už tentokrát nějak vymyslím ;)

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

-peha- píše:Naco navigaci vždyť ty naše státečky sou jak petkorunky tak si myslím že zabloudit hocikde je dost nemožný :lol: :lol: :lol:
Ty si fakt nebol v Baldovci:-)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

milosh píše:Ivane, hlavne zarid pocasi ne jako minule :lol:
Neboj, třeba se nebudeš motat jako loni, jak jste stavěli u toho mostu u dálnice a navigace tě dovedla na místo,kde se otočit:-)))))))Když mi to Tomáš říkal,mysle jsem,že se smíchy utluču.:-))))))))))
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

mipo píše:
-peha- píše:Naco navigaci vždyť ty naše státečky sou jak petkorunky tak si myslím že zabloudit hocikde je dost nemožný :lol: :lol: :lol:
Ty si fakt nebol v Baldovci:-)
nebejt tam ta treninková věž tak to neni ani vidět :lol: :lol: :lol: :lol:
ŘEZNÍK
Odpovědět

Zpět na „Srazy“