A kolik stalo ?? ja ho nikdy nikde nevidelpelo píše:Ja som kupil origo tesnenie na Espero, a je ine ako na favo a podobne. Original ma z boku pritlacny pasik gumy, takze parada. Ako som pisal uz, predtym tam bolo zrejme niake favo a cez to tieklo.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Blue Lanos
A kolik stalo ?? ja ho nikdy nikde nevidelpelo píše:Ja som kupil origo tesnenie na Espero, a je ine ako na favo a podobne. Original ma z boku pritlacny pasik gumy, takze parada. Ako som pisal uz, predtym tam bolo zrejme niake favo a cez to tieklo.
V miste kde se prekryvaji ty dva plasty, tam to protejkalo dovnitr. V tom celym zlabku se ta voda drzi, tak jsem to prejel silikonem, hlavne ty rohy.Uz to tam je asi rok a zatim je klidppp píše:Diky, diky, preverim a pripadne vyskusam.
Uz ma nebavi mat kaluzky v blatniku. Najhorsie je ze som lezal v kufri zatial co bolo auto oblievane vodou ale nikde som nenasiel ziaden prienik, takze uz mi ostava jedine to tesnenie ktore je dost zlezane.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |