Když vidím že i Vojta by obětoval 300km - tak mi to snad nedá abych nepřijel a zvlášť když vidím vcelku velkej zájem - tak se samozřejmě připojuji,ale někdo rozhodněte řádnej termín...Vojta píše:I když to mám 300km, chtěl bych přijet - v oblasti Křivoklátu jsem ještě nebyl. Samozřejmě záleží na termínu. Pokud by termín kolidoval se srazem na Moravě, jednoznačně dávám přednost Moravě - tam nás bude určitě víc a a bylo by i víc kolegů ze Slovenska.
Planujeme Daewoo sraz 2007 - Baldovec?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolegové, já proti menšímu lokálnímu srazu nic nenamítám, sám se však pro časovou vytíženost nezúčastním. Jen by byla škoda, kdyby to kolidovalo s Česko-slovenským Daewoo srazem na Moravě ![Sad :-(](./images/smilies/smilie2.gif)
Jinak taky počítejte s tím, že Kadettáci budou pravděpodobně zase dělat sraz v Milovicích, tak ať není přesrazováno a uvidíme se raději 1-2x za rok v hojnějším počtu než vícekrát ale jen s pár lidma...
Nicméně iniciativě se meze nekladou a bude-li zájem, srazte se
(Ale počítejte s Moravou!!!)
![Sad :-(](./images/smilies/smilie2.gif)
Jinak taky počítejte s tím, že Kadettáci budou pravděpodobně zase dělat sraz v Milovicích, tak ať není přesrazováno a uvidíme se raději 1-2x za rok v hojnějším počtu než vícekrát ale jen s pár lidma...
Nicméně iniciativě se meze nekladou a bude-li zájem, srazte se
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No tak v tom případě paráda:-)))Slavek píše:ne ne volvo tam nepotahnu pojedu esperkem zase, ukazu novy modelIvoš píše:Sakra, dlaší TDiák...ti jsou na silnici nejhorší:-)))))))))))))Ale zase by na srazu byl Slávek jedinečnej. Loni tam byl jako jedinný s Esperem, teď s Volvem:-))))
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivane Česko-Slovenský sraz je na prvním místě!!! Určitě nemá smysl dělat něco v tom termínu. Jsme přeci normální a nebudeme vymýšlet blbiny.Ivan píše:Kolegové, já proti menšímu lokálnímu srazu nic nenamítám, sám se však pro časovou vytíženost nezúčastním. Jen by byla škoda, kdyby to kolidovalo s Česko-slovenským Daewoo srazem na Moravě
Nicméně iniciativě se meze nekladou a bude-li zájem, srazte se(Ale počítejte s Moravou!!!)
Ivane, hlavne zarid pocasi ne jako minule
A taky aby to bylo v dosahu navigace, kemp 2 kilaky od vesnice nic moc, ale bylo tam jinak hezky![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
A taky aby to bylo v dosahu navigace, kemp 2 kilaky od vesnice nic moc, ale bylo tam jinak hezky
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Satelity snad vidí i na kemp 2 km od vesnice? Ale možná by to chtělo pořídit si program, který dokáže navigovat na souřadnice, takže:milosh píše:A taky aby to bylo v dosahu navigace, kemp 2 kilaky od vesnice nic moc, ale bylo tam jinak hezky
a) dovybavit TomToma 5.21 prográmkem GoToCoordinates, nebo
b) upgradovat na TomToma 6, nebo
c) používat iGo
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mildo, pro Tebe byl bylo asi nejlepší udělat to v Ústí, co?milosh píše:Ivane, hlavne zarid pocasi ne jako minule![]()
A taky aby to bylo v dosahu navigace, kemp 2 kilaky od vesnice nic moc, ale bylo tam jinak hezky
Počasí už tentokrát nějak vymyslím
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, třeba se nebudeš motat jako loni, jak jste stavěli u toho mostu u dálnice a navigace tě dovedla na místo,kde se otočit:-)))))))Když mi to Tomáš říkal,mysle jsem,že se smíchy utluču.milosh píše:Ivane, hlavne zarid pocasi ne jako minule![]()
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza