Pojišťovny

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

U které jste pojišťovny?

UNIQA 18mil 2326.kč
7
12%
GENERALI 18mil 2448.kč
9
15%
ALIANZ 18mil 2599.kč
9
15%
TRIGLAV 50mil 2772.kč
2
3%
ČSOB 24mil 3250.kč
7
12%
KOOPERATIVA 24mil 3355.kč
10
17%
ČESKÁ POJIŠŤOVNA 20mil 3385.kč
9
15%
ČPP 70mil 3515.kč
7
12%
WÚSTENROT 35mil 4204.kč
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 60

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No jazdím ale len tu po meste a trocha menej lebo používam služobné vozidla :lol: :lol: :lol: A čakať sa vraj oplatí veď treba ORANGE a T-Mobile kedy že to majú akcie predca tak ako všetci ---- koncom roka---- :lol: :lol: :lol:
Reklama

V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Jen že pojišťovny mají u nás ze zákona dva měsíce před koncem roku za povinnost zveřejnit výše sazeb za povinné ručení, protože je stanovena 2 měsíční výpovědní lhůta.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No to platí podobne aj u nás takže asi od 1.11. by mali byť zverejnené ceny tak potom sa rozhodnem jo a výpovedná lehota pojistky je 6 týždnov což som si ustrážil a teraz nezostáva len dúfať že nás tu pojistovne nezodrú z kože :D
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Re: pojištění

Příspěvek od Petr S. »

Serpico píše:....no tak jsem překonal svou v rozenou lenost a tu je nabídka od www.wuestenrotpojistovna.cz - Povinné pojištění: připojištění předního skla - úrazové pojištění přepravovaných osob - pojištění nadstandartních asistenčních služeb - dosavadní beznehodový průběh víc jak 240 měsíců - spočítáno u nexie 1,5 ( kategorie 55KW - 81KW ) na 1 818 Kč / ročně!!!! - tedy není co dodávat.....Nevolil jsem TRIGLAV to se zdálo podezřelé a nakonec mi nabídli ( wuestenrot ) ještě nižší cenu...

Mějte se fajn
to Serpico,jak chceš prokázat 240 měsíců,beznehody? Vždyt to je 20 let!!! Takové záznami nikde nenajdeš.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Petr Soukup píše:
Serpico píše:....no tak jsem překonal svou v rozenou lenost a tu je nabídka od www.wuestenrotpojistovna.cz - Povinné pojištění: připojištění předního skla - úrazové pojištění přepravovaných osob - pojištění nadstandartních asistenčních služeb - dosavadní beznehodový průběh víc jak 240 měsíců - spočítáno u nexie 1,5 ( kategorie 55KW - 81KW ) na 1 818 Kč / ročně!!!! - tedy není co dodávat.....Nevolil jsem TRIGLAV to se zdálo podezřelé a nakonec mi nabídli ( wuestenrot ) ještě nižší cenu...

Mějte se fajn
to Serpico,jak chceš prokázat 240 měsíců,beznehody? Vždyt to je 20 let!!! Takové záznami nikde nenajdeš.
nebuď puntíčkář :D měsíc sem tam :D hlavně že je spokojen s cenou
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

V.Brousek píše:
Petr Soukup píše:

Mějte se fajn
nebuď puntíčkář :D měsíc sem tam :D hlavně že je spokojen s cenou
V.Brousku to já jen tak vyrypoval. :lol:
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

V.Brousek píše:Oživím toto skoro aktuální téma:

V pátek mi přišla složenka od ČPP (Podnikatelská pojišťovna) na zaplacení povinného ručení na r.2008 na 1502 Kč. No není to nádherná částka.
Obrázek......................Obrázek....................Obrázek....................Obrázek....................Obrázek
Neni to premrstene za motorovou nakupni tasku??? :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Serpico

pojišťovna

Příspěvek od Serpico »

...no Soukup u Český poj. jsem od roku 1977 ( s autama, předtím motocykly ) no jinak jsem se k tomu dopočítal tak, že mi to sami napsaly u havárky....asi to bude mnohem více, neměl jsem nehody a pak 2002, když jsem koupil nexii, tak jsem sní ťuk ( baba mi to na zelené dodatkové světlo pro směr rovně zakápla, 10m za semaforem,to by neubrzdil pánbůh ) no nic moje blbost byl jsem vzadu...ale protože jsem měl havárku ČP mi to uhradila a snížila mi na rok z 50 na 40% bonus pak naskočil opět 50%...ale zákonné bylo na pojistku " AAA ", takže tam se nesnižovalo vůbec...auto nebylo převedené....prostě nikdo nemá patent...

Mějte s fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Re: pojišťovna

Příspěvek od Petr S. »

Serpico píše:...no Soukup u Český poj. jsem od roku 1977 ( s autama, předtím motocykly ) no jinak jsem se k tomu dopočítal tak, že mi to sami napsaly u havárky....asi to bude mnohem více, neměl jsem nehody a pak 2002, když jsem koupil nexii, tak jsem sní ťuk ( baba mi to na zelené dodatkové světlo pro směr rovně zakápla, 10m za semaforem,to by neubrzdil pánbůh ) no nic moje blbost byl jsem vzadu...ale protože jsem měl havárku ČP mi to uhradila a snížila mi na rok z 50 na 40% bonus pak naskočil opět 50%...ale zákonné bylo na pojistku " AAA ", takže tam se nesnižovalo vůbec...auto nebylo převedené....prostě nikdo nemá patent...

Mějte s fajn
Milane sorry,já fakt jen rejpal. Ty jo,ale ta cena je zajímavá! Já mám na Nexii 25%bonus a platím 4200.
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

A hele teraz vieme kdo to tu rozšijure stránky je to Sepicko lebo doteraz boli normálne a hup po jeho príspevku treba jazdiť myškou :twisted:
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

-peha- píše:A hele teraz vieme kdo to tu rozšijure stránky je to Sepicko lebo doteraz boli normálne a hup po jeho príspevku treba jazdiť myškou :twisted:
Tak bud rád,jinak by toto téma umřelo. :lol: :lol: :lol:
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to peha hasíš na nepravém místě...( no nakonec P.C. mám v podstatě nové - známý mi odmítl opravovat starý - ani ta skříň nezůstala...) ale tomu nerozumím...jinak píši " normálně "...a ty stránky rožšířené mi taky se...a taky proti pehovi nic nemám, a proč taky...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To bol len šplech :lol: :lol: :lol: mne to neva já si jezdím s myškou sem a tam :lol: :lol: :lol:
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to peha jasně, abych řeč ( NEBO KLÁVESNICE ) nestála...jen tak mimochodem má cenu hasičák ( asi dederoni ) z doby kamenné - tedy z roku 1981..když ho " odfouknu " tak je funkční a dokonce i manometr je v zeleným poli...no akorát trochu no je starý a voni se maj měnit náplně asi po 2letech...uhasil bych s tím, něco...a vůbec nemůže to vybílit případně auto zevnitř...měj se a díky..

Mějte se fajn

serpico
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ono je to tak že sa vetšinou len kontroluje a tak hasičák sa dá používať aj 10-15 rokou bez problémou vlastne sa nosí len na revíziu takže pokud ti ukazuje zelené tak je funkčný a ješte sa dá používať :D
Odpovědět

Zpět na „POKEC“